Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Grabowski, Tadeusz (technologia żywności i żywienia). Redaktor
     
  •  
  • Kijowski, Jacek (1948-2013). Redaktor
     
  •  
  • Anders, Elżbieta. Autor
     
  •  
  • Cegielska-Radziejewska, Renata. Autor
     
  •  
  • Konieczny, Piotr. Autor
     
  •  
  • Krala, Lucjan (1949- ). Autor
     
  •  
  • Ziołecki, Jerzy. Autor
     
  •  
  • Kusterka, Robert (1964- ). Autor
     
  •  
  • Woś, Zofia. Autor
     
  •  
  • Wysłouch, Wiktor. Autor
     
  •  
  • Wydawnictwa Naukowo-Techniczne. Wydawca
     
     Hasła przedm.
     
  •  
  • Mięso drobiowe -- produkcja i handel -- podręczniki akademickie.
     
  •  
  • Mięso drobiowe -- jakość -- podręczniki akademickie.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Grabowski, Tadeusz (technologia żywności i żywienia). Redaktor
     
  •  
  •  Kijowski, Jacek (1948-2013). Redaktor
     
  •  
  •  Anders, Elżbieta. Autor
     
  •  
  •  Cegielska-Radziejewska, Renata. Autor
     
  •  
  •  Konieczny, Piotr. Autor
     
  •  
  •  Krala, Lucjan (1949- ). Autor
     
  •  
  •  Ziołecki, Jerzy. Autor
     
  •  
  •  Kusterka, Robert (1964- ). Autor
     
  •  
  •  Woś, Zofia. Autor
     
  •  
  •  Wysłouch, Wiktor. Autor
     
  •  
  •  Wydawnictwa Naukowo-Techniczne. Wydawca
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Mięso i przetwory dr...
     
     
     
     Opis MARC
    Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość : praca zbiorowa / pod redakcją Tadeusza Grabowskiego i Jacka Kijowskiego; autorzy: Elżbieta Anders, Renata Cegielska-Radziejewska, Jacek Kijowski, Piotr Konieczny, Lucjan Krala, Robert Kusterka, Jolanta Tomaszewska-Gras, Zofia Woś, Wiktor Wysłouch, Jerzy Ziołecki.
    Autor: Grabowski, Tadeusz (technologia żywności i żywienia). Redaktor, Kijowski, Jacek (1948-2013). Redaktor, Anders, Elżbieta. Autor, Cegielska-Radziejewska, Renata. Autor, Konieczny, Piotr. Autor, Krala, Lucjan (1949- ). Autor, Ziołecki, Jerzy. Autor, Kusterka, Robert (1964- ). Autor, Woś, Zofia. Autor, Wysłouch, Wiktor. Autor, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne. Wydawca
    Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2018.
    Hasła przedm.
  • Mięso drobiowe -- produkcja i handel -- podręczniki akademickie.
  •  
  • Mięso drobiowe -- jakość -- podręczniki akademickie.
  • Serie
  • Żywność, Jakość, Technologia
  • ISBN: 
    9788301200435
    978-83-01-20043-5
    Opis: 
    XI, [3], 573, [1] stron : ilustracje ; 24 cm.
    Wydanie: 
    Wydanie I - 1 dodruk (PWN).
    Zawartość: 
    Książka jest kontynuacją poprzednich wyd. "Technologii mięsa drobiowego" (WNT 1965, 1977, 1993).
    Dla studentów akademii rolniczych, dla lekarzy weterynarii oraz nauczycieli i uczniów szkół średnich o profilu spożywczym.
    Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
    Dodaj do listy podr. 
    UWAGA! Zamawianie i rezerwacja książek TYLKO dla pracowników i doktorantów UEP.

    Egzemplarze
    KolekcjaSygnaturaStatusTyp egzemplarza 
    Czytelnia Książek : Księgozbiór towaroznawczy268348 TDostępnyCzytelnia - wolny dostęp 

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):


    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
    Horizon Information Portal