Zaloguj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Wyszukiwanie
Konto czytelnika
Proste
Zaawansowane
Historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Autor - słowa kluczowe
Autorzy zbiorowi - alfabetycznie
Słowa z nazwy autora
Tytuły - alfabetycznie
Tytuły - słowa kluczowe
Czasopisma - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe KABA - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe BN - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - słowa kluczowe
Hasła przedmiotowe - j. ang.
Hasła przedmiotowe - j. franc.
Serie - alfabetycznie
Serie - słowa kluczowe
ISBN
ISSN
Indeks główny
Opis - numer
Sygnatura
Numery norm
Tytuły prac doktorskich
Nr kontrolny rekordu
Zmień kryteria wyszukiwania
>
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Wyniki wyszukiwania
21
tytułów spełniających kryteria:
Żywność -- opakowania.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
Autor
Data publikacji
Tytuł
Ogranicz:
Ogranicz:
--kolekcja: Księg. statystyczny
--kolekcja: Księgozbiór CDE
--kolekcja: Księgozbiór CDE
--kolekcja: Księgozbiór CDE
--kolekcja: Czasopisma polskie
--kolekcja: Czasopisma zagr.
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Gospodarka Turystyczna
--kolekcja: Informatorium II
--kolekcja: Informatorium III
--kolekcja: Wydawnictwa zwarte (książki)
--kolekcja: Księg. podręczny
--kolekcja: Lektury
--kolekcja: Księgozbiór MBAf
--kolekcja: Mikroformy
--kolekcja: Multimedia Książki
--kolekcja: Multimedia Czasopisma
--kolekcja: Multimedia Statystyka
--kolekcja: Normy
--kolekcja: Księg. profesorski
--kolekcja: Księg. statystyczny
--kolekcja: Księg. towaroznawczy
--kolekcja: Długie wypożyczenie
--kolekcja: Dostępne na miejscu
--kolekcja: Krótkie wypożyczenie
--kolekcja: Zeszyty Naukowe
--jezyk: Arabic
--jezyk: Bengali
--jezyk: Chinese
--jezyk: Czech
--jezyk: Dutch
--jezyk: English
--jezyk: French
--jezyk: German
--jezyk: Hebrew
--jezyk: Hindi
--jezyk: Italian
--jezyk: Japanese
--jezyk: Kannada
--jezyk: Korean
--jezyk: Latin
--jezyk: Polish
--jezyk: Portuguese
--jezyk: Russian
--jezyk: Sanskrit
--jezyk: Spanish
--jezyk: Swedish
--jezyk: Tamil
--jezyk: Urdu
--jezyk: Yiddish
--lokalizacja: Biblioteka UE - czytelnie
--lokalizacja: Biblioteka UE - wypożyczalnia
--Media: Text (print, electronic, microform)
--Media: Archives and manuscripts
--Media: Printed music
--Media: Manuscript music
--Media: Printed maps
--Media: Manuscript maps
--Media: Videos, DVDs, films, slides, etc.
--Media: Nonmusical sound recordings
--Media: Musical sound recordings
--Media: Photos, prints, charts, etc.
--Media: Software, data files, etc.
Nast.
1.
Zastosowanie opakowań aktywnych i inteligentnych oraz powłok i folii jadalnych w przemyśle żywnościowym / redakcja naukowa Tomasz Lesiów ; poszczególne rozdziały napisali: Miłosz Dąbrowski, Tomasz Lesiów, Younes Saadi.
Autor:
Lesiów, Tomasz. Redakcja Autor
, Dąbrowski, Miłosz. Autor
, Saadi, Younes. Autor
, Uniwersytet Ekonomiczny (Wrocław). Wydawnictwo.
Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu, 2020.
2.
Opakowania aktywne i inteligentne / Ryszard Cierpiszewski ; [recenzent Małgorzata Lisińska-Kuśnierz].
Autor:
Cierpiszewski, Ryszard.
, Lisińska-Kuśnierz, Małgorzata. Rec.
, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydawnictwo.
Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2016.
3.
Innowacje w opakowaniach żywności i napojów : rynki, materiały, technologie / redakcja naukowa Neil Farmer ; [tłumacz WITKOM Witold Sikorski, Maciej Baranowski].
Autor:
Farmer, Neil. Red.
, Sikorski, Witold (1950- ). Tł.
, Baranowski, Maciej (tłumacz). Tł.
, WITKOM Salma Press.
, Wydawnictwo Naukowe PWN.
Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, cop. 2016.
4.
Czynniki determinujące bezpieczeństwo opakowań przeznaczonych do kontaktu z żywnością / Agnieszka Kawecka.
Autor:
Kawecka, Agnieszka.
, Uniwersytet Ekonomiczny (Kraków). Wydawnictwo.
Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2014.
Seria:
Monografie - Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie nr 20
5.
Towaroznawstwo w kształtowaniu jakości i cech prozdrowotnych żywności / red. nauk. Urszula Samotyja, Maria Małecka.
Autor:
Samotyja, Urszula. Red.
, Małecka, Maria. Red.
, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydawnictwo.
Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2011.
Seria:
Zeszyty Naukowe - Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu 205
6.
Wymagania dla opakowań gotowych na półkę (SRP - Shelf Ready Packaging) do towarów konsumpcyjnych szybko rotujących / Małgorzata Towarnicka ; promotor Andrzej Korzeniowski.
Autor:
Towarnicka, Małgorzata.
, Korzeniowski, Andrzej Promotor. (1939- ).
, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Katedra Towaroznawstwa Przemysłowego.
Poznań : UE, 2009.
7.
Kompozyty żelazo/silikon jako pochłaniacze tlenu w opakowaniach produktów spożywczych / Wojciech Kozak ; Akademia Ekonomiczna w Poznaniu.
Autor:
Kozak, Wojciech.
, Akademia Ekonomiczna (Poznań). Wydawnictwo.
Poznań : Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 2007.
8.
Trwałość produktów spożywczych pakowanych w modyfikowanej atmosferze / Marzena Ucherek.
Autor:
Ucherek, Marzena ( -2012).
Kraków : Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 2007.
Seria:
Zeszyty Naukowe - Akademia Ekonomiczna w Krakowie. Seria Specjalna, Monografie nr 179
9.
Od gospodarstwa do stołu : organizacja i zarządzanie jakością oraz bezpieczeństwem produktu żywnościowego / Małgorzata Wiśniewska.
Autor:
Wiśniewska, Małgorzata (1961- ).
, Uniwersytet Gdański. Wydawnictwo.
Gdańsk : Wydaw. Uniwersytetu Gdańskiego, 2005.
10.
Wpływ interakcji opakowanie-produkt na jakość mikrobiologiczną hermetycznie pakowanych serów twarogowych / Izabela Steinka.
Autor:
Steinka, Izabela.
Gdynia : Wydaw. Akademii Morskiej, 2003.
Seria:
Prace Naukowe Akademii Morskiej
1
2
3
Nast.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Chicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2013
SirsiDynix
All rights reserved.