Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 9 tytułów spełniających kryteria: Żywność -- jakość -- czasopisma.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  

 1.
Żywność : nauka - technologia - jakość : kwartalnik naukowy / Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski.
Autor: Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski., Polskie Towarzystwo Technologów Żywności.
PTTŻ Oddział Malopolski, 1999-.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences / Polska Akademia Nauk.
Autor: Polska Akademia Nauk.
The Division of Food Sciences [etc.], 1992-.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Acta Alimentaria : [quarterly of the Committee on Food Science of the Hungarian Academy of Sciences].
Autor: Magyar Tudományos Akadémia. Élelmiszer tudományos bizottsag�.
Akadémiai Kiado , 1976-.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Food Quality and Preference.
Dodaj do listy podr.
Longman Scientific & Technical, 1988-.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria.
Autor: Akademia Rolnicza im. Augusta Cieszkowskiego (Poznań). Wydawnictwo., Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań). Wydawnictwo.
Wydawnictwo AR, 2002-.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Journal of Agricultural and Food Chemistry / the American Chemical Society.
Autor: American Chemical Society.
American Chemical Society, 1953-.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności : dwumiesięcznik.
Dodaj do listy podr.
BPJ, 2002-2016.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Żywność, Technologia, Jakość / Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski.
Autor: Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski.
PTTŻ Oddział Małopolski, 1994-1998.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Acta Alimentaria Polonica / Polish Academy of Sciences. Committee of Food Chemistry and Technology.
Autor: Polska Akademia Nauk. Komitet Technologii i Chemii Żywności., Polska Akademia Nauk. Komitet Żywienia Ludności (Warszawa).
PWN, 1975-1991.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal