Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Guo, Mingruo (1960- ). Redaktor
     
  •  
  • John Wiley & Sons. Wydawca
     
     Hasła przedm.
     
  •  
  • Serwatka.
     
  •  
  • Białka mleka.
     
  •  
  • Mleko -- przerób.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Guo, Mingruo (1960- ). Redaktor
     
  •  
  •  John Wiley & Sons. Wydawca
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Whey protein product...
     
     
     
     Opis MARC
    Whey protein production, chemistry, functionality and applications / edited by Mingruo Guo.
    Autor: Guo, Mingruo (1960- ). Redaktor, John Wiley & Sons. Wydawca
    Hoboken : John Wiley & Sons Ltd, © 2019.
    Hasła przedm.
  • Serwatka.
  •  
  • Białka mleka.
  •  
  • Mleko -- przerób.
  • ISBN: 
    9781119256038
    9781119256045
    9781119256021
    978-1-119-25603-8
    978-1-119-25604-5
    978-1-119-25602-1
    Opis: 
    XIV, 266 stron : ilustracje ; 24 cm.
    Zawartość: 
    Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
    Dodaj do listy podr. 
    UWAGA! Zamawianie i rezerwacja książek TYLKO dla pracowników i doktorantów UEP.

    Egzemplarze
    KolekcjaSygnaturaStatusTyp egzemplarza 
    Czytelnia Książek : Księgozbiór towaroznawczy268402 TDostępnyCzytelnia - wolny dostęp 

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):


    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
    Horizon Information Portal