Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 67 tytułów spełniających kryteria: Polska. Polski Komitet Normalizacyjny. Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.

 1.
Kawa - Analiza sensoryczna - Terminologia PN-ISO 18794 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Autor: Polska. Polski Komitet Normalizacyjny. Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych., Polska. Polski Komitet Normalizacyjny.
Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, copyright 2019.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności - Wymagania dla każdej organizacji należącej do łańcucha żywnościowego PN-EN ISO 22000 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Autor: Polska. Polski Komitet Normalizacyjny. Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych., Polska. Polski Komitet Normalizacyjny.
Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, © copyright 2018.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Analiza sensoryczna - Terminologia PN-EN ISO 5492:2009/A1 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Autor: Polska. Polski Komitet Normalizacyjny. Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych., Polska. Polski Komitet Normalizacyjny.
Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, © copyright 2017.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Analiza sensoryczna - Metodyka - Wytyczne do monitorowania sprawności ilościowego zespołu sensorycznego PN-EN ISO 11132 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Autor: Polska. Polski Komitet Normalizacyjny. Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych., Polska. Polski Komitet Normalizacyjny.
Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, © copyright 2017.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Analiza sensoryczna - Metodyka - Ogólne wytyczne przeprowadzania testów hedonicznych z konsumentami na obszarze kontrolowanym PN-EN ISO 11136 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Autor: Polska. Polski Komitet Normalizacyjny. Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych., Polska. Polski Komitet Normalizacyjny.
Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, © Copyright 2017.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Analiza sensoryczna - Metodyka - Ogólne wytyczne ustalania profilu sensorycznego PN-EN ISO 13299 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Autor: Polska. Polski Komitet Normalizacyjny. Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych., Polska. Polski Komitet Normalizacyjny.
Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, © copyright 2016.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Analiza sensoryczna - Metodyka - Metody badania wrażliwości smakowej PN-ISO 3972 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Autor: Polska. Polski Komitet Normalizacyjny., Polska. Polski Komitet Normalizacyjny. Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2016.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Systemy zarządzania środowiskowego - Wymagania i wytyczne stosowania PN-EN ISO 14001 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Autor: Polska. Polski Komitet Normalizacyjny., Polska. Polski Komitet Normalizacyjny. Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, cop. 2016.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Systemy zarządzania jakością - Podstawy i terminologia PN-EN ISO 9000 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Autor: Polska. Polski Komitet Normalizacyjny. Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych., Polska. Polski Komitet Normalizacyjny.
Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, cop. 2016.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Systemy zarządzania jakością - Wymagania PN-EN ISO 9001 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Autor: Polska. Polski Komitet Normalizacyjny. Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych., Polska. Polski Komitet Normalizacyjny.
Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, cop. 2016.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

  1234567Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal