Zaloguj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Wyszukiwanie
Konto czytelnika
Proste
Zaawansowane
Historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Autor - słowa kluczowe
Autorzy zbiorowi - alfabetycznie
Słowa z nazwy autora
Tytuły - alfabetycznie
Tytuły - słowa kluczowe
Czasopisma - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe KABA - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe BN - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - słowa kluczowe
Hasła przedmiotowe - j. ang.
Hasła przedmiotowe - j. franc.
Serie - alfabetycznie
Serie - słowa kluczowe
ISBN
ISSN
Indeks główny
Opis - numer
Sygnatura
Numery norm
Tytuły prac doktorskich
Nr kontrolny rekordu
Zmień kryteria wyszukiwania
>
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Wyniki wyszukiwania
9
tytułów spełniających kryteria:
Żywność -- jakość -- czasopisma.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
Autor
Data publikacji
Tytuł
Ogranicz:
Ogranicz:
--kolekcja: Księg. statystyczny
--kolekcja: Księgozbiór CDE
--kolekcja: Księgozbiór CDE
--kolekcja: Księgozbiór CDE
--kolekcja: Czasopisma polskie
--kolekcja: Czasopisma zagr.
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Gospodarka Turystyczna
--kolekcja: Informatorium II
--kolekcja: Informatorium III
--kolekcja: Wydawnictwa zwarte (książki)
--kolekcja: Księg. podręczny
--kolekcja: Lektury
--kolekcja: Księgozbiór MBAf
--kolekcja: Mikroformy
--kolekcja: Multimedia Książki
--kolekcja: Multimedia Czasopisma
--kolekcja: Multimedia Statystyka
--kolekcja: Normy
--kolekcja: Księg. profesorski
--kolekcja: Księg. statystyczny
--kolekcja: Księg. towaroznawczy
--kolekcja: Długie wypożyczenie
--kolekcja: Dostępne na miejscu
--kolekcja: Krótkie wypożyczenie
--kolekcja: Zeszyty Naukowe
--jezyk: Arabic
--jezyk: Bengali
--jezyk: Chinese
--jezyk: Czech
--jezyk: Dutch
--jezyk: English
--jezyk: French
--jezyk: German
--jezyk: Hebrew
--jezyk: Hindi
--jezyk: Italian
--jezyk: Japanese
--jezyk: Kannada
--jezyk: Korean
--jezyk: Latin
--jezyk: Polish
--jezyk: Portuguese
--jezyk: Russian
--jezyk: Sanskrit
--jezyk: Spanish
--jezyk: Swedish
--jezyk: Tamil
--jezyk: Urdu
--jezyk: Yiddish
--lokalizacja: Biblioteka UE - czytelnie
--lokalizacja: Biblioteka UE - wypożyczalnia
--Media: Text (print, electronic, microform)
--Media: Archives and manuscripts
--Media: Printed music
--Media: Manuscript music
--Media: Printed maps
--Media: Manuscript maps
--Media: Videos, DVDs, films, slides, etc.
--Media: Nonmusical sound recordings
--Media: Musical sound recordings
--Media: Photos, prints, charts, etc.
--Media: Software, data files, etc.
1.
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria.
Autor:
Akademia Rolnicza im. Augusta Cieszkowskiego (Poznań). Wydawnictwo.
, Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań). Wydawnictwo.
Poznań : Wydawnictwo AR, 2002-.
2.
Journal of Agricultural and Food Chemistry / the American Chemical Society.
Autor:
American Chemical Society.
Easton, Pa. : American Chemical Society, 1953-.
3.
Acta Alimentaria : [quarterly of the Committee on Food Science of the Hungarian Academy of Sciences].
Autor:
Magyar Tudományos Akadémia. Élelmiszer tudományos bizottsaǵ.
Budapest : Akadémiai Kiado , 1976-.
4.
Żywność : nauka - technologia - jakość : kwartalnik naukowy / Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski.
Autor:
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski.
, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności.
Kraków : PTTŻ Oddział Malopolski, 1999-.
5.
Food Quality and Preference.
Autor:
Pearson Longman.
Harlow : Longman Scientific & Technical, 1988-.
6.
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences / Division of Food Science. Centre for Agrotechnology and Veterinary Sciences. Polish Academy of Sciences.
Autor:
Polska Akademia Nauk. Centrum Agrotechnologii i Weterynarii (Olsztyn). Oddział Nauki o Żywności.
, Polska Akademia Nauk. Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności (Olsztyn). Oddział Nauki o Żywności.
, Polska Akademia Nauk. Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności (Olsztyn).
, Polska Akademia Nauk.
Olsztyn : Polish Academy of Sciences, 1992-.
7.
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności : dwumiesięcznik.
Warszawa : BPJ, 2002-2016.
8.
Żywność, Technologia, Jakość / Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski.
Autor:
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski.
Kraków : PTTŻ Oddział Małopolski, 1994-1998.
9.
Acta Alimentaria Polonica / Polish Academy of Sciences. Committee of Food Chemistry and Technology.
Autor:
Polska Akademia Nauk. Komitet Technologii i Chemii Żywności.
, Polska Akademia Nauk. Komitet Żywienia Ludności (Warszawa).
Warszawa : PWN, 1975-1991.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Chicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2013
SirsiDynix
All rights reserved.