Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 44 tytułów spełniających kryteria: Żywność -- skażenie.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.

 1.
Food authentication and tracebility / edited by Charis M. Galanakis.
Autor: Galanakis, Charis M. Redakcja, Elsevier (Amsterdam).
London ; San Diego, CA ; Cambridge, MA ; Kidlington, Oxford : Academic Press an imprint of Elsevier, 2021.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Food safety : the science of keeping food safe / Ian C. Shaw.
Autor: Shaw, Ian C. (1950- )., John Wiley & Sons.
Hoboken : Wiley/Blackwell, 2018.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Science and strategies for safe food / Surender S. Ghonkrokta.
Autor: Ghonkrokta, Surender S., Taylor & Francis (Londyn).
Boca Raton ; London ; New York : CRC Press Taylor & Francis Group, © 2017.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności / Pasqualina Laganà, Gabriella Caruso, Caterina Barone, Giorgia Caruso, Salvatore Parisi, Lucia Melcarne, Francesco Mazzù, Antonino Santi Delia ; [przekład: Agnieszka Błaszczak].
Autor: Laganà, Pasqualina., Caruso, Gabriella., Barone, Caterina., Caruso, Giorgia., Parisi, Salvatore (1970- )., Melcarne, Lucia., Mazzù, Francesco., Delia, Antonino Santi., Błaszczak, Agnieszka. Tł., Wydawnictwo Naukowe PWN.
Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN SA, cop. 2017.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka / pod redakcją Emilii Kolarzyk ; [Michał Seweryn, Piotr Pokrzywa, Ewa Dulińska-Stanek, Katarzyna Bandoła, Emilia Kolarzyk, Jadwiga Helbin, Wojciech Szot, Joanna Zając, Artur Potocki, Ewa Czarnobilska, Dorota Myszkowska, Anna Chmielewska, Marcel Mazur, Piotr Hydzik, Krzysztof Ciszowski, Beata Szkolnicka].
Autor: Seweryn, Michał., Kolarzyk, Emilia. Red., Bandoła, Katarzyna., Helbin, Jadwiga., Szot, Wojciech., Potocki, Artur (chemia)., Czarnobilska, Ewa., Myszkowska, Dorota., Chmielewska, Anna (medycyna)., Mazur, Marcel., Hydzik, Piotr., Ciszowski, Krzysztof., Szkolnicka, Beata., Dulińska-Stanek, Ewa., Zając, Joanna (dietetyka)., Pokrzywa, Piotr., Kolarzyk, Emilia., Uniwersytet Jagielloński. Wydawnictwo.
Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, cop. 2016.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Poprawa jakości i bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz poprzez mikrobiologiczną eliminację mikotoksyn fuzaryjnych / Daniela Gwiazdowska ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
Autor: Gwiazdowska, Daniela., Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydawnictwo.
Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2014.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Practical food safety : contemporary issues and future directions / editors Rajeev Bhat and Vicente M. Gómez-López.
Autor: Bhat, Rajeev. Red., Gómez-López, Vicente M. (1965- ). Red., John Wiley & Sons.
Chichester [etc.] : John Wiley & Sons, 2014.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Bezpieczeństwo żywności i żywienia / pod red. Jana Gawęckiego, Zbigniewa Krejpcio.
Autor: Gawęcki, Jan (1944- ). Red., Krejpcio, Zbigniew. Red., Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań). Wydawnictwo.
Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2014.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Multicriteria-based ranking for risk management of food-borne parasites : report of a joint FAO/WHO Expert Meeting, 3-7 September 2012, FAO Headquarters, Rome, Italy.
Autor: Światowa Organizacja Zdrowia., FAO.
Geneva : World Health Organization ; Rome : Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2014.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Microbiological Risk Assessment Series 23
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Chemical contaminants and residues in food / ed. by D. Schrenk.
Autor: Schrenk, Dieter (1953- ). Red., Woodhead Publishing.
Cambridge [etc.] : Woodhead Publishing, 2012.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Woodhead Publishing in Food Science, Technology and Nutrition no. 235
 Dodaj do listy podr. 

  12345Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal