Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 Szukano :  Jako%C5%9Bciowe%20elementy%20nadzoru%20ubezpieczeniowego%20%2F
Poprz. 30 Tytuł    Nast. 30 Tytuł
TytułData wyd.Autor
 1. Jakość 4.0 w warunkach czwartej rewolucji przemysłowej / Elżbieta Skrzypek, Adam Skrzypek.2023.Skrzypek, Elżbieta (1952- ).
 2. Jakość '891989.Feczko, Janusz Stefan. Red.
 3. Jakość a doskonalenie planowania i zarządzania gospodarką narodową / [red. nauk. Zygmunt Bosiakowski].1981.Bosiakowski, Zygmunt (1930- ). Red.
 4. Jakość a outsourcing procesów w przedsiębiorstwie / [Artur Preus].cop. 2012.Preus, Artur.
 5. Jakość a wzrost efektywności oddziałów bankowych / Janusz Kudła, Krzysztof Opolski (red.).2006.Kudła, Janusz. Redaktor
 6. Jakość / Antoni Kiliński.1979.Kiliński, Antoni (1909-1989).
 7. Jakość, bezpieczeństwo, ekologia w sektorze rolno-spożywczym : kierunki rozwoju : praca zbiorowa / pod red. Małgorzaty Wiśniewskiej i Ewy Malinowskiej.2008.Wiśniewska, Małgorzata (1961- ). Red.
 8. Jakość bibliotek w naszych rękach : materiały z V Forum Młodych Bibliotekarzy, Lublin, 9-10 września 2010 / redakcja Joanna Chapska, Grzegorz Figiel.2010.Forum Młodych Bibliotekarzy (5 ; 2010 ; Lublin).
 9. Jakość dań gotowych dla niemowląt oraz przyrządzanych samodzielnie w opinii matek i w świetle badań laboratoryjnych / Anna Bona ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu. Wydział Towaroznawstwa. Katedra Towaroznawstwa Żywności.2011.Bona, Anna.
 10. Jakość danych dotyczących wymiany towarowej między krajami Unii Europejskiej : analiza statystyczna / Paweł Baran, Iwona Markowicz.2020.Baran, Paweł (ekonomia).
 11. Jakość danych statystycznych / Jan Kordos.1988.Kordos, Jan (1930-2021).
 12. Jakość danych w systemach informacyjnych : materiały seminarium Spis '87. [Cz. 1.] / red. nauk. Józef Oleński.1987.Oleński, Józef (1941- ). Red.
 13. Jakość danych w systemach informacyjnych : materiały seminarium Spis '87. [Cz. 2] / red. nauk. Józef Oleński.1987.Oleński, Józef (1941- ). Red.
 14. Jakość dermokosmetyków w ocenie konsumentów i ekspertów / Paulina Malinowska ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.2020.Malinowska, Paulina.
 15. Jakość dla konsumenta, producenta i gospodarki narodowej / Bronisław Oyrzanowski.1989.Oyrzanowski, Bronisław (1913-1997).
 16. Jakość dóbr jako instrument konkurowania / Marek Marczak ; Instytut Funkcjonowania Gospodarki Narodowej.2001.Marczak, Marek.
 17. Jakość edukacji jako czynnik wzrostu gospodarczego / Łukasz Goczek, Ewa Witkowska, Bartosz Witkowski.2020.Goczek, Łukasz.
 18. Jakość i bezpieczeństwo produktów w zrównoważonym rozwoju / pod red. Jerzego Żuchowskiego ; Politechnika Radomska, Polska Akademia Nauk.2008.Żuchowski, Jerzy (1945- ). Red.
 19. Jakość i bezpieczeństwo produktu oraz ochrona środowiska w sektorze rolno-spożywczym / [red. nauk. Małgorzata Wiśniewska, Ewa Malinowska, Małgorzata Szymańska-Brałkowska].2010.Wiśniewska, Małgorzata (1961- ). Red.
 20. Jakość i bezpieczeństwo w projektowaniu i analizie wybranych produktów = Quality and safety in design and analysis of selected products : praca zbiorowa / pod redakcją Katarzyny Mikołajczyk-Bator ; autorzy: Alfred Błaszczyk, Katarzyna Czerniewic2020.Czerniewicz, Katarzyna. Autor
 21. Jakość i bezpieczeństwo żywności2003.Pikul, Jan (1949- ). Red.
 22. Jakość i bezpieczeństwo żywności2003.Pikul, Jan (1949- ). Red.
 23. Jakość i bezpieczeństwo żywności2022.Międzynarodowa Konferencja Naukowa Rola Towaroznawstwa w Zarządzaniu Jakością w Warunkach Gospodarki Opartej na Wiedzy (11 ; 2022 ; Gdynia).
 24. Jakość i bezpieczeństwo żywności : kształtowanie jakości żywieniowej w procesach technologicznych / pod red. Doroty Nowak.2011.Nowak, Dorota (technologia żywności). Red.
 25. Jakość i bezpieczeństwo żywności : nowoczesne metody analityczne w zapewnianiu jakości i bezpieczeństwa żywności / pod red. Doroty Witrowej-Rajchert i Agaty Marzec.2008.Witrowa-Rajchert, Dorota (1959- ). Red.
 26. Jakość i bezpieczeństwo żywności pochodzenia zwierzęcego : II międzynarodowa konferencja / Akademia Rolnicza we Wrocławiu. Wydział Nauk o Żywności. Katedra Technologii Surowców Zwierzęcych.2005.Akademia Rolnicza (Wrocław). Katedra Technologii Surowców Zwierzęcych.
 27. Jakość i bezpieczeństwo żywności : uwarunkowania surowcowe, technologiczno-produkcyjne i prawne / pod red. Doroty Witrowej-Rajchert i Doroty Nowak ; [aut. Duda Grażyna et al.].2006.Witrowa-Rajchert, Dorota (1959- ). Red.
 28. Jakość i bezpieczeństwo żywności wyzwaniem XXI wieku : materiały z konferencji zorganizowanej przez Komisję Rolnictwa i Rozwoju Wsi oraz Komisję Obrony Narodowej i Bezpieczeństwa Publicznego pod patronatem Marszałka Senatu RP prof. Longina Pa2003.Hnatuszko, Renata. Oprac.
 29. Jakość i efektywność / Elżbieta Skrzypek.2000.Skrzypek, Elżbieta (1952- ).
 30. Jakość i efektywność pracy / [wstęp Wacław Szubert].1977.Szubert, Wacław (1912-1994). Wstęp
Poprz. 30 Tytuł    Nast. 30 Tytuł

 

Wybierz (np. 1,2 5-10)

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal