Zaloguj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Wyszukiwanie
Konto czytelnika
Proste
Zaawansowane
Historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Autor - słowa kluczowe
Autorzy zbiorowi - alfabetycznie
Słowa z nazwy autora
Tytuły - alfabetycznie
Tytuły - słowa kluczowe
Czasopisma - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - słowa kluczowe
Hasła przedmiotowe - j. ang.
Hasła przedmiotowe - j. franc.
Serie - alfabetycznie
Serie - słowa kluczowe
ISBN
ISSN
Indeks główny
Opis - numer
Sygnatura
Numery norm
Tytuły prac doktorskich
Nr kontrolny rekordu
Zmień kryteria wyszukiwania
>
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Egzemplarze
Egzemplarze
Hasła przedm.
Żywność -- zawartość pestycydów -- konferencje.
Przegląd katalogu
wg tytułu:
Pesticide residues i...
Opis MARC
Pesticide residues in food - 2001 : evaluations : Joint Meeting of the FAO Panel of Experts on Pesticide Residues in Food and the Environment and the WHO Core Assessment Group, Geneva, Switzerland, 17-26 September 2001. Pt. 1, Residues.
Rome : World Health Organization : Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2002.
Hasła przedm.
Żywność -- zawartość pestycydów -- konferencje.
Serie
FAO Plant Production and Protection Papers 171
ISBN:
9251047952
Opis:
1085 s. ; 30 cm.
UWAGA! Zamawianie i rezerwacja książek TYLKO dla pracowników i doktorantów UEP.
Egzemplarze
Kolekcja
Sygnatura
Status
Typ egzemplarza
Czytelnia : Księgozbiór towaroznawczy
265804 T
Dostępny
Czytelnia - wolny dostęp
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2013
SirsiDynix
All rights reserved.