Zaloguj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Wyszukiwanie
Konto czytelnika
Proste
Zaawansowane
Historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Autor - słowa kluczowe
Autorzy zbiorowi - alfabetycznie
Słowa z nazwy autora
Tytuły - alfabetycznie
Tytuły - słowa kluczowe
Czasopisma - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe KABA - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe BN - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - słowa kluczowe
Hasła przedmiotowe - j. ang.
Hasła przedmiotowe - j. franc.
Serie - alfabetycznie
Serie - słowa kluczowe
ISBN
ISSN
Indeks główny
Opis - numer
Sygnatura
Numery norm
Tytuły prac doktorskich
Nr kontrolny rekordu
Zmień kryteria wyszukiwania
>
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Wyniki wyszukiwania
292
tytułów spełniających kryteria:
Przemysł rolno-spożywczy -- Polska.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
Autor
Data publikacji
Tytuł
Ogranicz:
Ogranicz:
--kolekcja: Księg. statystyczny
--kolekcja: Księgozbiór CDE
--kolekcja: Księgozbiór CDE
--kolekcja: Księgozbiór CDE
--kolekcja: Czasopisma polskie
--kolekcja: Czasopisma zagr.
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Gospodarka Turystyczna
--kolekcja: Informatorium II
--kolekcja: Informatorium III
--kolekcja: Wydawnictwa zwarte (książki)
--kolekcja: Księg. podręczny
--kolekcja: Lektury
--kolekcja: Księgozbiór MBAf
--kolekcja: Mikroformy
--kolekcja: Multimedia Książki
--kolekcja: Multimedia Czasopisma
--kolekcja: Multimedia Statystyka
--kolekcja: Normy
--kolekcja: Księg. profesorski
--kolekcja: Księg. statystyczny
--kolekcja: Księg. towaroznawczy
--kolekcja: Długie wypożyczenie
--kolekcja: Dostępne na miejscu
--kolekcja: Krótkie wypożyczenie
--kolekcja: Zeszyty Naukowe
--jezyk: Arabic
--jezyk: Bengali
--jezyk: Chinese
--jezyk: Czech
--jezyk: Dutch
--jezyk: English
--jezyk: French
--jezyk: German
--jezyk: Hebrew
--jezyk: Hindi
--jezyk: Italian
--jezyk: Japanese
--jezyk: Kannada
--jezyk: Korean
--jezyk: Latin
--jezyk: Polish
--jezyk: Portuguese
--jezyk: Russian
--jezyk: Sanskrit
--jezyk: Spanish
--jezyk: Swedish
--jezyk: Tamil
--jezyk: Urdu
--jezyk: Yiddish
--lokalizacja: Biblioteka UE - czytelnie
--lokalizacja: Biblioteka UE - wypożyczalnia
--Media: Text (print, electronic, microform)
--Media: Archives and manuscripts
--Media: Printed music
--Media: Manuscript music
--Media: Printed maps
--Media: Manuscript maps
--Media: Videos, DVDs, films, slides, etc.
--Media: Nonmusical sound recordings
--Media: Musical sound recordings
--Media: Photos, prints, charts, etc.
--Media: Software, data files, etc.
Nast.
1.
Vademecum handlu i przemysłu spożywczego w Polsce / [red. prowadzący Jan Maciej Augustynek].
Autor:
Augustynek, Jan Maciej. Red.
Warszawa : Polskie Wydaw. Fachowe, [1998]-.
2.
Zeszyty Naukowe Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej.
Autor:
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa).
Warszawa : Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, 1996-.
3.
Przemysł Spożywczy : organ Stowarzyszenia Naukowo-Technicznego Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego : miesięcznik naukowo-techniczny.
Autor:
Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego.
, Wydawnictwo SIGMA-NOT.
Warszawa : Wydaw. NOT, 1955-.
4.
Współczesne wyzwania bezpieczeństwa żywnościowego / Tomasz Klusek, Katarzyna Łukasiewicz, Piotr Pietrzak, Wioleta Sobczak-Malitka.
Autor:
Klusek, Tomasz. Autor
, Łukasiewicz, Katarzyna. Autor
, Pietrzak, Piotr (ekonomia). Autor
, Sobczak-Malitka, Wioleta. Autor
, CeDeWu.
Warszawa : CeDeWu, 2024.
5.
Wybrane wskaźniki jakości ekonomicznej w ocenie rozwoju przedsiębiorstw należących do indeksu WIG Spożywczy / Chrystian Firlej.
Autor:
Firlej, Chrystian.
, Wydawnictwo Benedyktynów Tyniec.
Kraków : Homini, [między 2020 i 2022].
6.
Uwarunkowania produkcji żywności. Cz. 2 / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski.
Autor:
Gajdek, Grażyna. Redakcja
, Puchalski, Czesław. Redakcja
, Uniwersytet Rzeszowski. Wydawnictwo.
Rzeszów : Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2022.
7.
Uwarunkowania produkcji żywności. Cz. 1 / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski.
Autor:
Gajdek, Grażyna. Redakcja
, Puchalski, Czesław. Redakcja
, Uniwersytet Rzeszowski. Wydawnictwo.
Rzeszów : Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2021.
8.
Wybrane rynki produktów rolno-spożywczych po wejściu Polski do Unii Europejskiej / pod redakcją Anny Olszańskiej i Anny Kowalskiej.
Autor:
Kowalska, Anna (ekonomia). Redakcja
, Olszańska, Anna (ekonomia). Redakcja
, Uniwersytet Ekonomiczny (Wrocław). Wydawnictwo.
Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2021.
9.
Branżowy Bilans Kapitału Ludzkiego II : branża żywności wysokiej jakości : raport z I edycji badań / autorzy raportu: Małgorzata Leszczyńska - koordynacja badania, Marzena Wodnicka, Jagoda Datha, Ewa Koreleska.
Autor:
Leszczyńska, Małgorzata (ekonomia).
, Wodnicka, Marzena. Autor
, Datha, Jagoda. Autor
, Koreleska, Ewa. Autor
, Polska Agencja Rozwoju Przedsiębiorczości.
Warszawa : [Polska Agencja Rozwoju Przedsiębiorczości], 2021.
10.
Społeczna odpowiedzialność biznesu a wyniki przedsiębiorstw : krytyczna analiza metodyki i rezultatów badań / Piotr Zaborek.
Autor:
Zaborek, Piotr.
, Szkoła Główna Handlowa (Warszawa). Oficyna Wydawnicza.
Warszawa : Oficyna Wydawnicza SGH, 2021.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Nast.
>>
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Chicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2013
SirsiDynix
All rights reserved.