Zaloguj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Wyszukiwanie
Konto czytelnika
Proste
Zaawansowane
Historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Autor - słowa kluczowe
Autorzy zbiorowi - alfabetycznie
Słowa z nazwy autora
Tytuły - alfabetycznie
Tytuły - słowa kluczowe
Czasopisma - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe KABA - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe BN - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - słowa kluczowe
Hasła przedmiotowe - j. ang.
Hasła przedmiotowe - j. franc.
Serie - alfabetycznie
Serie - słowa kluczowe
ISBN
ISSN
Indeks główny
Opis - numer
Sygnatura
Numery norm
Tytuły prac doktorskich
Nr kontrolny rekordu
Zmień kryteria wyszukiwania
>
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Samotyja, Urszula. Red.
Małecka, Maria. Red.
Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydawnictwo.
Hasła przedm.
Żywność -- jakość.
Przegląd katalogu
wg autora:
Samotyja, Urszula. Red.
Małecka, Maria. Red.
Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydawnictwo.
wg tytułu:
Current trends in co...
Opis MARC
Current trends in commodity science : food quality / red. nauk. Urszula Samotyja, Maria Małecka.
Autor:
Samotyja, Urszula. Red.
, Małecka, Maria. Red.
, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydawnictwo.
Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2010.
Hasła przedm.
Żywność -- jakość.
Serie
Zeszyty Naukowe - Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu 1689-7374 158
ISBN:
9788374175364
ISSN:
1689-7374 ;
Opis:
114 s. : il. ; 24 cm.
Zawartość:
Streszcz. pol. przy art.
Bibliogr. przy art.
UWAGA! Zamawianie i rezerwacja książek TYLKO dla pracowników i doktorantów UEP.
Egzemplarze
Kolekcja
Sygnatura
Status
Typ egzemplarza
Czytelnia : Zeszyty naukowe
277456/158 ZN UE POZ. SER.1K/158
Czytelnia - wolny dostęp
Do korzystania na miejscu
Czytelnia : Księgozbiór towaroznawczy
266797 T
Dostępny
Czytelnia - wolny dostęp
Czytelnia : Księgozbiór towaroznawczy
266798 T
Dostępny
Czytelnia - wolny dostęp
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2013
SirsiDynix
All rights reserved.