Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 19 tytułów spełniających kryteria: Żywność -- analiza -- podręczniki laboratoryjne.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.

 1.
Inżynieria produkcji żywności - zagadnienia wybrane / redakcja naukowa Dorota Klensporf-Pawlik, Wojciech Zmudziński ; autorzy Anna Dankowska, Iwona Jasińska Kuligowska, Dorota Klensporf-Pawlik, Inga Klimczak, Urszula Samotyja, Maria Sielicka-Różyńska, Wojciech Zmudziński ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
Autor: Klensporf-Pawlik, Dorota. Redakcja Autor, Zmudziński, Wojciech. Redakcja Autor, Dankowska, Anna Jadwiga. Autor, Jasińska-Kuligowska, Iwona. Autor, Klimczak, Inga. Autor, Samotyja, Urszula. Autor, Sielicka, Maria. Autor, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydawnictwo., Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań).
Poznań : Wydawnictwo UEP, 2020.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Materiały Dydaktyczne - Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu 355
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności / Edward Szłyk, Marcin Cichosz, Anna Filipiak-Szok, Aneta Jastrzębska, Marzanna Kurzawa.
Autor: Szłyk, Edward (1951- )., Cichosz, Marcin (1979- )., Jastrzębska, Aneta., Kurzawa, Marzanna (1966- )., Filipiak-Szok, Anna., Uniwersytet Mikołaja Kopernika (Toruń). Wydawnictwo Naukowe.
Toruń : Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu Mikołaja Kopernika, 2015.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności / Edward Szłyk [et al.].
Autor: Szłyk, Edward (1951- )., Uniwersytet Mikołaja Kopernika (Toruń). Wydawnictwo Naukowe.
Toruń : Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu Mikołaja Kopernika, 2013.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Podstawy analizy i oceny jakości żywności : skrypt do ćwiczeń / Małgorzata Bączkowicz [et. al.] ; pod red. Teresy Fortuny.
Autor: Bączkowicz, Małgorzata., Fortuna, Teresa (1949- ). Red.
Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Rolniczego, 2012.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Badanie i ocena jakości produktów spożywczych / pod red. Władysława Kędziora ; [aut. Zofia Cichoń et al.].
Autor: Kędzior, Władysław. Red., Cichoń, Zofia., Uniwersytet Ekonomiczny (Kraków). Wydawnictwo.
Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2012.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Analiza żywności : wybrane metody jakościowych i ilościowych oznaczeń składników żywności / pod red. Małgorzaty Nogali-Kałuckiej.
Autor: Nogala-Kałucka, Małgorzata. Red., Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań). Wydawnictwo.
Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, cop. 2010.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Towaroznawstwo wybranych produktów spożywczych : przewodnik do ćwiczeń / pod red. Ewy Flaczyk i Józefa Korczaka.
Autor: Flaczyk, Ewa Maria. Red., Korczak, Józef (1951- ). Red., Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań). Wydawnictwo.
Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, cop. 2010.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Wybrane zagadnienia z analizy żywności / pod red. Mieczysława Obiedzińskiego.
Autor: Obiedziński, Mieczysław W. Red., Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). Wydawnictwo.
Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2009.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Towaroznawstwo żywności : podstawowe metody analityczne / pod red. Zofii Cichoń ; [aut. Zofia Cichoń et.al.].
Autor: Cichoń, Zofia. Red., Uniwersytet Ekonomiczny (Kraków). Wydawnictwo.
Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2009.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Wybrane metody analizy żywności : oznaczanie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń : materiały do ćwiczeń z towaroznawstwa artykułów spożywczych / red. nauk. Maria Małecka ; [aut. Marian Kasperek et al.].
Autor: Małecka, Maria. Red., Kasperek, Marian., Akademia Ekonomiczna (Poznań). Wydawnictwo.
Poznań : Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 2006.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Materiały Dydaktyczne - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu nr 196
 Dodaj do listy podr. 

  12Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal