Zaloguj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Wyszukiwanie
Konto czytelnika
Proste
Zaawansowane
Historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Autor - słowa kluczowe
Autorzy zbiorowi - alfabetycznie
Słowa z nazwy autora
Tytuły - alfabetycznie
Tytuły - słowa kluczowe
Czasopisma - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe KABA - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe BN - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - słowa kluczowe
Hasła przedmiotowe - j. ang.
Hasła przedmiotowe - j. franc.
Serie - alfabetycznie
Serie - słowa kluczowe
ISBN
ISSN
Indeks główny
Opis - numer
Sygnatura
Numery norm
Tytuły prac doktorskich
Nr kontrolny rekordu
Zmień kryteria wyszukiwania
>
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Wyniki wyszukiwania
6
tytułów spełniających kryteria:
Żywność -- jakość -- rozprawy akademickie.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
Autor
Data publikacji
Tytuł
Ogranicz:
Ogranicz:
--kolekcja: Księg. statystyczny
--kolekcja: Księgozbiór CDE
--kolekcja: Księgozbiór CDE
--kolekcja: Księgozbiór CDE
--kolekcja: Czasopisma polskie
--kolekcja: Czasopisma zagr.
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Gospodarka Turystyczna
--kolekcja: Informatorium II
--kolekcja: Informatorium III
--kolekcja: Wydawnictwa zwarte (książki)
--kolekcja: Księg. podręczny
--kolekcja: Lektury
--kolekcja: Księgozbiór MBAf
--kolekcja: Mikroformy
--kolekcja: Multimedia Książki
--kolekcja: Multimedia Czasopisma
--kolekcja: Multimedia Statystyka
--kolekcja: Normy
--kolekcja: Księg. profesorski
--kolekcja: Księg. statystyczny
--kolekcja: Księg. towaroznawczy
--kolekcja: Długie wypożyczenie
--kolekcja: Dostępne na miejscu
--kolekcja: Krótkie wypożyczenie
--kolekcja: Zeszyty Naukowe
--jezyk: Arabic
--jezyk: Bengali
--jezyk: Chinese
--jezyk: Czech
--jezyk: Dutch
--jezyk: English
--jezyk: French
--jezyk: German
--jezyk: Hebrew
--jezyk: Hindi
--jezyk: Italian
--jezyk: Japanese
--jezyk: Kannada
--jezyk: Korean
--jezyk: Latin
--jezyk: Polish
--jezyk: Portuguese
--jezyk: Russian
--jezyk: Sanskrit
--jezyk: Spanish
--jezyk: Swedish
--jezyk: Tamil
--jezyk: Urdu
--jezyk: Yiddish
--lokalizacja: Biblioteka UE - czytelnie
--lokalizacja: Biblioteka UE - wypożyczalnia
--Media: Text (print, electronic, microform)
--Media: Archives and manuscripts
--Media: Printed music
--Media: Manuscript music
--Media: Printed maps
--Media: Manuscript maps
--Media: Videos, DVDs, films, slides, etc.
--Media: Nonmusical sound recordings
--Media: Musical sound recordings
--Media: Photos, prints, charts, etc.
--Media: Software, data files, etc.
1.
Charakterystyka właściwości fizykochemicznych i ocena możliwości wykorzystania skrobi woskowych = Physicochemical characteristics and evaluation of applicability of waxy starches / Jacek Lewandowicz ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu. Wydział Towaroznawstwa. Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości.
Autor:
Lewandowicz, Jacek.
, Śmigielska, Hanna. Promotor
, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości.
Poznań, 2017.
2.
Witaminy z grupy B i składniki mineralne jako wyróżniki jakości zbożowej żywności bezglutenowej / Iga Rybicka ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu. Wydział Towaroznawstwa. Katedra Technologii i Analizy Instrumentalnej.
Autor:
Rybicka, Iga.
, Gliszczyńska-Świgło, Anna (1966- ). Promotor
, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Katedra Technologii i Analizy Instrumentalnej.
Poznań, 2015.
3.
Czynniki kształtujące skład kwasów tłuszczowych i wybranych ksenobiotyków w tłuszczu mięsa ryb słodkowodnych / Jarosław Parol ; promotor Stefan Smoczyński.
Autor:
Parol, Jarosław.
, Smoczyński, Stefan (1941- ). Promotor
, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn).
Olsztyn : UWM, 2010.
4.
Wykrywanie zafałszowań oliwy z oliwek / Anna Dankowska ; promotor Maria Małecka.
Autor:
Dankowska, Anna Jadwiga.
, Małecka, Maria. Promotor
, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Katedra Towaroznawstwa Żywności.
Poznań : UE, 2009.
5.
Zastosowanie elektronicznego nosa w towaroznawczej ocenie jakości wybranych produktów spożywczych / Jarosław Chmielewski ; Akademia Ekonomiczna w Poznaniu. Wydział Towaroznawstwa. Katedra Analizy Instrumentalnej.
Autor:
Chmielewski, Jarosław Adam.
, Kozioł, Jacek ( -2015). Promotor
, Akademia Ekonomiczna (Poznań).
, Akademia Ekonomiczna (Poznań). Katedra Analizy Instrumentalnej.
Poznań, 2006.
6.
Stosowanie statystycznej kontroli w badaniu jakości wędlin / Stefan Abt ; Wyższa Szkoła Ekonomiczna w Poznaniu.
Autor:
Abt, Stefan.
, Waszak, Stanisław (1906-1974). Promotor
, Wyższa Szkoła Ekonomiczna (Poznań).
Poznań, 1962.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Chicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2013
SirsiDynix
All rights reserved.