Zaloguj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Wyszukiwanie
Konto czytelnika
Proste
Zaawansowane
Historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Autor - słowa kluczowe
Autorzy zbiorowi - alfabetycznie
Słowa z nazwy autora
Tytuły - alfabetycznie
Tytuły - słowa kluczowe
Czasopisma - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - słowa kluczowe
Hasła przedmiotowe - j. ang.
Hasła przedmiotowe - j. franc.
Serie - alfabetycznie
Serie - słowa kluczowe
ISBN
ISSN
Indeks główny
Opis - numer
Sygnatura
Numery norm
Tytuły prac doktorskich
Nr kontrolny rekordu
Zmień kryteria wyszukiwania
>
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Wyniki wyszukiwania
Szukano :
Jako%C5%9B%C4%87%20us%C5%82ug%20turystycznych
Poprz. 30 Tytuł
Nast. 30 Tytuł
Tytuł
Data wyd.
Autor
1.
Jakość 4.0 w warunkach czwartej rewolucji przemysłowej / Elżbieta Skrzypek, Adam Skrzypek.
2023.
Skrzypek, Elżbieta (1952- ).
2.
Jakość '89
1989.
Feczko, Janusz Stefan. Red.
3.
Jakość a doskonalenie planowania i zarządzania gospodarką narodową / [red. nauk. Zygmunt Bosiakowski].
1981.
Bosiakowski, Zygmunt (1930- ). Red.
4.
Jakość a outsourcing procesów w przedsiębiorstwie / [Artur Preus].
cop. 2012.
Preus, Artur.
5.
Jakość a wzrost efektywności oddziałów bankowych / Janusz Kudła, Krzysztof Opolski (red.).
2006.
Kudła, Janusz. Redaktor
6.
Jakość / Antoni Kiliński.
1979.
Kiliński, Antoni (1909-1989).
7.
Jakość, bezpieczeństwo, ekologia w sektorze rolno-spożywczym : kierunki rozwoju : praca zbiorowa / pod red. Małgorzaty Wiśniewskiej i Ewy Malinowskiej.
2008.
Wiśniewska, Małgorzata (1961- ). Red.
8.
Jakość bibliotek w naszych rękach : materiały z V Forum Młodych Bibliotekarzy, Lublin, 9-10 września 2010 / redakcja Joanna Chapska, Grzegorz Figiel.
2010.
Forum Młodych Bibliotekarzy (5 ; 2010 ; Lublin).
9.
Jakość dań gotowych dla niemowląt oraz przyrządzanych samodzielnie w opinii matek i w świetle badań laboratoryjnych / Anna Bona ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu. Wydział Towaroznawstwa. Katedra Towaroznawstwa Żywności.
2011.
Bona, Anna.
10.
Jakość danych dotyczących wymiany towarowej między krajami Unii Europejskiej : analiza statystyczna / Paweł Baran, Iwona Markowicz.
2020.
Baran, Paweł (ekonomia).
11.
Jakość danych statystycznych / Jan Kordos.
1988.
Kordos, Jan (1930-2021).
12.
Jakość danych w systemach informacyjnych : materiały seminarium Spis '87. [Cz. 1.] / red. nauk. Józef Oleński.
1987.
Oleński, Józef (1941- ). Red.
13.
Jakość danych w systemach informacyjnych : materiały seminarium Spis '87. [Cz. 2] / red. nauk. Józef Oleński.
1987.
Oleński, Józef (1941- ). Red.
14.
Jakość dermokosmetyków w ocenie konsumentów i ekspertów / Paulina Malinowska ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
2020.
Malinowska, Paulina.
15.
Jakość dla konsumenta, producenta i gospodarki narodowej / Bronisław Oyrzanowski.
1989.
Oyrzanowski, Bronisław (1913-1997).
16.
Jakość dóbr jako instrument konkurowania / Marek Marczak ; Instytut Funkcjonowania Gospodarki Narodowej.
2001.
Marczak, Marek.
17.
Jakość edukacji jako czynnik wzrostu gospodarczego / Łukasz Goczek, Ewa Witkowska, Bartosz Witkowski.
2020.
Goczek, Łukasz.
18.
Jakość i bezpieczeństwo produktów w zrównoważonym rozwoju / pod red. Jerzego Żuchowskiego ; Politechnika Radomska, Polska Akademia Nauk.
2008.
Żuchowski, Jerzy (1945- ). Red.
19.
Jakość i bezpieczeństwo produktu oraz ochrona środowiska w sektorze rolno-spożywczym / [red. nauk. Małgorzata Wiśniewska, Ewa Malinowska, Małgorzata Szymańska-Brałkowska].
2010.
Wiśniewska, Małgorzata (1961- ). Red.
20.
Jakość i bezpieczeństwo w projektowaniu i analizie wybranych produktów = Quality and safety in design and analysis of selected products : praca zbiorowa / pod redakcją Katarzyny Mikołajczyk-Bator ; autorzy: Alfred Błaszczyk, Katarzyna Czerniewic
2020.
Czerniewicz, Katarzyna. Autor
21.
Jakość i bezpieczeństwo żywności
2003.
Pikul, Jan (1949- ). Red.
22.
Jakość i bezpieczeństwo żywności
2003.
Pikul, Jan (1949- ). Red.
23.
Jakość i bezpieczeństwo żywności
2022.
Międzynarodowa Konferencja Naukowa Rola Towaroznawstwa w Zarządzaniu Jakością w Warunkach Gospodarki Opartej na Wiedzy (11 ; 2022 ; Gdynia).
24.
Jakość i bezpieczeństwo żywności : kształtowanie jakości żywieniowej w procesach technologicznych / pod red. Doroty Nowak.
2011.
Nowak, Dorota (technologia żywności). Red.
25.
Jakość i bezpieczeństwo żywności : nowoczesne metody analityczne w zapewnianiu jakości i bezpieczeństwa żywności / pod red. Doroty Witrowej-Rajchert i Agaty Marzec.
2008.
Witrowa-Rajchert, Dorota (1959- ). Red.
26.
Jakość i bezpieczeństwo żywności pochodzenia zwierzęcego : II międzynarodowa konferencja / Akademia Rolnicza we Wrocławiu. Wydział Nauk o Żywności. Katedra Technologii Surowców Zwierzęcych.
2005.
Akademia Rolnicza (Wrocław). Katedra Technologii Surowców Zwierzęcych.
27.
Jakość i bezpieczeństwo żywności : uwarunkowania surowcowe, technologiczno-produkcyjne i prawne / pod red. Doroty Witrowej-Rajchert i Doroty Nowak ; [aut. Duda Grażyna et al.].
2006.
Witrowa-Rajchert, Dorota (1959- ). Red.
28.
Jakość i bezpieczeństwo żywności wyzwaniem XXI wieku : materiały z konferencji zorganizowanej przez Komisję Rolnictwa i Rozwoju Wsi oraz Komisję Obrony Narodowej i Bezpieczeństwa Publicznego pod patronatem Marszałka Senatu RP prof. Longina Pa
2003.
Hnatuszko, Renata. Oprac.
29.
Jakość i efektywność / Elżbieta Skrzypek.
2000.
Skrzypek, Elżbieta (1952- ).
30.
Jakość i efektywność pracy / [wstęp Wacław Szubert].
1977.
Szubert, Wacław (1912-1994). Wstęp
Poprz. 30 Tytuł
Nast. 30 Tytuł
Wybierz (np. 1,2 5-10)
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2013
SirsiDynix
All rights reserved.