Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Witrowa-Rajchert, Dorota (1959- ). Red.
     
  •  
  • Nowak, Dorota (technologia żywności). Red.
     
     Hasła przedm.
     
  •  
  • Przemysł rolno-spożywczy -- kontrola jakości.
     
  •  
  • Zarządzanie jakością.
     
  •  
  • Żywność -- jakość.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Witrowa-Rajchert, Dorota (1959- ). Red.
     
  •  
  •  Nowak, Dorota (technologia żywności). Red.
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Metody zapewnienia j...
     
     
     
     Opis MARC
    Metody zapewnienia jakości i bezpieczeństwa w przetwórstwie żywności / pod red. Doroty Witrowej-Rajchert i Doroty Nowak.
    Autor: Witrowa-Rajchert, Dorota (1959- ). Red., Nowak, Dorota (technologia żywności). Red.
    Warszawa : Wydaw. SGGW, 2004.
    Hasła przedm.
  • Przemysł rolno-spożywczy -- kontrola jakości.
  •  
  • Zarządzanie jakością.
  •  
  • Żywność -- jakość.
  • ISBN: 
    8372445486
    Opis: 
    174, [1] s. : il., wykr. ; 24 cm.
    Zawartość: 
    Bibliogr. przy pracach.
    Dodaj do listy podr. 
    UWAGA! Zamawianie i rezerwacja książek TYLKO dla pracowników i doktorantów UEP.

    Egzemplarze
    KolekcjaSygnaturaStatusTyp egzemplarza 
    Czytelnia : Księgozbiór towaroznawczy266079 TDostępnyCzytelnia - wolny dostęp 

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):


    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
    Horizon Information Portal