Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 265 tytułów spełniających kryteria: Przemysł rolno-spożywczy -- Polska.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.

 1.
Zeszyty Naukowe Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej.
Autor: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa).
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, 1996-.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Rynek Spożywczy : pismo producentów, przetwórców, handlowców / Polskie Towarzystwo Wspierania Przedsiębiorczości.
Autor: Polskie Towarzystwo Wspierania Przedsiębiorczości.
Polskie Towarzystwo Wspierania Przedsiębiorczości, 2007-.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Przemysł Spożywczy : organ Stowarzyszenia Naukowo-Technicznego Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego : [miesięcznik naukowo-techniczny].
Autor: Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego.
Wydaw. NOT, 1955 -.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Vademecum handlu i przemysłu spożywczego w Polsce / [red. prowadzący Jan Maciej Augustynek].
Autor: Augustynek, Jan Maciej. Red.
Polskie Wydaw. Fachowe, [1998]-.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Gospodarka Żywnościowa - Wieś i Rolnictwo / Polska Agencja Prasowa.
Autor: Polska. Polska Agencja Prasowa.
PAP, 1991-.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Metodologiczne aspekty pomiaru międzynarodowej konkurencyjności branży na przykładzie przemysłu spożywczego / Katarzyna Łukiewska.
Autor: Łukiewska, Katarzyna., Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn). Wydawnictwo.
Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego, © copyright 2019.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Wybrane zagadnienia z bioekonomii / redaktor tematyczny Małgorzata Krzywonos.
Autor: Krzywonos, Małgorzata. Redaktor, Uniwersytet Ekonomiczny (Wrocław). Wydawnictwo.
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2018.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu nr 542
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Paradygmaty rozwoju konsumpcji żywności w Polsce / Joanna Szwacka-Mokrzycka.
Autor: Szwacka-Mokrzycka, Joanna., Wydawnictwo Naukowe PWN.
Wydawnictwo Naukowe PWN SA, copyright © 2018.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Kreowanie jakości handlowej artykułów żywnościowych / Piotr Cyrek, Maria Grzybek, Sylwester Makarski.
Autor: Cyrek, Piotr (zarządzanie przedsiębiorstwem)., Grzybek, Maria (1952- )., Makarski, Sylwester (1942- )., Uniwersytet Rzeszowski. Wydawnictwo.
Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2016.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Zmiany w otoczeniu przemysłu spożywczego zachodzące pod wpływem globalizacji : wybrane problemy / Piotr Chechelski, Mariola Kwasek, Robert Mroczek.
Autor: Chechelski, Piotr., Kwasek, Mariola., Mroczek, Robert., Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej (Warszawa). Dział Wydawnictw.
Dział Wydawnictw IERiGŻ-PIB, 2016.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Studia i Monografie - Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej 164
 Dodaj do listy podr. 

  12345678910Nast.>>

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal