Zaloguj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Wyszukiwanie
Konto czytelnika
Proste
Zaawansowane
Historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Autor - słowa kluczowe
Autorzy zbiorowi - alfabetycznie
Słowa z nazwy autora
Tytuły - alfabetycznie
Tytuły - słowa kluczowe
Czasopisma - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - słowa kluczowe
Hasła przedmiotowe - j. ang.
Hasła przedmiotowe - j. franc.
Serie - alfabetycznie
Serie - słowa kluczowe
ISBN
ISSN
Indeks główny
Opis - numer
Sygnatura
Numery norm
Tytuły prac doktorskich
Nr kontrolny rekordu
Zmień kryteria wyszukiwania
>
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Witrowa-Rajchert, Dorota (1959- ). Red.
Nowak, Dorota (technologia żywności). Red.
Hasła przedm.
Przemysł rolno-spożywczy -- kontrola jakości.
Zarządzanie jakością.
Żywność -- jakość.
Przegląd katalogu
wg autora:
Witrowa-Rajchert, Dorota (1959- ). Red.
Nowak, Dorota (technologia żywności). Red.
wg tytułu:
Metody zapewnienia j...
Opis MARC
Metody zapewnienia jakości i bezpieczeństwa w przetwórstwie żywności / pod red. Doroty Witrowej-Rajchert i Doroty Nowak.
Autor:
Witrowa-Rajchert, Dorota (1959- ). Red.
, Nowak, Dorota (technologia żywności). Red.
Warszawa : Wydaw. SGGW, 2004.
Hasła przedm.
Przemysł rolno-spożywczy -- kontrola jakości.
Zarządzanie jakością.
Żywność -- jakość.
ISBN:
8372445486
Opis:
174, [1] s. : il., wykr. ; 24 cm.
Zawartość:
Bibliogr. przy pracach.
UWAGA! Zamawianie i rezerwacja książek TYLKO dla pracowników i doktorantów UEP.
Egzemplarze
Kolekcja
Sygnatura
Status
Typ egzemplarza
Czytelnia : Księgozbiór towaroznawczy
266079 T
Dostępny
Czytelnia - wolny dostęp
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2013
SirsiDynix
All rights reserved.