Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 Szukano :  Wykorzystanie%20metody%20DEA%20w%20zarz%C4%85dzaniu%20opiek%C4%85
Poprz. 30 Tytuł    Nast. 30 Tytuł
TytułData wyd.Autor
 1. Wykształcenie - zawód / [red. z. Stefania Dzięcielska-Machnikowska].1981.Dzięcielska-Machnikowska, Stefania (1931- ). Red.
 2. Wykup i zamiana mieszkań.1991. 
 3. Wyłączanie gruntów rolnych i lasów z produkcji : (procedury i wycena) / Ryszard Cymerman, Krystyna Kurowska, Cezary Kowalczyk.2000.Cymerman, Ryszard (1947- ).
 4. Wyłączenia tajemnicy bankowej a prawo do prywatności / Agnieszka Żygadło.2011.Żygadło, Agnieszka.
 5. Wyłanianie elity władzy w Polsce Ludowej a kultura polityczna / Janusz Grell.1989.Grell, Janusz.
 6. Wyludnianie się obszarów wiejskich a rozwój rolnictwa indywidualnego w latach 1978-1987 (przykład woj. białostockiego) / Janusz Cichoń.1991.Cichoń, Janusz (ekonomia).
 7. Wyludnianie się wsi a rolnictwo wschodniej Lubelszczyzny / Andrzej Miszczuk ; Polska Akademia Nauk. Instytut Geografii i Przestrzennego Zagospodarowania.1993.Miszczuk, Andrzej (1961- ).
 8. Wyludnianie Syberii i rosyjskiego Dalekiego Wschodu / Tomasz Wites.2007.Wites, Tomasz (1977- ).
 9. Wymagania dla opakowań gotowych na półkę (SRP - Shelf Ready Packaging) do towarów konsumpcyjnych szybko rotujących / Małgorzata Towarnicka ; promotor Andrzej Korzeniowski.2009.Towarnicka, Małgorzata.
 10. Wymagania i ocena stanu bezpieczeństwa i higieny pracy w zakładzie : poradnik / Marek Gałusza, Marian Śmidowski, Kazimierz Werner.2010.Gałusza, Marek.
 11. Wymagania jakościowe dotyczące cukru2000.Nitecka, Elżbieta.
 12. Wymagania jakościowe dotyczące ekstraktów kawy i ekstraktów cykorii2000.Nitecka, Elżbieta.
 13. Wymagania jakościowe dotyczące wyrobów kakaowych i czekoladowych2000.Nitecka, Elżbieta.
 14. Wymagania jakościowe dotyczące zawartości kwasu erukowego w olejach roślinnych, tłuszczach i produktach spożywczych2000.Obiedziński, Mieczysław W.
 15. Wymagania jakościowe dotyczące żywności mrożonej2000.Obiedziński, Mieczysław W.
 16. Wymagania jakościowe Unii Europejskiej dotyczące cukru / Elżbieta Nitecka ; Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa (FAPA).2000.Nitecka, Elżbieta.
 17. Wymagania jakościowe Unii Europejskiej dotyczące ekstraktów kawy i ekstraktów cykorii / Elżbieta Nitecka ; Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa (FAPA).2000.Nitecka, Elżbieta.
 18. Wymagania jakościowe Unii Europejskiej dotyczące soków i nektarów / Aleksander Jakubowski ; Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa (FAPA).2000.Jakubowski, Aleksander.
 19. Wymagania jakościowe Unii Europejskiej dotyczące wyrobów kakaowych i czekoladowych / Elżbieta Nitecka ; Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa (FAPA).2000.Nitecka, Elżbieta.
 20. Wymagania jakościowe Unii Europejskiej dotyczące zawartości kwasu erukowego w olejach roślinnych, tłuszczach i produktach spożywczych / [Mieczysław] W. Obiedziński ; Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa (FAPA).2000.Obiedziński, Mieczysław W.
 21. Wymagania jakościowe Unii Europejskiej dotyczące żywności mrożonej : kontrola i samokontrola / Mieczysław W. Obiedziński ; Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa (FAPA).2000.Obiedziński, Mieczysław W.
 22. Wymagania osób podróżujących samochodami wobec wybranych usług gastronomicznych / Joanna M. Dziadkowiec ; [redaktor naukowy Tadeusz Sikora].2016.Dziadkowiec, Joanna (1968- ).
 23. Wymagania psychologiczne w doborze osób do zawodów trudnych i niebezpiecznych / Anna Łuczak.1998.Łuczak, Anna.
 24. Wymagania techniczne normy PN-EN ISO/IEC 17025 w praktyce laboratoryjnej2010.XVI Sympozjum Wymagania techniczne normy PN-EN ISO/IEC 17025 w praktyce laboratoryjnej (16 ; 2010 ; Szczyrk).
 25. Wymagania techniczne normy PN-EN ISO/IEC 17025 w praktyce laboratoryjnej2011.XVII Sympozjum Wymagania techniczne normy PN-EN ISO/IEC 17025 w praktyce laboratoryjnej (17 ; 2011 ; Kołobrzeg / Krynica Zdrój).
 26. Wymagania techniczne normy PN-EN ISO/IEC 17025 w praktyce laboratoryjnej - 4 : miarodajność wyników badań : XVIII Sympozjum / [pod red. Krystyny Krzyśko] ; Klub Polskich Laboratoriów Badawczych POLLAB.2012.Krzyśko, Krystyna. Red.
 27. Wymagania w zakresie znakowania opakowań do żywności określone w nowym prawodawstwie krajowym : materiały ogólnokrajowego seminarium, Warszawa, 22 maj 2003 r. / Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Opakowań. Dział Normalizacji.2003.Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Opakowań. Dział Normalizacji.
 28. Wymiana ciepła pomiędzy człowiekiem a otoczeniem w różnych warunkach środowiska geograficznego / Krzysztof Błażejczyk ; Polska Akademia Nauk. Instytut Geografii i Przestrzennego Zagospodarowania.1993.Błażejczyk, Krzysztof.
 29. Wymiana ciepła / Stefan Wiśniewski, Tomasz S. Wiśniewski.© copyright 2009.Wiśniewski, Stefan (1923-1993).
 30. Wymiana gospodarcza z zagranicą : zbiór prac Wydziału Handlu Zagranicznego dla uczczenia pamięci prof. Pawła Sulmickiego / [koordynacja Barbara Skórkowska, Ryszard Michalski].1980.Skórkowska, Barbara ( -2011). Kier.
Poprz. 30 Tytuł    Nast. 30 Tytuł

 

Wybierz (np. 1,2 5-10)

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal