Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 9 tytułów spełniających kryteria: Żywność -- jakość -- czasopisma.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  

 1.
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria.
Autor: Akademia Rolnicza im. Augusta Cieszkowskiego (Poznań). Wydawnictwo., Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań). Wydawnictwo.
Poznań : Wydawnictwo AR, 2002-.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Journal of Agricultural and Food Chemistry / the American Chemical Society.
Autor: American Chemical Society.
Easton, Pa. : American Chemical Society, 1953-.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Acta Alimentaria : [quarterly of the Committee on Food Science of the Hungarian Academy of Sciences].
Autor: Magyar Tudományos Akadémia. Élelmiszer tudományos bizottsaǵ.
Budapest : Akadémiai Kiado , 1976-.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Żywność : nauka - technologia - jakość : kwartalnik naukowy / Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski.
Autor: Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski., Polskie Towarzystwo Technologów Żywności.
Kraków : PTTŻ Oddział Malopolski, 1999-.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Food Quality and Preference.
Autor: Pearson Longman.
Harlow : Longman Scientific & Technical, 1988-.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences / Division of Food Science. Centre for Agrotechnology and Veterinary Sciences. Polish Academy of Sciences.
Autor: Polska Akademia Nauk. Centrum Agrotechnologii i Weterynarii (Olsztyn). Oddział Nauki o Żywności., Polska Akademia Nauk. Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności (Olsztyn). Oddział Nauki o Żywności., Polska Akademia Nauk. Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności (Olsztyn)., Polska Akademia Nauk.
Olsztyn : Polish Academy of Sciences, 1992-.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności : dwumiesięcznik.
Dodaj do listy podr.
Warszawa : BPJ, 2002-2016.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Żywność, Technologia, Jakość / Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski.
Autor: Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski.
Kraków : PTTŻ Oddział Małopolski, 1994-1998.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Acta Alimentaria Polonica / Polish Academy of Sciences. Committee of Food Chemistry and Technology.
Autor: Polska Akademia Nauk. Komitet Technologii i Chemii Żywności., Polska Akademia Nauk. Komitet Żywienia Ludności (Warszawa).
Warszawa : PWN, 1975-1991.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal