Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 2 tytułów spełniających kryteria: Żywność -- domieszki -- rozprawy akademickie.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  

 1.
Charakterystyka właściwości fizykochemicznych i ocena możliwości wykorzystania skrobi woskowych = Physicochemical characteristics and evaluation of applicability of waxy starches / Jacek Lewandowicz ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu. Wydział Towaroznawstwa. Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości.
Autor: Lewandowicz, Jacek., Śmigielska, Hanna. Promotor, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości.
Poznań, 2017.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Projektowanie dodatków paszowych z wykorzystaniem bakterii fermentacji mlekowej = Designing of lactic acid bacteria feed additives / Katarzyna Marchwińska ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu. Wydział Towaroznawstwa. Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości.
Autor: Marchwińska, Katarzyna., Gwiazdowska, Daniela. Promotor, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości.
Poznań, 2016.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal