Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 6 tytułów spełniających kryteria: Mleko -- normy.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  

 1.
Mleko i przetwory mleczne - Analiza sensoryczna - Część 1: Ogólne wytyczne rekrutacji, wyboru, szkolenia i monitorowania oceniających PN-ISO 22935-1 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Autor: Polska. Polski Komitet Normalizacyjny., Polska. Polski Komitet Normalizacyjny. Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
Polski Komitet Normalizacyjny, 2013.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Mleko i przetwory mleczne - Analiza sensoryczna - Część 2: Zalecane metody oceny sensorycznej PN-ISO 22935-2 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Autor: Polska. Polski Komitet Normalizacyjny., Polska. Polski Komitet Normalizacyjny. Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
Polski Komitet Normalizacyjny, 2013.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Mleko i przetwory mleczne - Analiza sensoryczna - Część 3: Wytyczne do oceny zgodności właściwości cech sensorycznych ze specyfikacjami produktu z zastosowaniem metody punktowej PN-ISO 22935-3 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Autor: Polska. Polski Komitet Normalizacyjny., Polska. Polski Komitet Normalizacyjny. Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
Polski Komitet Normalizacyjny, 2013.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Milk and milk products / [Joint FAO/WHO Food Standards Programme, Codex Alimentarius Commission].
Autor: Joint FAO/WHO Codex Alimentarius Commission., Joint FAO/WHO Food Standards Programme.
World Health Organization : Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2011.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Codex Alimentarius
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Milk and milk products / [Joint FAO/WHO Food Standards Programme, Codex Alimentarius Commission].
Autor: Joint FAO/WHO Codex Alimentarius Commission., Joint FAO/WHO Food Standards Programme.
World Health Organization : Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2007.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Codex Alimentarius
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Milk and milk products / Joint FAO/WHO Food Standards Programme, Codex Alimentarius Commission.
Autor: Joint FAO/WHO Food Standards Programme., Joint FAO/WHO Codex Alimentarius Commission.
Food and Agriculture Organization of the United Nations : World Health Organization, 2000.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Codex Alimentarius vol. 12
 Dodaj do listy podr. 

   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal