Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 83 tytułów spełniających kryteria: Żywność -- jakość.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.

 1.
Sustainable food : productions and consumption perspectives / Editors Katarzyna Pawlak-Lemańska, Barbara Borusiak, Ewa Sikorska ; Poznań University of Economics and Business.
Autor: Pawlak-Lemańska, Katarzyna. Redakcja, Borusiak, Barbara. Redakcja, Sikorska, Ewa. Redakcja, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań)., Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydawnictwo.
Poznań : PUEB Press, 2024.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Bezpieczeństwo konsumentów : na rynku żywności / redakcja naukowa Anna Dąbrowska.
Autor: Dąbrowska, Anna (ekonomika). Redakcja, Szkoła Główna Handlowa (Warszawa). Oficyna Wydawnicza.
Warszawa : Oficyna Wydawnicza SGH, 2020.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Food quality and shelf life / edited by Charis M. Galanakis.
Autor: Galanakis, Charis M. Redakcja, Elsevier (Amsterdam).
London ; San Diego, CA ; Cambridge, MA : Kidlington, Oxford : Academic Press an imprint of Elsevier, © 2019.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Current trends in quality science : quality design of food products / editor Hanna Śmigielska ; Poznań University of Economics and Business.
Autor: Śmigielska, Hanna. Redakcja, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydział Towaroznawstwa., Instytut Technologii Eksploatacji (Radom). Wydawnictwo., Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań).
Poznań : Poznań University of Economics and Business. Faculty of Commodity Science ; Radom : Instytut Technologii Eksploatacji Wydawnictwo Naukowe, 2019.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Ekonomiczne problemy fałszowania żywności : instrumenty przeciwdziałania / Aleksandra Kowalska.
Autor: Kowalska, Aleksandra (ekonomia rolna)., Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). Wydawnictwo.
Lublin : Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej, 2019.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Dobór metod oceny wybranych cech jakościowych żywności / Katarzyna Pawlak-Lemańska ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
Autor: Pawlak-Lemańska, Katarzyna., Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydawnictwo., Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań).
Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2018.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Food safety : the science of keeping food safe / Ian C. Shaw.
Autor: Shaw, Ian C. (1950- )., John Wiley & Sons.
Hoboken : Wiley/Blackwell, 2018.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Spectroscopic methods in food analysis / [edited by] Adriana S. Franca and Leo M. L. Nollet.
Autor: Franca, Adriana S. Redakcja, Nollet, Leo M. L. (1948- ). Redakcja, Taylor & Francis (Londyn).
Boca Raton ; London ; New York : CRC Press - Taylor & Francis Group, cop. 2018.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Food Analysis & Properties
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Product design and management / edited by Mariusz Tichoniuk ; authors: Marta Biegańska, Anna Dankowska, Daniela Gwiazdowska, Tomasz Kalak, Anna Lewandowska, Katarzyna Marchwińska, Iga Rybicka, Urszula Samotyja, Maria Sielicka, Mariusz Tichoniuk, Karolina Wiszumirska, Krzysztof Wójcicki.
Autor: Tichoniuk, Mariusz. Redakcja Autor, Biegańska, Marta. Autor, Dankowska, Anna Jadwiga. Autor, Gwiazdowska, Daniela. Autor, Kalak, Tomasz. Autor, Lewandowska, Anna (ekonomia). Autor, Marchwińska, Katarzyna. Autor, Rybicka, Iga. Autor, Samotyja, Urszula. Autor, Sielicka, Maria. Autor, Wiszumirska, Karolina. Autor, Wójcicki, Krzysztof (towaroznawstwo). Autor, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydział Towaroznawstwa.
Poznań : Poznań University of Economics and Business. Faculty of Commodity Science, 2018.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Process and Product Management
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Current trends in commodity science : challenges in food development and processing / editors Urszula Samotyja, Wojciech Zmudziński ; [Poznań University of Economics and Business. Faculty of Commodity Science].
Autor: Samotyja, Urszula. Red., Zmudziński, Wojciech. Red., Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydział Towaroznawstwa.
Poznań : University of Economics and Business. Faculty of Commodity Science, 2017.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

  123456789Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal