Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 39 tytułów spełniających kryteria: Żywność -- skażenie.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.

 1.
Residue Reviews : residues of pesticides and other foreign chemicals in foods and feeds / edited by Francis A. Gunther.
Autor: Gunther, Francis A. Red.
Springer-Verlag, 1962- .
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Pesticide Residues in Food. Evaluations / joint meeting of the FAO Panel of Experts on Pesticide Residues in Food and the Environment and the WHO Core Assessment Group.
Autor: FAO Panel of Experts on Pesticide Residues and the Environment., FAO Working Party on Pesticide Residues., Światowa Organizacja Zdrowia. Expert Committee on Pesticide Residues., FAO Panel of Experts on Pesticide Residues in Food and the Environment., WHO Core Assessment Group.
Food and Agriculture Organization of the United Nations, 1978-.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: FAO Plant Production and Protection Papers
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Pesticide Residues in Food ... : report of the Joint Meeting of the FAO Panel of Experts on Pesticide Residues in Food and the Environment and the WHO Core Assessment Group on Pesticide Residues.
Autor: Joint Meeting of the FAO Panel of Experts on Pesticide Residues in Food and the Environment and the WHO Core Assessment Group on Pesticide Residues., FAO Panel of Experts on Pesticide Residues and the Environment., FAO Working Party on Pesticide Residues., Światowa Organizacja Zdrowia. Expert Committee on Pesticide Residues., FAO Panel of Experts on Pesticide Residues in Food and the Environment., WHO Core Assessment Group.
Food and Agriculture Organization of the United Nations ; World Health Organization, 1966-.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: FAO Plant Production and Protection Papers
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Food safety : the science of keeping food safe / Ian C. Shaw.
Autor: Shaw, Ian C. (1950- )., John Wiley & Sons.
Wiley/Blackwell, 2018.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Science and strategies for safe food / Surender S. Ghonkrokta.
Autor: Ghonkrokta, Surender S., Taylor & Francis (Londyn).
CRC Press Taylor & Francis Group, © 2017.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka / pod redakcją Emilii Kolarzyk ; [Michał Seweryn, Piotr Pokrzywa, Ewa Dulińska-Stanek, Katarzyna Bandoła, Emilia Kolarzyk, Jadwiga Helbin, Wojciech Szot, Joanna Zając, Artur Potocki, Ewa Czarnobilska, Dorota Myszkowska, Anna Chmielewska, Marcel Mazur, Piotr Hydzik, Krzysztof Ciszowski, Beata Szkolnicka].
Autor: Seweryn, Michał., Kolarzyk, Emilia. Red., Bandoła, Katarzyna., Helbin, Jadwiga., Szot, Wojciech., Potocki, Artur (chemia)., Czarnobilska, Ewa., Myszkowska, Dorota., Chmielewska, Anna (medycyna)., Mazur, Marcel., Hydzik, Piotr., Ciszowski, Krzysztof., Szkolnicka, Beata., Dulińska-Stanek, Ewa., Zając, Joanna (dietetyka)., Pokrzywa, Piotr., Kolarzyk, Emilia., Uniwersytet Jagielloński. Wydawnictwo.
Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, cop. 2016.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Bezpieczeństwo żywności i żywienia / pod red. Jana Gawęckiego, Zbigniewa Krejpcio.
Autor: Gawęcki, Jan (1944- ). Red., Krejpcio, Zbigniew. Red., Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań). Wydawnictwo.
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2014.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Multicriteria-based ranking for risk management of food-borne parasites : report of a joint FAO/WHO Expert Meeting, 3-7 September 2012, FAO Headquarters, Rome, Italy.
Autor: Światowa Organizacja Zdrowia., FAO.
World Health Organization ; Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2014.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Microbiological Risk Assessment Series 23
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Practical food safety : contemporary issues and future directions / editors Rajeev Bhat and Vicente M. Gómez-López.
Autor: Bhat, Rajeev. Red., Gómez-López, Vicente M. (1965- ). Red., John Wiley & Sons.
John Wiley & Sons, 2014.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Poprawa jakości i bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz poprzez mikrobiologiczną eliminację mikotoksyn fuzaryjnych / Daniela Gwiazdowska ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
Autor: Gwiazdowska, Daniela., Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydawnictwo.
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2014.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

  1234Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal