Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 7 tytułów spełniających kryteria: Obiedziński, Mieczysław W.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  

 1.
Wybrane zagadnienia z analizy żywności / pod red. Mieczysława Obiedzińskiego.
Autor: Obiedziński, Mieczysław W. Red., Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). Wydawnictwo.
Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2009.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Sektor spożywczy i handlu artykułami spożywczymi - dostosowanie MSP do wymogów Unii Europejskiej : [poradnik przedsiębiorcy / Mieczysław Obiedziński, Jarosław Kujawa].
Autor: Obiedziński, Mieczysław W., Kujawa, Jarosław., Polska Agencja Rozwoju Przedsiębiorczości.
Warszawa : Polska Agencja Rozwoju Przedsiębiorczości, 2003.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Prawo żywnościowe Unii Europejskiej / pod red. Elżbiety Niteckiej i Mieczysława Obiedzińskiego ; Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa (FAPA), Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi.
Autor: Nitecka, Elżbieta. Red., Obiedziński, Mieczysław W. Red.
Warszawa : FAPA, 2002.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Systemowe wyróżnianie krajowych produktów rolnych i przetworów spożywczych w celu ich promocji na rynku krajowym i zagranicznym / Stanisław Tyszkiewicz, Mieczysław Obiedziński. Normy i standardy dla mleka, produktów mlecznych, warzyw i owoców w Unii Europejskiej / Lennart Johanson, Urszula Gołębiowska.
Autor: Tyszkiewicz, Stanisław., Obiedziński, Mieczysław W., Gołębiowska, Urszula., Johanson, Lennart. Normy i standardy dla mleka, produktów mlecznych, warzyw i owoców w Unii Europejskiej
Koszalin : Ekspert-SITR, 2000.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Prawo żywnościowe Unii Europejskiej / pod red. Elżbiety Niteckiej i Mieczysława Obiedzińskiego ; Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa (FAPA).
Autor: Nitecka, Elżbieta. Red., Obiedziński, Mieczysław W. Red.
Warszawa : FAPA, 2000.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Wymagania jakościowe Unii Europejskiej dotyczące zawartości kwasu erukowego w olejach roślinnych, tłuszczach i produktach spożywczych / W. Obiedziński ; Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa (FAPA).
Autor: Obiedziński, Mieczysław W., Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa.
Warszawa : FAPA, 2000.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Prawo Żywnościowe Unii Europejskiej
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Wymagania jakościowe Unii Europejskiej dotyczące żywności mrożonej : kontrola i samokontrola / Mieczysław W. Obiedziński ; Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa (FAPA).
Autor: Obiedziński, Mieczysław W., Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa.
Warszawa : FAPA, 2000.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Prawo Żywnościowe Unii Europejskiej
 Dodaj do listy podr. 

   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal