Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 30 tytułów spełniających kryteria: Żywność -- opakowania.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.

 1.
Innowacje w opakowaniach żywności i napojów : rynki, materiały, technologie / redakcja naukowa Neil Farmer ; [tłumacz WITKOM Witold Sikorski, Maciej Baranowski].
Autor: Farmer, Neil. Red., Sikorski, Witold (1950- ). Tł., Baranowski, Maciej (tłumacz). Tł., WITKOM Salma Press., Wydawnictwo Naukowe PWN.
Wydawnictwo Naukowe PWN, cop. 2016.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Opakowania aktywne i inteligentne / Ryszard Cierpiszewski ; [recenzent Małgorzata Lisińska-Kuśnierz].
Autor: Cierpiszewski, Ryszard., Lisińska-Kuśnierz, Małgorzata. Rec., Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydawnictwo.
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2016.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Czynniki determinujące bezpieczeństwo opakowań przeznaczonych do kontaktu z żywnością / Agnieszka Kawecka.
Autor: Kawecka, Agnieszka., Uniwersytet Ekonomiczny (Kraków). Wydawnictwo.
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2014.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Monografie - Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie nr 20
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Towaroznawstwo / [kom. red. Zofia Cichoń et al.].
Autor: Cichoń, Zofia. Red., Uniwersytet Ekonomiczny (Kraków). Wydawnictwo.
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2011.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Zeszyty Naukowe - Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie nr 874
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Towaroznawstwo w kształtowaniu jakości i cech prozdrowotnych żywności / red. nauk. Urszula Samotyja, Maria Małecka.
Autor: Samotyja, Urszula. Red., Małecka, Maria. Red., Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydawnictwo.
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2011.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Zeszyty Naukowe - Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu 205
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Wymagania dla opakowań gotowych na półkę (SRP - Shelf Ready Packaging) do towarów konsumpcyjnych szybko rotujących / Małgorzata Towarnicka ; promotor Andrzej Korzeniowski.
Autor: Towarnicka, Małgorzata., Korzeniowski, Andrzej Promotor. (1939- )., Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Katedra Towaroznawstwa Przemysłowego.
UE, 2009.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Trwałość produktów spożywczych pakowanych w modyfikowanej atmosferze / Marzena Ucherek.
Autor: Ucherek, Marzena ( -2012).
Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 2007.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Zeszyty Naukowe - Akademia Ekonomiczna w Krakowie. Seria Specjalna, Monografie nr 179
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Kompozyty żelazo/silikon jako pochłaniacze tlenu w opakowaniach produktów spożywczych / Wojciech Kozak ; Akademia Ekonomiczna w Poznaniu.
Autor: Kozak, Wojciech., Akademia Ekonomiczna (Poznań). Wydawnictwo.
Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 2007.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Od gospodarstwa do stołu : organizacja i zarządzanie jakością oraz bezpieczeństwem produktu żywnościowego / Małgorzata Wiśniewska.
Autor: Wiśniewska, Małgorzata (1961- ).
Wydaw. Uniwersytetu Gdańskiego, 2005.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Innovations in food packaging / ed. by Jung H. Han.
Autor: Han, Jung H. Red.
Elsevier Academic press, cop. 2005.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Food Science and Technology
 Dodaj do listy podr. 

  123Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal