Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 24 tytułów spełniających kryteria: Żywność -- analiza -- podręczniki laboratoryjne.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.

 1.
Inżynieria produkcji żywności - zagadnienia wybrane / redakcja naukowa Dorota Klensporf-Pawlik, Wojciech Zmudziński ; autorzy Anna Dankowska, Iwona Jasińska Kuligowska, Dorota Klensporf-Pawlik, Inga Klimczak, Urszula Samotyja, Maria Sielicka-Różyńska, Wojciech Zmudziński ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
Autor: Klensporf-Pawlik, Dorota. Redaktor Autor, Zmudziński, Wojciech. Redaktor Autor, Dankowska, Anna Jadwiga. Autor, Jasińska-Kuligowska, Iwona. Autor, Klimczak, Inga. Autor, Samotyja, Urszula. Autor, Sielicka, Maria. Autor, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydawnictwo., Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań).
Wydawnictwo UEP, 2020.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Materiały Dydaktyczne - Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu 355
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności / Edward Szłyk, Marcin Cichosz, Anna Filipiak-Szok, Aneta Jastrzębska, Marzanna Kurzawa.
Autor: Szłyk, Edward (1951- )., Cichosz, Marcin (1979- )., Jastrzębska, Aneta., Kurzawa, Marzanna (1966- )., Filipiak-Szok, Anna., Uniwersytet Mikołaja Kopernika (Toruń). Wydawnictwo Naukowe.
Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu Mikołaja Kopernika, 2015.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności / Edward Szłyk [et al.].
Autor: Szłyk, Edward (1951- )., Uniwersytet Mikołaja Kopernika (Toruń). Wydawnictwo Naukowe.
Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu Mikołaja Kopernika, 2013.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Podstawy analizy i oceny jakości żywności : skrypt do ćwiczeń / Małgorzata Bączkowicz [et. al.] ; pod red. Teresy Fortuny.
Autor: Bączkowicz, Małgorzata., Fortuna, Teresa (1949- ). Red.
Wydawnictwo Uniwersytetu Rolniczego, 2012.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Badanie i ocena jakości produktów spożywczych / pod red. Władysława Kędziora ; [aut. Zofia Cichoń et al.].
Autor: Kędzior, Władysław. Red., Cichoń, Zofia., Uniwersytet Ekonomiczny (Kraków). Wydawnictwo.
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2012.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Analiza żywności : wybrane metody jakościowych i ilościowych oznaczeń składników żywności / pod red. Małgorzaty Nogali-Kałuckiej.
Autor: Nogala-Kałucka, Małgorzata. Red., Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań). Wydawnictwo.
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, cop. 2010.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Towaroznawstwo wybranych produktów spożywczych : przewodnik do ćwiczeń / pod red. Ewy Flaczyk i Józefa Korczaka.
Autor: Flaczyk, Ewa Maria. Red., Korczak, Józef (1951- ). Red., Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań). Wydawnictwo.
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, cop. 2010.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Handbook of food analysis instruments / ed. by Semih Ötleş.
Autor: Ötleş, Semih. Red.
CRC Press, cop. 2009.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Towaroznawstwo żywności : podstawowe metody analityczne / pod red. Zofii Cichoń ; [aut. Zofia Cichoń et.al.].
Autor: Cichoń, Zofia. Red., Uniwersytet Ekonomiczny (Kraków). Wydawnictwo.
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2009.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Wybrane zagadnienia z analizy żywności / pod red. Mieczysława Obiedzińskiego.
Autor: Obiedziński, Mieczysław W. Red., Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). Wydawnictwo.
Wydawnictwo SGGW, 2009.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

  123Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal