Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 23 tytułów spełniających kryteria: Żywność -- prawo -- Polska -- 1990-.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.

 1.
Opłaty i inne należności ustalane lub pobierane przez organy urzędowej kontroli żywności / Agnieszka Serlikowska.
Autor: Serlikowska, Agnieszka., Wolters Kluwer Polska.
Wolters Kluwer, 2020.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Monografie - Wolters Kluwer Polska
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Kultura bezpieczeństwa żywności : istota i narzędzia pomiaru / Małgorzata Z. Wiśniewska.
Autor: Wiśniewska, Małgorzata (1961- )., CeDeWu.
CeDeWu, 2018.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne w oznakowaniu, prezentacji i reklamie żywności : komentarz / redakcja naukowa Agnieszka Szymecka-Wesołowska ; [autorzy]: Andrzej Balicki, Daniel Szostek, Agnieszka Szymecka-Wesołowska.
Autor: Balicki, Andrzej (prawo)., Szymecka-Wesołowska, Agnieszka. Red., Szostek, Daniel., Wolters Kluwer Polska.
LEX a Wolters Kluwer business, 2015.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Praktyczne Komentarze Lex
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Bezpieczeństwo żywności i żywienia : komentarz / red. nauk. Agnieszka Szymecka-Wesołowska ; [aut.] Andrzej Balicki [et al.].
Autor: Szymecka-Wesołowska, Agnieszka. Red., Balicki, Andrzej (prawo)., Wolters Kluwer Polska.
Lex a Wolters Kluwer business, 2013.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Praktyczne Komentarze Lex
 Dodaj do listy podr. 

 5.
System jakości produktów rolnictwa ekologicznego : aspekty prawne / Katarzyna Leśkiewicz.
Autor: Leśkiewicz, Katarzyna., Polskie Wydawnictwo Prawnicze Iuris.
Polskie Wydawnictwo Prawnicze Iuris, 2011.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Monografie Naukowe - Polskie Wydawnictwo Prawnicze "IURIS". Prawo
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Podstawowe regulacje prawne i promocja żywności tradycyjnej i regionalnej w Polsce / Bożena Gulbicka.
Autor: Gulbicka, Bożena., Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej (Warszawa).
IERiGŻ-PIB, 2010.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Studia i Monografie - Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej 150
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Prawo żywnościowe w warunkach członkostwa Polski w Unii Europejskiej / Maciej Taczanowski.
Autor: Taczanowski, Maciej., Wolters Kluwer Polska.
Oficyna a Wolters Kluwer business, 2009.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Bezpieczeństwo żywności w erze globalizacji / red. nauk. Stanisław Kowalczyk.
Autor: Kowalczyk, Stanisław (1956- ). Red.
Szkoła Główna Handlowa - Oficyna Wydawnicza, 2009.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Przedsiębiorczość w XXI Wieku
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Ochrona konsumenta na rynku żywności / Irena Ozimek.
Autor: Ozimek, Irena.
Wydawnictwo SGGW, 2008.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Bezpieczeństwo żywności w Polsce / Bożena Gulbicka.
Autor: Gulbicka, Bożena.
Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2008.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Studia i Monografie - Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej 143
 Dodaj do listy podr. 

  123Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal