Zaloguj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Wyszukiwanie
Konto czytelnika
Proste
Zaawansowane
Historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Autor - słowa kluczowe
Autorzy zbiorowi - alfabetycznie
Słowa z nazwy autora
Tytuły - alfabetycznie
Tytuły - słowa kluczowe
Czasopisma - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe KABA - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe BN - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - słowa kluczowe
Hasła przedmiotowe - j. ang.
Hasła przedmiotowe - j. franc.
Serie - alfabetycznie
Serie - słowa kluczowe
ISBN
ISSN
Indeks główny
Opis - numer
Sygnatura
Numery norm
Tytuły prac doktorskich
Nr kontrolny rekordu
Zmień kryteria wyszukiwania
>
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Poprz. 30 Tytuł
Nast. 30 Tytuł
Tytuł
Data wyd.
Autor
1.
Alimentation
1987.
Ziobrowski, Jerzy (1924-1988). Red.
2.
Alimentation
1988.
Urban, Stanisław (1943-2017). Red.
3.
Alimentation ou la troisieme médicine
2018.
Seignalet, Jean.
4.
Des aliments sains pour les citoyens européens : l'Union européenne et la qualité alimentaire / Commission Européenne. Direction Générale de l'Éducation et de la Culture.
2000.
Commission Européenne. Direction Générale de l'Éducation et de la Culture.
5.
Aliphatic compounds / ed. by N. B. Chapman.
1973.
Chapman, Norman Bellamy (1916- ). Red.
6.
Alkaloidhaltige Genussmittel, Gewürze, Kochsalz
1970.
Schormüller, Josef. Redakcja
7.
The alkaloids : chemistry and physiology. Vol. 1- / ed. by R.H.F. Manske, H.L. Holmes.
1950- .
Manske, Richard Helmut Fred (1901-1977). Red.
8.
Alkohol w zakładzie pracy : problemy ekonomiczne i społeczne : praca zbiorowa / pod red. Marii Jarosz.
1990.
Jarosz, Maria (1931-2016). Red.
9.
Alkoholische Genussmittel
1968.
Bergner, Karl-Gustav (1913-2008). Redakcja
10.
Alkoholizm i socjalizm
1907
Vandervelde, Émile (1866-1938).
Poprz. 30 Tytuł
Nast. 30 Tytuł
Wybierz (np. 1,2 5-10)
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2013
SirsiDynix
All rights reserved.