Zaloguj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Wyszukiwanie
Konto czytelnika
Proste
Zaawansowane
Historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Autor - słowa kluczowe
Autorzy zbiorowi - alfabetycznie
Słowa z nazwy autora
Tytuły - alfabetycznie
Tytuły - słowa kluczowe
Czasopisma - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe KABA - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe BN - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - słowa kluczowe
Hasła przedmiotowe - j. ang.
Hasła przedmiotowe - j. franc.
Serie - alfabetycznie
Serie - słowa kluczowe
ISBN
ISSN
Indeks główny
Opis - numer
Sygnatura
Numery norm
Tytuły prac doktorskich
Nr kontrolny rekordu
Zmień kryteria wyszukiwania
>
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Wyniki wyszukiwania
Szukano :
Wykorzystanie%20metody%20DEA%20w%20zarz%C4%85dzaniu%20opiek%C4%85
Poprz. 30 Tytuł
Nast. 30 Tytuł
Tytuł
Data wyd.
Autor
1.
Wykształcenie a zróżnicowanie płac / Anna Krajewska.
1974.
Krajewska, Anna (1942- ).
2.
Wykształcenie i kwalifikacje indywidualnych rolników : (w świetle ankiety IER) / Adam Wyderko.
1979.
Wyderko, Adam.
3.
Wykształcenie i rynek / pod red. Ireneusza Białeckiego i Joanny Sikorskiej.
1998.
Białecki, Ireneusz (1944- ). Red.
4.
Wykształcenie jako wartość w opiniach studentów : komunikat z badań / Barbara Wilska-Duszyńska ; Instytut Polityki Naukowej i Szkolnictwa Wyższego. [Zakład Badań Socjologicznych].
1989.
Wilska-Duszyńska, Barbara.
5.
Wykształcenie ludności Polski / oprac. Alicja Muszyńska.
1983.
Muszyńska, Alicja. Oprac.
6.
Wykształcenie - zawód / [red. z. Stefania Dzięcielska-Machnikowska].
1981.
Dzięcielska-Machnikowska, Stefania (1931- ). Red.
7.
Wykształcone osoby w spektrum autyzmu na rynku pracy : status quo i perspektywy
2024.
Perkowski, Maciej (1972- ). Autor
8.
Wykup i zamiana mieszkań.
1991.
9.
Wyłączanie gruntów rolnych i lasów z produkcji : (procedury i wycena) / Ryszard Cymerman, Krystyna Kurowska, Cezary Kowalczyk.
2000.
Cymerman, Ryszard (1947- ).
10.
Wyłączenia tajemnicy bankowej a prawo do prywatności / Agnieszka Żygadło.
2011.
Żygadło, Agnieszka.
11.
Wyłanianie elity władzy w Polsce Ludowej a kultura polityczna / Janusz Grell.
1989.
Grell, Janusz.
12.
Wyludnianie się obszarów wiejskich a rozwój rolnictwa indywidualnego w latach 1978-1987 (przykład woj. białostockiego) / Janusz Cichoń.
1991.
Cichoń, Janusz (ekonomia).
13.
Wyludnianie się wsi a rolnictwo wschodniej Lubelszczyzny / Andrzej Miszczuk ; Polska Akademia Nauk. Instytut Geografii i Przestrzennego Zagospodarowania.
1993.
Miszczuk, Andrzej (1961- ).
14.
Wyludnianie Syberii i rosyjskiego Dalekiego Wschodu / Tomasz Wites.
2007.
Wites, Tomasz (1977- ).
15.
Wymagania dla opakowań gotowych na półkę (SRP - Shelf Ready Packaging) do towarów konsumpcyjnych szybko rotujących / Małgorzata Towarnicka ; promotor Andrzej Korzeniowski.
2009.
Towarnicka, Małgorzata.
16.
Wymagania i ocena stanu bezpieczeństwa i higieny pracy w zakładzie : poradnik / Marek Gałusza, Marian Śmidowski, Kazimierz Werner.
2010.
Gałusza, Marek.
17.
Wymagania jakościowe dotyczące ekstraktów kawy i ekstraktów cykorii
2000.
Nitecka, Elżbieta.
18.
Wymagania jakościowe dotyczące wyrobów kakaowych i czekoladowych
2000.
Nitecka, Elżbieta.
19.
Wymagania jakościowe dotyczące zawartości kwasu erukowego w olejach roślinnych, tłuszczach i produktach spożywczych
2000.
Obiedziński, Mieczysław W.
20.
Wymagania jakościowe dotyczące żywności mrożonej
2000.
Obiedziński, Mieczysław W.
21.
Wymagania jakościowe Unii Europejskiej dotyczące cukru / Elżbieta Nitecka ; Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa (FAPA).
2000.
Nitecka, Elżbieta.
22.
Wymagania jakościowe Unii Europejskiej dotyczące ekstraktów kawy i ekstraktów cykorii / Elżbieta Nitecka ; Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa (FAPA).
2000.
Nitecka, Elżbieta.
23.
Wymagania jakościowe Unii Europejskiej dotyczące soków i nektarów / Aleksander Jakubowski ; Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa (FAPA).
2000.
Jakubowski, Aleksander.
24.
Wymagania jakościowe Unii Europejskiej dotyczące wyrobów kakaowych i czekoladowych / Elżbieta Nitecka ; Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa (FAPA).
2000.
Nitecka, Elżbieta.
25.
Wymagania jakościowe Unii Europejskiej dotyczące zawartości kwasu erukowego w olejach roślinnych, tłuszczach i produktach spożywczych / W. Obiedziński ; Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa (FAPA).
2000.
Obiedziński, Mieczysław W.
26.
Wymagania jakościowe Unii Europejskiej dotyczące żywności mrożonej : kontrola i samokontrola / Mieczysław W. Obiedziński ; Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa (FAPA).
2000.
Obiedziński, Mieczysław W.
27.
Wymagania osób podróżujących samochodami wobec wybranych usług gastronomicznych / Joanna M. Dziadkowiec ; [redaktor naukowy Tadeusz Sikora].
2016.
Dziadkowiec, Joanna (1968- ).
28.
Wymagania PN-EN ISO 9001
2001.
Polska. Polski Komitet Normalizacyjny.
29.
Wymagania psychologiczne w doborze osób do zawodów trudnych i niebezpiecznych / Anna Łuczak.
1998.
Łuczak, Anna.
30.
Wymagania techniczne normy PN-EN ISO/IEC 17025 w praktyce laboratoryjnej - 3, walidacja : XVII Sympozjum, Kołobrzeg/Krynica Zdrój, 2011 r. : [praca zbiorowa / pod red. Krystyny Krzyśko] ; Klub Polskich Laboratoriów Badawczych POLLAB.
2011.
Krzyśko, Krystyna. Red.
Poprz. 30 Tytuł
Nast. 30 Tytuł
Wybierz (np. 1,2 5-10)
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2013
SirsiDynix
All rights reserved.