Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 90 tytułów spełniających kryteria: Żywność -- jakość.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.

 1.
Ekonomiczne problemy fałszowania żywności : instrumenty przeciwdziałania / Aleksandra Kowalska.
Autor: Kowalska, Aleksandra (ekonomia rolna)., Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). Wydawnictwo.
Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej, 2019.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Food quality and shelf life / edited by Charis M. Galanakis.
Autor: Galanakis, Charis M. Redaktor, Elsevier (Amsterdam).
Academic Press an imprint of Elsevier, © 2019.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Current trends in quality science : quality design of food products / editor Hanna Śmigielska ; Poznań University of Economics and Business.
Autor: Śmigielska, Hanna. Redaktor, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydział Towaroznawstwa., Instytut Technologii Eksploatacji (Radom). Wydawnictwo., Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań).
Poznań University of Economics and Business. Faculty of Commodity Science ; Instytut Technologii Eksploatacji Wydawnictwo Naukowe, 2019.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Food safety : the science of keeping food safe / Ian C. Shaw.
Autor: Shaw, Ian C. (1950- )., John Wiley & Sons.
Wiley/Blackwell, 2018.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Dobór metod oceny wybranych cech jakościowych żywności / Katarzyna Pawlak-Lemańska ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
Autor: Pawlak-Lemańska, Katarzyna., Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydawnictwo., Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań).
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2018.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Product design and management / edited by Mariusz Tichoniuk ; authors: Marta Biegańska, Anna Dankowska, Daniela Gwiazdowska, Tomasz Kalak, Anna Lewandowska, Katarzyna Marchwińska, Iga Rybicka, Urszula Samotyja, Maria Sielicka, Mariusz Tichoniuk, Karolina Wiszumirska, Krzysztof Wójcicki.
Autor: Tichoniuk, Mariusz. Redaktor Autor, Biegańska, Marta. Autor, Dankowska, Anna Jadwiga. Autor, Gwiazdowska, Daniela. Autor, Kalak, Tomasz. Autor, Lewandowska, Anna (ekonomia). Autor, Marchwińska, Katarzyna. Autor, Rybicka, Iga. Autor, Samotyja, Urszula. Autor, Sielicka, Maria. Autor, Wiszumirska, Karolina. Autor, Wójcicki, Krzysztof (towaroznawstwo). Autor, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydział Towaroznawstwa.
Poznań University of Economics and Business. Faculty of Commodity Science, 2018.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Process and Product Management
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Spectroscopic methods in food analysis / [edited by] Adriana S. Franca and Leo M. L. Nollet.
Autor: Franca, Adriana S. Redaktor, Nollet, Leo M. L. (1948- ). Redaktor, Taylor & Francis (Londyn).
CRC Press - Taylor & Francis Group, cop. 2018.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Food Analysis & Properties
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Food safety, risk intelligence and benchmarking / Sylvain Charlebois.
Autor: Charlebois, Sylvain (1970- )., John Wiley & Sons.
John Wiley & Sons, 2017.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Current trends in commodity science : selected aspects of organization, product and process management / editors Alina Matuszak-Flejszman, Katarzyna Joachimiak-Lechman ; [Poznań University of Economics and Business. Faculty of Commodity Science].
Autor: Matuszak-Flejszman, Alina (1972- ). Red., Joachimiak-Lechman, Katarzyna. Red., Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydział Towaroznawstwa.
University of Economics and Business. Faculty of Commodity Science, 2017.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Current trends in commodity science : food safety and analysis of bioactive substances / editor Hanna Śmigielska ; [Poznań University of Economics and Business. Faculty of Commodity Science].
Autor: Śmigielska, Hanna. Red., Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydział Towaroznawstwa.
University of Economics and Business. Faculty of Commodity Science, 2017.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

  123456789Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal