Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 10 tytułów spełniających kryteria: Mleko -- jakość.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  

 1.
Milk and milk products / [Joint FAO/WHO Food Standards Programme, Codex Alimentarius Commission].
Autor: Joint FAO/WHO Codex Alimentarius Commission., Joint FAO/WHO Food Standards Programme.
World Health Organization : Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2011.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Codex Alimentarius
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Milk and milk products / [Joint FAO/WHO Food Standards Programme, Codex Alimentarius Commission].
Autor: Joint FAO/WHO Codex Alimentarius Commission., Joint FAO/WHO Food Standards Programme.
World Health Organization : Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2007.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Codex Alimentarius
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Praktyczne zastosowanie wymagań Unii Europejskiej i Polski w sektorze mleczarskim : praca zbiorowa.
Dodaj do listy podr.
Związek Prywatnych Przetwórców Mleka : Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego, 2001.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Mleko dobrej jakości / Jan Molitoris.
Autor: Molitoris, Jan.
Oficyna Wydawnicza "Hoża", 1997.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Prace z zakresu towaroznawstwa i chemii / [red. nauk. Przemysław Baranowski et al.].
Autor: Baranowski, Przemysław (inżynieria chemiczna). Red., Akademia Ekonomiczna (Poznań). Wydawnictwo.
Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 1984.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Zeszyty Naukowe - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu. Seria 1 z. 112
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Wpływ opakowania na trwałość i stan sanitarny mleka przechowywanego w warunkach chłodniczych / Maria Stryjakowska-Sekulska ; promotor Franciszek Pędziwilk.
Autor: Stryjakowska-Sekulska, Maria., Pędziwilk, Franciszek., Akademia Ekonomiczna (Poznań). Instytut Towaroznawstwa.
AE, 1983.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Kompleksowa ocena jakości mleka surowego uzyskanego w rejonie szczecineckim w latach 1972-1976 / Włodzimierz Weyna ; promotor Jacek Kozioł.
Autor: Weyna, Włodzimierz., Kozioł, Jacek ( -2015). Promotor, Akademia Ekonomiczna (Poznań). Instytut Towaroznawstwa.
AE, 1977.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Gospodarka surowcem w zakładach mleczarskich / Bogusław Imbs, Ignacy Bazydło.
Autor: Imbs, Bogusław (1925-2012)., Bazydło, Ignacy.
Zakład Wydawnictw CZSR, 1977.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Chemiczne i higieniczne problemy żywnościowe : mleko / Eugeniusz Pijanowski ; Polska Akademia Nauk.
Autor: Pijanowski, Eugeniusz (1906-1974)., Zakład Narodowy im. Ossolińskich.
Zakład Narodowy im. Ossolińskich, 1974.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Osiągnięcia Nauki Polskiej
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Payment for milk on quality.
Autor: FAO.
Food and Agriculture Organization of the United Nations, 1972.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: FAO Agricultural Studies no. 89
 Dodaj do listy podr. 

   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal