Zaloguj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Wyszukiwanie
Konto czytelnika
Proste
Zaawansowane
Historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Autor - słowa kluczowe
Autorzy zbiorowi - alfabetycznie
Słowa z nazwy autora
Tytuły - alfabetycznie
Tytuły - słowa kluczowe
Czasopisma - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - słowa kluczowe
Hasła przedmiotowe - j. ang.
Hasła przedmiotowe - j. franc.
Serie - alfabetycznie
Serie - słowa kluczowe
ISBN
ISSN
Indeks główny
Opis - numer
Sygnatura
Numery norm
Tytuły prac doktorskich
Nr kontrolny rekordu
Zmień kryteria wyszukiwania
>
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Seweryn, Michał.
Kolarzyk, Emilia. Red.
Bandoła, Katarzyna.
Helbin, Jadwiga.
Szot, Wojciech.
Potocki, Artur (chemia).
Czarnobilska, Ewa.
Myszkowska, Dorota.
Chmielewska, Anna (medycyna).
Mazur, Marcel.
Hydzik, Piotr.
Ciszowski, Krzysztof.
Szkolnicka, Beata.
Dulińska-Stanek, Ewa.
Zając, Joanna (dietetyka).
Pokrzywa, Piotr.
Kolarzyk, Emilia.
Uniwersytet Jagielloński. Wydawnictwo.
Hasła przedm.
Żywność -- domieszki -- podręczniki akademickie.
Żywność -- domieszki -- toksykologia -- podręczniki akademickie.
Żywność -- skażenie -- podręczniki akademickie.
Przegląd katalogu
wg autora:
Seweryn, Michał.
Kolarzyk, Emilia. Red.
Bandoła, Katarzyna.
Helbin, Jadwiga.
Szot, Wojciech.
Potocki, Artur (chemia).
Czarnobilska, Ewa.
Myszkowska, Dorota.
Chmielewska, Anna (medycyna).
Mazur, Marcel.
Hydzik, Piotr.
Ciszowski, Krzysztof.
Szkolnicka, Beata.
Dulińska-Stanek, Ewa.
Zając, Joanna (dietetyka).
Pokrzywa, Piotr.
Kolarzyk, Emilia.
Uniwersytet Jagielloński. Wydawnictwo.
wg tytułu:
Antyodżywcze i antyz...
Opis MARC
Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka / pod redakcją Emilii Kolarzyk ; [Michał Seweryn, Piotr Pokrzywa, Ewa Dulińska-Stanek, Katarzyna Bandoła, Emilia Kolarzyk,
Jadwiga
Helbin
, Wojciech Szot, Joanna Zając, Artur Potocki, Ewa Czarnobilska, Dorota Myszkowska, Anna Chmielewska, Marcel Mazur, Piotr Hydzik, Krzysztof Ciszowski, Beata Szkolnicka].
Autor:
Seweryn, Michał.
, Kolarzyk, Emilia. Red.
, Bandoła, Katarzyna.
,
Helbin
,
Jadwiga
.
, Szot, Wojciech.
, Potocki, Artur (chemia).
, Czarnobilska, Ewa.
, Myszkowska, Dorota.
, Chmielewska, Anna (medycyna).
, Mazur, Marcel.
, Hydzik, Piotr.
, Ciszowski, Krzysztof.
, Szkolnicka, Beata.
, Dulińska-Stanek, Ewa.
, Zając, Joanna (dietetyka).
, Pokrzywa, Piotr.
, Kolarzyk, Emilia.
, Uniwersytet Jagielloński. Wydawnictwo.
Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, cop. 2016.
Hasła przedm.
Żywność -- domieszki -- podręczniki akademickie.
Żywność -- domieszki -- toksykologia -- podręczniki akademickie.
Żywność -- skażenie -- podręczniki akademickie.
ISBN:
9788323339663
9788323394105
Opis:
766 s. : il. (w tym kolor.) ; 25 cm.
Zawartość:
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
UWAGA! Zamawianie i rezerwacja książek TYLKO dla pracowników i doktorantów UEP.
Egzemplarze
Kolekcja
Sygnatura
Status
Typ egzemplarza
Czytelnia : Księgozbiór towaroznawczy
268227 T
Dostępny
Czytelnia - wolny dostęp
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2013
SirsiDynix
All rights reserved.