Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Kilcast, David. Red.
     
  •  
  • Woodhead Publishing.
     
     Hasła przedm.
     
  •  
  • Żywność -- jakość -- ocena.
     
  •  
  • Żywność -- smakowitość -- ocena.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Kilcast, David. Red.
     
  •  
  •  Woodhead Publishing.
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Instrumental assessm...
     
     
     
     Opis MARC
    Instrumental assessment of food sensory quality : a practical guide / ed. by David Kilcast.
    Autor: Kilcast, David. Red., Woodhead Publishing.
    Cambridge [etc.] : Woodhead Publishing, 2013.
    Hasła przedm.
  • Żywność -- jakość -- ocena.
  •  
  • Żywność -- smakowitość -- ocena.
  • Serie
  • Woodhead Publishing in Food Science, Technology and Nutrition 2042-8049 no. 253
  • ISBN: 
    9780857094391
    9780857098856
    978-0-85709-439-1
    978-0-85709-885-6
    ISSN: 
    2042-8049 ;
    Opis: 
    XXX, 627 s., [4] s. tabl. : il. (w tym kolor.) ; 24 cm.
    Zawartość: 
    Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
    Dostępne również w formie elektronicznej.
    Źródło elektroniczne: 
    Licencja krajowa http://www.sciencedirect.com/science/book/9780857094391
    Dodaj do listy podr. 
    UWAGA! Zamawianie i rezerwacja książek TYLKO dla pracowników i doktorantów UEP.

    Egzemplarze
    KolekcjaSygnaturaStatusTyp egzemplarza 
    Czytelnia Książek : Księgozbiór towaroznawczy268138 TDostępnyCzytelnia - wolny dostęp 
    Czytelnia Książek : Księgozbiór towaroznawczy268139 TDostępnyCzytelnia - wolny dostęp 

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):


    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
    Horizon Information Portal