Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 9 tytułów spełniających kryteria: Żywność -- jakość -- ocena -- Polska.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  

 1.
Żywność i żywienie w świetle współczesnej wiedzy / redakcja naukowa Anna Augustyńska-Prejsnar, Czesław Puchalski.
Autor: Augustyńska-Prejsnar, Anna. Redaktor, Puchalski, Czesław. Redaktor, Uniwersytet Rzeszowski. Wydawnictwo.
Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2019.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Dobór metod oceny wybranych cech jakościowych żywności / Katarzyna Pawlak-Lemańska ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
Autor: Pawlak-Lemańska, Katarzyna., Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydawnictwo., Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań).
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2018.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Wybrane aspekty jakości żywności = Selected aspects of food quality / redaktorzy: Ryszard Zieliński, Jerzy Żuchowski.
Autor: Zieliński, Ryszard (1951- ). Red., Żuchowski, Jerzy (1945- ). Red., Instytut Technologii Eksploatacji (Radom). Wydawnictwo.
Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB, cop. 2016.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Interdyscyplinarność i Innowacyjność Towaroznawstwa
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Bezpieczeństwo żywności / redakcja naukowa Czesław Puchalski, Małgorzata Dżugan, Anna Augustyńska-Prejsnar.
Autor: Puchalski, Czesław. Red., Dżugan, Małgorzata. Red., Augustyńska-Prejsnar, Anna. Red., Uniwersytet Rzeszowski. Wydawnictwo.
Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2015.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Selected determinants of food products quality = Wybrane determinanty jakości żywności / eds. Ryszard Zieliński, Jerzy Żuchowski.
Autor: Zieliński, Ryszard (1951- ). Red., Żuchowski, Jerzy (1945- ). Red., Instytut Technologii Eksploatacji (Radom). Wydawnictwo., Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego (Radom). Wydawnictwo Politechniki Radomskiej.
Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB : Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego - Wydawnictwo, cop. 2014.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Selected aspects of food quality = Wybrane aspekty jakości żywności / ed. Ryszard Zieliński, Jerzy Żuchowski.
Autor: Zieliński, Ryszard (1951- ). Red., Żuchowski, Jerzy (1945- ). Red.
Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB, cop. 2012.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Towaroznawstwo w XXI w.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Current trends in commodity science : food quality / red. nauk. Urszula Samotyja, Maria Małecka.
Autor: Samotyja, Urszula. Red., Małecka, Maria. Red., Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydawnictwo.
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2010.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Zeszyty Naukowe - Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu 158
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Selected problems of food quality evalution = Wybrane problemy oceny jakości żywności / ed. Jerzy Żuchowski, Ryszard Zieliński.
Autor: Zieliński, Ryszard (1951- ). Red., Żuchowski, Jerzy (1945- ). Red.
Politechnika Radomska. Wydawnictwo : Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB, cop. 2010.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Badanie i ocena jakości produktów spożywczych / pod red. Ireny Iwińskiej.
Autor: Iwińska, Irena (1912-1990). Red., Państwowe Wydawnictwo Ekonomiczne.
Państwowe Wydaw. Ekonomiczne, 1974.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal