Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 6 tytułów spełniających kryteria: Żywność -- jakość -- rozprawy akademickie.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  

 1.
Charakterystyka właściwości fizykochemicznych i ocena możliwości wykorzystania skrobi woskowych = Physicochemical characteristics and evaluation of applicability of waxy starches / Jacek Lewandowicz ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu. Wydział Towaroznawstwa. Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości.
Autor: Lewandowicz, Jacek., Śmigielska, Hanna. Promotor, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości.
Poznań, 2017.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Witaminy z grupy B i składniki mineralne jako wyróżniki jakości zbożowej żywności bezglutenowej / Iga Rybicka ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu. Wydział Towaroznawstwa. Katedra Technologii i Analizy Instrumentalnej.
Autor: Rybicka, Iga., Gliszczyńska-Świgło, Anna (1966- ). Promotor, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Katedra Technologii i Analizy Instrumentalnej.
Poznań, 2015.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Czynniki kształtujące skład kwasów tłuszczowych i wybranych ksenobiotyków w tłuszczu mięsa ryb słodkowodnych / Jarosław Parol ; promotor Stefan Smoczyński.
Autor: Parol, Jarosław., Smoczyński, Stefan (1941- ). Promotor, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn).
Olsztyn : UWM, 2010.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Wykrywanie zafałszowań oliwy z oliwek / Anna Dankowska ; promotor Maria Małecka.
Autor: Dankowska, Anna Jadwiga., Małecka, Maria. Promotor, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Katedra Towaroznawstwa Żywności.
Poznań : UE, 2009.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Zastosowanie elektronicznego nosa w towaroznawczej ocenie jakości wybranych produktów spożywczych / Jarosław Chmielewski ; Akademia Ekonomiczna w Poznaniu. Wydział Towaroznawstwa. Katedra Analizy Instrumentalnej.
Autor: Chmielewski, Jarosław Adam., Kozioł, Jacek ( -2015). Promotor, Akademia Ekonomiczna (Poznań)., Akademia Ekonomiczna (Poznań). Katedra Analizy Instrumentalnej.
Poznań, 2006.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Stosowanie statystycznej kontroli w badaniu jakości wędlin / Stefan Abt ; Wyższa Szkoła Ekonomiczna w Poznaniu.
Autor: Abt, Stefan., Waszak, Stanisław (1906-1974). Promotor, Wyższa Szkoła Ekonomiczna (Poznań).
Poznań, 1962.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal