Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 Szukano :  Jak%20pozyska%C4%87%20%C5%9Brodki%20finansowe%20z%20funduszy%20unijnych
Poprz. 30 Tytuł    Nast. 30 Tytuł
TytułData wyd.Autor
 1. Jakość, bezpieczeństwo, ekologia w sektorze rolno-spożywczym : kierunki rozwoju : praca zbiorowa / pod red. Małgorzaty Wiśniewskiej i Ewy Malinowskiej.2008.Wiśniewska, Małgorzata (1961- ). Red.
 2. Jakość bibliotek w naszych rękach : materiały z V Forum Młodych Bibliotekarzy, Lublin, 9-10 września 2010 / red. Joanna Chapska, Grzegorz Figiel.2010.Forum Młodych Bibliotekarzy (5 ; 2010 ; Lublin).
 3. Jakość dań gotowych dla niemowląt oraz przyrządzanych samodzielnie w opinii matek i w świetle badań laboratoryjnych / Anna Bona ; promotor Andrzej Sobczyński.2011.Bona, Anna.
 4. Jakość danych statystycznych / Jan Kordos.1988.Kordos, Jan.
 5. Jakość danych w systemach informacyjnych : materiały seminarium Spis '87. [Cz. 1.] / red. nauk. Józef Oleński.1987.Oleński, Józef. Red.
 6. Jakość danych w systemach informacyjnych : materiały seminarium Spis '87. [Cz. 2] / red. nauk. Józef Oleński.1987.Oleński, Józef. Red.
 7. Jakość dla konsumenta, producenta i gospodarki narodowej / Bronisław Oyrzanowski.1989.Oyrzanowski, Bronisław (1913-1997).
 8. Jakość dóbr jako instrument konkurowania / Marek Marczak ; Instytut Funkcjonowania Gospodarki Narodowej.2001.Marczak, Marek.
 9. Jakość i bezpieczeństwo produktów w zrównoważonym rozwoju / pod red. Jerzego Żuchowskiego ; Politechnika Radomska, Polska Akademia Nauk.2008.Żuchowski, Jerzy (1945- ). Red.
 10. Jakość i bezpieczeństwo produktu oraz ochrona środowiska w sektorze rolno-spożywczym / [red. nauk. Małgorzata Wiśniewska, Ewa Malinowska, Małgorzata Szymańska-Brałkowska].2010.Wiśniewska, Małgorzata (1961- ). Red.
 11. Jakość i bezpieczeństwo żywności2003.Pikul, Jan (1949- ). Red.
 12. Jakość i bezpieczeństwo żywności2003.Pikul, Jan (1949- ). Red.
 13. Jakość i bezpieczeństwo żywności : kształtowanie jakości żywieniowej w procesach technologicznych / pod red. Doroty Nowak.2011.Nowak, Dorota (technologia żywności). Red.
 14. Jakość i bezpieczeństwo żywności : nowoczesne metody analityczne w zapewnianiu jakości i bezpieczeństwa żywności / pod red. Doroty Witrowej-Rajchert i Agaty Marzec.2008.Witrowa-Rajchert, Dorota. Red.
 15. Jakość i bezpieczeństwo żywności pochodzenia zwierzęcego : II międzynarodowa konferencja / Akademia Rolnicza we Wrocławiu. Wydział Nauk o Żywności. Katedra Technologii Surowców Zwierzęcych.2005.Akademia Rolnicza (Wrocław). Katedra Technologii Surowców Zwierzęcych.
 16. Jakość i bezpieczeństwo żywności : uwarunkowania surowcowe, technologiczno-produkcyjne i prawne / pod red. Doroty Witrowej-Rajchert i Doroty Nowak ; [aut. Duda Grażyna et al.].2006.Witrowa-Rajchert, Dorota. Red.
 17. Jakość i bezpieczeństwo żywności wyzwaniem XXI wieku : materiały z konferencji zorganizowanej przez Komisję Rolnictwa i Rozwoju Wsi oraz Komisję Obrony Narodowej i Bezpieczeństwa Publicznego pod patronatem Marszałka Senatu RP prof. Longina Pa2003.Hnatuszko, Renata. Oprac.
 18. Jakość i efektywność / Elżbieta Skrzypek.2000.Skrzypek, Elżbieta (ekonomia).
 19. Jakość i efektywność pracy / [wstęp Wacław Szubert].1977.Szubert, Wacław (1912-1994). Wstęp
 20. Jakość i efektywność usług hotelarskich / Stanisław Borkowski, Ewa Wszendybył.2007.Borkowski, Stanisław (1945- ).
 21. Jakość i konkurencyjność w rolnictwie ekologicznym / Aleksandra Kowalska.2010.Kowalska, Aleksandra (ekonomia rolna).
 22. Jakość i marketing usług medycznych / Katarzyna Krot.2008.Krot, Katarzyna.
 23. Jakość i marketing w przemyśle spożywczym oraz żywność wygodna : konferencje naukowe Korporacji Producentów Żywności 1999-2001 / [oprac. red. Józef Mozio].2001.Mozio, Józef. Red.
 24. Jakość i metody kształcenia w dziedzinie informatyki : materiały z I Krajowej Konferencji Szkół Niepaństwowych, Łódź, 1999 / [zorg. przez Wyższą Szkołę Humanistyczno-Ekonomiczną w Łodzi].1999.Wyższa Szkoła Humanistyczno-Ekonomiczna (Łódź).
 25. Jakość i niezawodność a zarządzanie przedsiębiorstwem / Frank Nixon ; [tł. Leszek Zienkowski].1974.Nixon, Frank.
 26. Jakość i niezawodność / Sławomir Lesiński.1996.Lesiński, Sławomir (1932- ).
 27. Jakość i prozdrowotne cechy żywności - nauka w praktyce : VII Sesja Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, Wrocław, Oleśnica, 21-22 maja 2002 / Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Wrocławski.2002.Sesja Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności (7 ; 2002 ; Wrocław / Oleśnica).
 28. Jakość i prozdrowotne cechy żywności : VI Sesja Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, Łódź, 29-30 maja 2001 / Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Zarząd Główny. Oddział Łódzki. Sekcja Młodej Kad2001.Sesja Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności (6 ; 2001 ; Łódź).
 29. Jakość i stopień chemicznego skażenia mięsa i organów wewnętrznych testowych zwierząt rzeźnych z krakowskiej strefy ekologicznie zagrożonej / Tadeusz Sikora.1993.Sikora, Tadeusz.
 30. Jakość i systemy zapewnienia jakości1999.Tabor, Adam (1941- ). Red.
Poprz. 30 Tytuł    Nast. 30 Tytuł

 

Wybierz (np. 1,2 5-10)

Horizon Information Portal 3.23_6390
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal