Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 55 tytułów spełniających kryteria: Przemysł rolno-spożywczy.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.

 1.
Wartość konsumencka w kontekście zrównoważonego rozwoju : percepcja i akceptacja zrównoważonej wartości konsumenckiej na rynku spożywczym / Agnieszka Wiśniewska.
Autor: Wiśniewska, Agnieszka (1976- )., Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne.
Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, 2023.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Methods for developing new food products : an instructional guide / Fadi Aramouni, Kathryn Deschenes.
Autor: Aramouni, Fadi., Deschenes, Kathryn. Autor, DEStech Publications.
DEStech Publications, Inc., © 2018.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Microbiological research and development for the food industry / edited by Peter J. Taormina.
Autor: Taormina, Peter J. (1973- ). Red., CRC Press (1973-2004)., Taylor & Francis (Londyn).
CRC Press/Taylor&Francis Group, 2016.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Enzymy w technologii spożywczej / redakcja naukowa Robert J. Whitehurst, Maarten Van Oort ; [z języka angielskiego tłumaczyła Agnieszka Błaszczak].
Autor: Whitehurst, Robert J. Red., Oort, Maarten van. Red., Błaszczak, Agnieszka. Tł., Wydawnictwo Naukowe PWN.
PWN, 2016.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Światowa gospodarka żywnościowa : batalia o przyszłość rolnictwa / Tony Weis ; [z jęz. ang. przeł. Katarzyna Makaruk].
Autor: Weis, Anthony John (1973- )., Makaruk, Katarzyna. Tł., Fundacja "Polska Akcja Humanitarna".
Polska Akcja Humanitarna, 2011.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Intelligent agrifood chains and networks / edited by Michael Bourlakis, Ilias Vlachos, Vasileios Zeimpekis.
Autor: Bourlakis, Michael A. Redaktor, Vlachos, Ilias P. Redaktor, Zeimpekis, Vasileios. Redaktor, John Wiley & Sons.
Wiley-Blackwell, 2011.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Doskonalenie produktu i przedsiębiorstwa na tle problemów towaroznawczych / [red. nauk. Małgorzata Wiśniewska, Ewa Malinowska, Małgorzata Szymańska-Brałkowska].
Autor: Wiśniewska, Małgorzata (1961- ). Red., Malinowska, Ewa (towaroznawstwo). Red., Szymańska-Brałkowska, Małgorzata. Red., Fundacja Rozwoju Uniwersytetu Gdańskiego.
Wydział Zarządzania Uniwersytetu Gdańskiego : Fundacja Rozwoju Uniwersytetu Gdańskiego, 2010.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Prace i Materiały Wydziału Zarządzania Uniwersytetu Gdańskiego 2010, 2/2
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Wybrane problemy jakości żywności = Selected problems of food quality / red.: Ryszard Zieliński, Jerzy Żuchowski.
Autor: Zieliński, Ryszard (1951- ). Red., Żuchowski, Jerzy (1945- ). Red.
Politechnika Radomska - Wydawnictwo : Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB, cop. 2010.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Food science and technology / ed. Geoffrey Campbell-Platt.
Autor: Campbell-Platt, Geoffrey. Red.
Wiley - Blackwell, 2009.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Extracting bioactive compounds for food products : theory and applications / ed. by M. Angela A. Meireles.
Autor: Meireles, M. Angela A. Red.
CRC Press/Taylor & Francis Group, cop. 2009.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Contemporary Food Engineering 6
 Dodaj do listy podr. 

  123456Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal