Zaloguj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Wyszukiwanie
Konto czytelnika
Proste
Zaawansowane
Historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Autor - słowa kluczowe
Autorzy zbiorowi - alfabetycznie
Słowa z nazwy autora
Tytuły - alfabetycznie
Tytuły - słowa kluczowe
Czasopisma - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - słowa kluczowe
Hasła przedmiotowe - j. ang.
Hasła przedmiotowe - j. franc.
Serie - alfabetycznie
Serie - słowa kluczowe
ISBN
ISSN
Indeks główny
Opis - numer
Sygnatura
Numery norm
Tytuły prac doktorskich
Nr kontrolny rekordu
Zmień kryteria wyszukiwania
>
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Guo, Mingruo (1960- ). Redaktor
John Wiley & Sons. Wydawca
Hasła przedm.
Serwatka.
Białka mleka.
Mleko -- przerób.
Przegląd katalogu
wg autora:
Guo, Mingruo (1960- ). Redaktor
John Wiley & Sons. Wydawca
wg tytułu:
Whey protein product...
Opis MARC
Whey protein production, chemistry, functionality and applications / edited by Mingruo Guo.
Autor:
Guo, Mingruo (1960- ). Redaktor
, John Wiley & Sons. Wydawca
Hoboken : John Wiley & Sons Ltd, © 2019.
Hasła przedm.
Serwatka.
Białka mleka.
Mleko -- przerób.
ISBN:
9781119256038
9781119256045
9781119256021
Opis:
XIV, 266 stron : ilustracje ; 24 cm.
Zawartość:
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
UWAGA! Zamawianie i rezerwacja książek TYLKO dla pracowników i doktorantów UEP.
Egzemplarze
Kolekcja
Sygnatura
Status
Typ egzemplarza
Czytelnia : Księgozbiór towaroznawczy
268402 T
Dostępny
Czytelnia - wolny dostęp
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2013
SirsiDynix
All rights reserved.