Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 8 tytułów spełniających kryteria: Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  

 1.
Jakość i bezpieczeństwo w projektowaniu i analizie wybranych produktów = Quality and safety in design and analysis of selected products : praca zbiorowa / pod redakcją Katarzyny Mikołajczyk-Bator ; autorzy: Alfred Błaszczyk, Katarzyna Czerniewicz, Szymon Frąk, Daniela Gwiazdowska,Krzysztof Juś, Dariusz Kikut-Ligaj, Katarzyna Marchwińska, Krzysztof Melski, Katarzyna Mikołajczyk-Bator, Sylwia Sady, Julia Szutowska, Hanna Śmigielska.
Autor: Czerniewicz, Katarzyna. Autor, Frąk, Szymon. Autor, Gwiazdowska, Daniela. Autor, Juś, Krzysztof. Autor, Kikut-Ligaj, Dariusz. Autor, Marchwińska, Katarzyna. Autor, Melski, Krzysztof. Autor, Mikołajczyk-Bator, Katarzyna. Autor Redakcja, Sady, Sylwia. Autor, Szutowska, Julia. Autor, Śmigielska, Hanna. Autor, Błaszczyk, Alfred. Autor, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości., Instytut Technologii Eksploatacji (Radom). Wydawnictwo.
Poznań : Instytut Nauk o Jakości. Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości. Uniwersytet Ekonomiczny ; Radom : Łukasiewicz - Instytut Technologii i Eksploatacji Wydawnictwo Naukowe, 2020.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Znaczenie certyfikacji dobrowolnej dóbr trwałego użytku w sieciach handlowych w Polsce / Anna Michalska ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu. Wydział Towaroznawstwa. Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości.
Autor: Michalska, Anna (towaroznawstwo)., Maleszka, Alicja. Promotor, Zapłata, Sławomir Paweł. Promotor, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań)., Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości.
Poznań, 2019.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Mikrobiologiczne metody ograniczania występowania grzybów i mykotoksyn fuzaryjnych w łańcuchu żywnościowym / Krzysztof Juś ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu. Wydział Towaroznawstwa. Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości.
Autor: Juś, Krzysztof., Gwiazdowska, Daniela. Promotor, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydział Towaroznawstwa., Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości.
Poznań, 2018.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Charakterystyka właściwości fizykochemicznych i ocena możliwości wykorzystania skrobi woskowych = Physicochemical characteristics and evaluation of applicability of waxy starches / Jacek Lewandowicz ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu. Wydział Towaroznawstwa. Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości.
Autor: Lewandowicz, Jacek., Śmigielska, Hanna. Promotor, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości.
Poznań, 2017.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Projektowanie dodatków paszowych z wykorzystaniem bakterii fermentacji mlekowej = Designing of lactic acid bacteria feed additives / Katarzyna Marchwińska ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu. Wydział Towaroznawstwa. Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości.
Autor: Marchwińska, Katarzyna., Gwiazdowska, Daniela. Promotor, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości.
Poznań, 2016.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Nadzór nad przyrządami pomiarowymi w ochronie interesu publicznego i zapewnieniu bezpieczeństwa konsumentów / Joanna Wiśniewska ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu. Wydział Towaroznawstwa. Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości.
Autor: Wiśniewska, Joanna (towaroznawstwo)., Maleszka, Alicja. Promotor, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości.
Poznań, 2015.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Ocena implementacji i skuteczności metod zarządzania jakością w opinii dostawców branży motoryzacyjnej / Anna Kowalczyk ; promotor Alicja Maleszka.
Autor: Kowalczyk, Anna., Maleszka, Alicja., Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości.
Poznań : UE, 2012.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Walidacja metody analitycznej jako aspekt zapewniania bezpieczeństwa żywności / Leszek Matuszak ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu. Wydział Towaroznawstwa.
Autor: Matuszak, Leszek., Maleszka, Alicja. Promotor, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydział Towaroznawstwa., Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości.
Poznań, 2012.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal