Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Halagarda, Michał. Redakcja
     
  •  
  • Sieć Badawcza Łukasiewicz. Wydawca
     
  •  
  • Instytut Technologii Eksploatacji (Radom). Wydawca
     
  •  
  • Uniwersytet Ekonomiczny (Kraków). Instytucja sprawcza
     
  •  
  • Polskie Towarzystwo Towaroznawcze. Instytucja sprawcza
     
     Hasła przedm.
     
  •  
  • Konsumenci -- Polska -- 1990- -- konferencje.
     
  •  
  • Konsumenci -- Polska -- postawy -- konferencje.
     
  •  
  • Preferencje konsumenta -- Polska -- 1990- -- konferencje.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Halagarda, Michał. Redakcja
     
  •  
  •  Sieć Badawcza Łukasiewicz. Wydawca
     
  •  
  •  Instytut Technologii Eksploatacji (Radom). Wydawca
     
  •  
  •  Uniwersytet Ekonomiczny (Kraków). Instytucja sprawcza
     
  •  
  •  Polskie Towarzystwo Towaroznawcze. Instytucja sprawcza
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Konsument na rynku ż...
     
     
     
     Opis MARC
    Konsument na rynku żywności - preferencje, opinie, trendy = Consumer in the food market - preferences, opinions, trends / redakcja naukowa Michał Halagarda ; Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, Polskie Towarzystwo Towaroznawcze.
    Autor: Halagarda, Michał. Redakcja, Sieć Badawcza Łukasiewicz. Wydawca, Instytut Technologii Eksploatacji (Radom). Wydawca, Uniwersytet Ekonomiczny (Kraków). Instytucja sprawcza, Polskie Towarzystwo Towaroznawcze. Instytucja sprawcza
    Radom : Sieć Badawcza Łukasiewicz : Instytut Technologii Eksploatacji, 2019.
    Hasła przedm.
  • Konsumenci -- Polska -- 1990- -- konferencje.
  •  
  • Konsumenci -- Polska -- postawy -- konferencje.
  •  
  • Preferencje konsumenta -- Polska -- 1990- -- konferencje.
  • Serie
  • Commodity Science in Research and Practice
  • ISBN: 
    9788377895931
    Opis: 
    183 strony : ilustracje ; 24 cm.
    Zawartość: 
    Informacja o konferencji ze strony Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie: III konferencja naukowa z cyklu "Towaroznawstwo w badaniach i praktyce/Commodity Science in Research and Practice", pod tytułem: "Nauki o jakości wobec wyzwań innowacyjnej gospodarki i zrównoważonego rozwoju" zorganizowanej przez Wydział Towaroznawstwa i Zarządzania Produktem UEK oraz Polskie Towarzystwo Towaroznawcze, w dniach 6-8 listopada 2019 roku. Publikacje wydane w postaci 6 recenzowanych monografii.
    Tekst w języku polskim oraz angielskim.
    Bibliografia przy pracach.
    Wariant tytułu: 
    Consumer in the food market - preferences, opinions, trends
    Dodaj do listy podr. 
    UWAGA! Zamawianie i rezerwacja książek TYLKO dla pracowników i doktorantów UEP.

    Egzemplarze
    KolekcjaSygnaturaStatusTyp egzemplarza 
    Czytelnia : Księgozbiór towaroznawczy268398 TDostępnyCzytelnia - wolny dostęp 

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):


    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
    Horizon Information Portal