Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 2 tytułów spełniających kryteria: Warzywa -- kontrola jakości.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  

 1.
Zastosowanie metod sztucznej inteligencji do oceny zmian jakości wybranych warzyw w procesach ich suszenia i przechowywania / [aut. Ewa Golisz et al.] ; pod red. Jędrzeja Trajera i Małgorzaty Jaros.
Autor: Trajer, Jędrzej. Red., Jaros, Małgorzata. Red., Golisz, Ewa.
Warszawa : Wydaw. SGGW, 2005.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Systemowe wyróżnianie krajowych produktów rolnych i przetworów spożywczych w celu ich promocji na rynku krajowym i zagranicznym / Stanisław Tyszkiewicz, Mieczysław Obiedziński. Normy i standardy dla mleka, produktów mlecznych, warzyw i owoców w Unii Europejskiej / Lennart Johanson, Urszula Gołębiowska.
Autor: Tyszkiewicz, Stanisław., Obiedziński, Mieczysław W., Gołębiowska, Urszula., Johanson, Lennart. Normy i standardy dla mleka, produktów mlecznych, warzyw i owoców w Unii Europejskiej
Koszalin : Ekspert-SITR, 2000.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal