Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 5 tytułów spełniających kryteria: Żywność -- jakość -- rozprawy akademickie.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  

 1.
Charakterystyka właściwości fizykochemicznych i ocena możliwości wykorzystania skrobi woskowych = Physicochemical characteristics and evaluation of applicability of waxy starches / Jacek Lewandowicz ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu. Wydział Towaroznawstwa. Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości.
Autor: Lewandowicz, Jacek., Śmigielska, Hanna. Promotor, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Witaminy z grupy B i składniki mineralne jako wyróżniki jakości zbożowej żywności bezglutenowej / Iga Rybicka ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu. Wydział Towaroznawstwa. Katedra Technologii i Analizy Instrumentalnej.
Autor: Rybicka, Iga., Gliszczyńska-Świgło, Anna. Promotor, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Katedra Technologii i Analizy Instrumentalnej.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Innowacyjna żywność w opinii konsumentów i producentów / Iwona Kowalczuk.
Autor: Kowalczuk, Iwona.
Wydawnictwo SGGW, 2011.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Rozprawy Naukowe i Monografie - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego 382
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Czynniki kształtujące skład kwasów tłuszczowych i wybranych ksenobiotyków w tłuszczu mięsa ryb słodkowodnych / Jarosław Parol ; promotor Stefan Smoczyński.
Autor: Parol, Jarosław., Smoczyński, Stefan (1941- ). Promotor, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn).
UWM, 2010.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Wykrywanie zafałszowań oliwy z oliwek / Anna Dankowska ; promotor Maria Małecka.
Autor: Dankowska, Anna Jadwiga., Małecka, Maria. Promotor, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Katedra Towaroznawstwa Żywności.
UE, 2009.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal