Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 292 tytułów spełniających kryteria: Przemysł rolno-spożywczy -- Polska.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.

 1.
Vademecum handlu i przemysłu spożywczego w Polsce / [red. prowadzący Jan Maciej Augustynek].
Autor: Augustynek, Jan Maciej. Red.
Warszawa : Polskie Wydaw. Fachowe, [1998]-.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Zeszyty Naukowe Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej.
Autor: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa).
Warszawa : Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, 1996-.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Przemysł Spożywczy : organ Stowarzyszenia Naukowo-Technicznego Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego : miesięcznik naukowo-techniczny.
Autor: Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego., Wydawnictwo SIGMA-NOT.
Warszawa : Wydaw. NOT, 1955-.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Współczesne wyzwania bezpieczeństwa żywnościowego / Tomasz Klusek, Katarzyna Łukasiewicz, Piotr Pietrzak, Wioleta Sobczak-Malitka.
Autor: Klusek, Tomasz. Autor, Łukasiewicz, Katarzyna. Autor, Pietrzak, Piotr (ekonomia). Autor, Sobczak-Malitka, Wioleta. Autor, CeDeWu.
Warszawa : CeDeWu, 2024.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Wybrane wskaźniki jakości ekonomicznej w ocenie rozwoju przedsiębiorstw należących do indeksu WIG Spożywczy / Chrystian Firlej.
Autor: Firlej, Chrystian., Wydawnictwo Benedyktynów Tyniec.
Kraków : Homini, [między 2020 i 2022].
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Uwarunkowania produkcji żywności. Cz. 2 / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski.
Autor: Gajdek, Grażyna. Redakcja, Puchalski, Czesław. Redakcja, Uniwersytet Rzeszowski. Wydawnictwo.
Rzeszów : Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2022.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Uwarunkowania produkcji żywności. Cz. 1 / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski.
Autor: Gajdek, Grażyna. Redakcja, Puchalski, Czesław. Redakcja, Uniwersytet Rzeszowski. Wydawnictwo.
Rzeszów : Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2021.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Wybrane rynki produktów rolno-spożywczych po wejściu Polski do Unii Europejskiej / pod redakcją Anny Olszańskiej i Anny Kowalskiej.
Autor: Kowalska, Anna (ekonomia). Redakcja, Olszańska, Anna (ekonomia). Redakcja, Uniwersytet Ekonomiczny (Wrocław). Wydawnictwo.
Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2021.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Branżowy Bilans Kapitału Ludzkiego II : branża żywności wysokiej jakości : raport z I edycji badań / autorzy raportu: Małgorzata Leszczyńska - koordynacja badania, Marzena Wodnicka, Jagoda Datha, Ewa Koreleska.
Autor: Leszczyńska, Małgorzata (ekonomia)., Wodnicka, Marzena. Autor, Datha, Jagoda. Autor, Koreleska, Ewa. Autor, Polska Agencja Rozwoju Przedsiębiorczości.
Warszawa : [Polska Agencja Rozwoju Przedsiębiorczości], 2021.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Społeczna odpowiedzialność biznesu a wyniki przedsiębiorstw : krytyczna analiza metodyki i rezultatów badań / Piotr Zaborek.
Autor: Zaborek, Piotr., Szkoła Główna Handlowa (Warszawa). Oficyna Wydawnicza.
Warszawa : Oficyna Wydawnicza SGH, 2021.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

  12345678910Nast.>>

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal