Zaloguj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Wyszukiwanie
Konto czytelnika
Proste
Zaawansowane
Historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Autor - słowa kluczowe
Autorzy zbiorowi - alfabetycznie
Słowa z nazwy autora
Tytuły - alfabetycznie
Tytuły - słowa kluczowe
Czasopisma - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe KABA - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe BN - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - słowa kluczowe
Hasła przedmiotowe - j. ang.
Hasła przedmiotowe - j. franc.
Serie - alfabetycznie
Serie - słowa kluczowe
ISBN
ISSN
Indeks główny
Opis - numer
Sygnatura
Numery norm
Tytuły prac doktorskich
Nr kontrolny rekordu
Zmień kryteria wyszukiwania
>
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Halagarda, Michał. Redakcja
Sieć Badawcza Łukasiewicz. Wydawca
Instytut Technologii Eksploatacji (Radom). Wydawca
Uniwersytet Ekonomiczny (Kraków). Instytucja sprawcza
Polskie Towarzystwo Towaroznawcze. Instytucja sprawcza
Hasła przedm.
Konsumenci -- Polska -- 1990- -- konferencje.
Konsumenci -- Polska -- postawy -- konferencje.
Preferencje konsumenta -- Polska -- 1990- -- konferencje.
Przegląd katalogu
wg autora:
Halagarda, Michał. Redakcja
Sieć Badawcza Łukasiewicz. Wydawca
Instytut Technologii Eksploatacji (Radom). Wydawca
Uniwersytet Ekonomiczny (Kraków). Instytucja sprawcza
Polskie Towarzystwo Towaroznawcze. Instytucja sprawcza
wg tytułu:
Konsument na rynku ż...
Opis MARC
Konsument na rynku żywności -
preferencje
, opinie, trendy = Consumer in the food market - preferences, opinions, trends / redakcja naukowa Michał Halagarda ; Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, Polskie Towarzystwo Towaroznawcze.
Autor:
Halagarda, Michał. Redakcja
, Sieć Badawcza Łukasiewicz. Wydawca
, Instytut Technologii Eksploatacji (Radom). Wydawca
, Uniwersytet Ekonomiczny (Kraków). Instytucja sprawcza
, Polskie Towarzystwo Towaroznawcze. Instytucja sprawcza
Radom : Sieć Badawcza Łukasiewicz : Instytut Technologii Eksploatacji, 2019.
Hasła przedm.
Konsumenci
--
Polska
--
1990-
--
konferencje
.
Konsumenci
--
Polska
--
postawy
--
konferencje
.
Preferencje
konsumenta
--
Polska
--
1990-
--
konferencje
.
Serie
Commodity Science in Research and Practice
ISBN:
9788377895931
Opis:
183 strony : ilustracje ; 24 cm.
Zawartość:
Informacja o konferencji ze strony Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie: III konferencja naukowa z cyklu "Towaroznawstwo w badaniach i praktyce/Commodity Science in Research and Practice", pod tytułem: "Nauki o jakości wobec wyzwań innowacyjnej gospodarki i zrównoważonego rozwoju" zorganizowanej przez Wydział Towaroznawstwa i Zarządzania Produktem UEK oraz Polskie Towarzystwo Towaroznawcze, w dniach 6-8 listopada 2019 roku. Publikacje wydane w postaci 6 recenzowanych monografii.
Tekst w języku polskim oraz angielskim.
Bibliografia przy pracach.
Wariant tytułu:
Consumer in the food market - preferences, opinions, trends
UWAGA! Zamawianie i rezerwacja książek TYLKO dla pracowników i doktorantów UEP.
Egzemplarze
Kolekcja
Sygnatura
Status
Typ egzemplarza
Czytelnia : Księgozbiór towaroznawczy
268398 T
Dostępny
Czytelnia - wolny dostęp
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2013
SirsiDynix
All rights reserved.