Zaloguj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Wyszukiwanie
Konto czytelnika
Proste
Zaawansowane
Historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Autor - słowa kluczowe
Autorzy zbiorowi - alfabetycznie
Słowa z nazwy autora
Tytuły - alfabetycznie
Tytuły - słowa kluczowe
Czasopisma - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - słowa kluczowe
Hasła przedmiotowe - j. ang.
Hasła przedmiotowe - j. franc.
Serie - alfabetycznie
Serie - słowa kluczowe
ISBN
ISSN
Indeks główny
Opis - numer
Sygnatura
Numery norm
Tytuły prac doktorskich
Nr kontrolny rekordu
Zmień kryteria wyszukiwania
>
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Grabowski, Tadeusz (technologia żywności i żywienia). Redaktor
Kijowski, Jacek (1948-2013). Redaktor
Anders, Elżbieta. Autor
Cegielska-Radziejewska, Renata. Autor
Konieczny, Piotr. Autor
Krala, Lucjan (1949- ). Autor
Ziołecki, Jerzy. Autor
Kusterka, Robert (1964- ). Autor
Woś, Zofia. Autor
Wysłouch, Wiktor. Autor
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne. Wydawca
Hasła przedm.
Mięso drobiowe -- produkcja i handel -- podręczniki akademickie.
Mięso drobiowe -- jakość -- podręczniki akademickie.
Przegląd katalogu
wg autora:
Grabowski, Tadeusz (technologia żywności i żywienia). Redaktor
Kijowski, Jacek (1948-2013). Redaktor
Anders, Elżbieta. Autor
Cegielska-Radziejewska, Renata. Autor
Konieczny, Piotr. Autor
Krala, Lucjan (1949- ). Autor
Ziołecki, Jerzy. Autor
Kusterka, Robert (1964- ). Autor
Woś, Zofia. Autor
Wysłouch, Wiktor. Autor
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne. Wydawca
wg tytułu:
Mięso i przetwory dr...
Opis MARC
Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość : praca zbiorowa / pod redakcją Tadeusza Grabowskiego i Jacka Kijowskiego; autorzy: Elżbieta Anders, Renata Cegielska-Radziejewska, Jacek Kijowski, Piotr Konieczny, Lucjan Krala, Robert Kusterka, Jolanta Tomaszewska-Gras, Zofia Woś, Wiktor Wysłouch, Jerzy Ziołecki.
Autor:
Grabowski, Tadeusz (technologia żywności i żywienia). Redaktor
, Kijowski, Jacek (1948-2013). Redaktor
, Anders, Elżbieta. Autor
, Cegielska-Radziejewska, Renata. Autor
, Konieczny, Piotr. Autor
, Krala, Lucjan (1949- ). Autor
, Ziołecki, Jerzy. Autor
, Kusterka, Robert (1964- ). Autor
, Woś, Zofia. Autor
, Wysłouch, Wiktor. Autor
, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne. Wydawca
Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2018.
Hasła przedm.
Mięso drobiowe -- produkcja i handel -- podręczniki akademickie.
Mięso drobiowe -- jakość -- podręczniki akademickie.
Serie
Żywność, Jakość, Technologia
ISBN:
9788301200435
Opis:
XI, [3], 573, [1] stron : ilustracje ; 24 cm.
Wydanie:
Wydanie I - 1 dodruk (PWN).
Zawartość:
Książka jest kontynuacją poprzednich wyd. "Technologii mięsa drobiowego" (WNT 1965, 1977, 1993).
Dla studentów akademii rolniczych, dla lekarzy weterynarii oraz nauczycieli i uczniów szkół średnich o profilu spożywczym.
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
UWAGA! Zamawianie i rezerwacja książek TYLKO dla pracowników i doktorantów UEP.
Egzemplarze
Kolekcja
Sygnatura
Status
Typ egzemplarza
Czytelnia : Księgozbiór towaroznawczy
268348 T
Dostępny
Czytelnia - wolny dostęp
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2013
SirsiDynix
All rights reserved.