Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 16 tytułów spełniających kryteria: Mleko -- jakość.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.

 1.
Milk and milk products / [Joint FAO/WHO Food Standards Programme, Codex Alimentarius Commission].
Autor: Joint FAO/WHO Codex Alimentarius Commission., Joint FAO/WHO Food Standards Programme.
World Health Organization : Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2011.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Codex Alimentarius
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Current trends in commodity science : food safety / red. nauk. Maria Małecka, Urszula Samotyja.
Autor: Małecka, Maria. Red., Samotyja, Urszula. Red., Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydawnictwo.
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2010.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Zeszyty Naukowe - Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu 147
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Milk and milk products / [Joint FAO/WHO Food Standards Programme, Codex Alimentarius Commission].
Autor: Joint FAO/WHO Codex Alimentarius Commission., Joint FAO/WHO Food Standards Programme.
World Health Organization : Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2007.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Codex Alimentarius
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Praktyczne zastosowanie wymagań Unii Europejskiej i Polski w sektorze mleczarskim : praca zbiorowa.
Dodaj do listy podr.
Związek Prywatnych Przetwórców Mleka : Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego, 2001.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Mleko - produkcja, badanie, przerób / Marek E. Jurczak.
Autor: Jurczak, Marek E. (1938- ).
Wydaw. SGGW, 1997.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Mleko dobrej jakości / Jan Molitoris.
Autor: Molitoris, Jan.
Oficyna Wydawnicza "Hoża", 1997.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Prace z zakresu towaroznawstwa żywności / [red. nauk. z. Marian Cichoń].
Autor: Cichoń, Marian (1930-2008). Red., Akademia Ekonomiczna (Kraków).
Akademia Ekonomiczna, 1995.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Zeszyty Naukowe - Akademia Ekonomiczna w Krakowie 462
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Prace z zakresu towaroznawstwa żywności / [red. nauk. z. Marian Cichoń].
Autor: Cichoń, Marian (1930-2008). Red., Akademia Ekonomiczna (Kraków).
Akademia Ekonomiczna, 1994.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Zeszyty Naukowe - Akademia Ekonomiczna w Krakowie 449
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Prace z zakresu towaroznawstwa i chemii / [red. nauk. Przemysław Baranowski et al.].
Autor: Baranowski, Przemysław (inżynieria chemiczna). Red., Akademia Ekonomiczna (Poznań). Wydawnictwo.
Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 1985.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Zeszyty Naukowe - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu. Seria 1 z. 134
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Prace z zakresu towaroznawstwa i chemii / [red. nauk. Przemysław Baranowski et al.].
Autor: Baranowski, Przemysław (inżynieria chemiczna). Red., Akademia Ekonomiczna (Poznań). Wydawnictwo.
Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 1984.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Zeszyty Naukowe - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu. Seria 1 z. 112
 Dodaj do listy podr. 

  12Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal