Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 98 tytułów spełniających kryteria: Polska. Polski Komitet Normalizacyjny.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.

 1.
Katalog Polskich Norm / Polski Komitet Normalizacyjny.
Autor: Polska. Polski Komitet Normalizacyjny., Polska. Polski Komitet Normalizacji i Miar., Polska. Polski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości., Polska. Polski Komitet Normalizacyjny. Biuro.
[s.n.], Państw. Zakł. Graf. im. M. Kasprzaka). 1951-
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Katalog Polskich Norm / Polski Komitet Normalizacyjny.
Autor: Polska. Polski Komitet Normalizacyjny.
Biuro Polskiego Komitetu Normalizacyjnego, 1998-.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Informator o Zmianach w Zbiorze Polskich Norm ... / Polski Komitet Normalizacyjny.
Autor: Polska. Polski Komitet Normalizacyjny., Polska. Polski Komitet Normalizacji i Miar., Polska. Polski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości., Wydawnictwa Normalizacyjne.
Wydawnictwa Normalizacyjne. 1959-.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Analiza sensoryczna - Metodyka - Wytyczne do badania sprawności zespołu sensorycznego w analizie ilościowej / Polski Komitet Normalizacyjny.
Autor: Polska. Polski Komitet Normalizacyjny.
PKN, copyright 2022.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Kawa - Analiza sensoryczna - Terminologia PN-ISO 18794 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Autor: Polska. Polski Komitet Normalizacyjny. Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych., Polska. Polski Komitet Normalizacyjny.
Polski Komitet Normalizacyjny, copyright 2019.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności - Wymagania dla każdej organizacji należącej do łańcucha żywnościowego PN-EN ISO 22000 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Autor: Polska. Polski Komitet Normalizacyjny. Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych., Polska. Polski Komitet Normalizacyjny.
Polski Komitet Normalizacyjny, © copyright 2018.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Analiza sensoryczna - Metodyka - Ogólne wytyczne przeprowadzania testów hedonicznych z konsumentami na obszarze kontrolowanym / Polski Komitet Normalizacyjny.
Autor: Polska. Polski Komitet Normalizacyjny., Polska. Polski Komitet Normalizacyjny. Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
Polski Komitet Normalizacyjny, 2017.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Analiza sensoryczna - Terminologia PN-EN ISO 5492:2009/A1 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Autor: Polska. Polski Komitet Normalizacyjny. Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych., Polska. Polski Komitet Normalizacyjny.
Polski Komitet Normalizacyjny, © copyright 2017.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Analiza sensoryczna - Metodyka - Wytyczne do monitorowania sprawności ilościowego zespołu sensorycznego PN-EN ISO 11132 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Autor: Polska. Polski Komitet Normalizacyjny. Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych., Polska. Polski Komitet Normalizacyjny.
Polski Komitet Normalizacyjny, © copyright 2017.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Systemy zarządzania środowiskowego - Wymagania i wytyczne stosowania PN-EN ISO 14001 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Autor: Polska. Polski Komitet Normalizacyjny., Polska. Polski Komitet Normalizacyjny. Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
Polski Komitet Normalizacyjny, cop. 2016.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

  12345678910Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal