Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 10 tytułów spełniających kryteria: Żywność -- badania -- podręczniki laboratoryjne.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  

 1.
Inżynieria produkcji żywności - zagadnienia wybrane / redakcja naukowa Dorota Klensporf-Pawlik, Wojciech Zmudziński ; autorzy Anna Dankowska, Iwona Jasińska Kuligowska, Dorota Klensporf-Pawlik, Inga Klimczak, Urszula Samotyja, Maria Sielicka-Różyńska, Wojciech Zmudziński ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
Autor: Klensporf-Pawlik, Dorota. Redaktor Autor, Zmudziński, Wojciech. Redaktor Autor, Dankowska, Anna Jadwiga. Autor, Jasińska-Kuligowska, Iwona. Autor, Klimczak, Inga. Autor, Samotyja, Urszula. Autor, Sielicka, Maria. Autor, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydawnictwo., Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań).
Wydawnictwo UEP, 2020.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Materiały Dydaktyczne - Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu 355
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Badanie i ocena jakości produktów spożywczych / pod red. Władysława Kędziora ; [aut. Zofia Cichoń et al.].
Autor: Kędzior, Władysław. Red., Cichoń, Zofia., Uniwersytet Ekonomiczny (Kraków). Wydawnictwo.
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2012.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Handbook of food analysis instruments / ed. by Semih Ötleş.
Autor: Ötleş, Semih. Red.
CRC Press, cop. 2009.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Badanie produktów spożywczych : (miód, wyroby cukiernicze, jaja i przetwory oraz napoje gazowane bezalkoholowe) / Marian Kasperek, Jerzy Krauze, Alina Krauze.
Autor: Kasperek, Marian., Krauze, Jerzy (1927-2004)., Krauze, Alina., Akademia Ekonomiczna (Poznań). Wydawnictwo.
Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 1987.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Skrypty Uczelniane - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu nr 390
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Badanie produktów spożywczych : badanie przetworów owocowych i produktów przemysłu fermentacyjnego : skrypt do ćwiczeń z towaroznawstwa produktów spożywczych / M. Kasperek, J. Krauze, A. Krauze ; Akademia Ekonomiczna w Poznaniu.
Autor: Kasperek, Marian., Krauze, Jerzy (1927-2004)., Krauze, Alina., Akademia Ekonomiczna (Poznań). Wydawnictwo.
Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 1981.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Skrypty Uczelniane - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu 290
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Zarys przetwórstwa surowców zwierzęcych / Barbara Dzierżyńska-Cybulko, Jacek Kijowski.
Autor: Dzierżyńska-Cybulko, Barbara., Kijowski, Jacek.
Wydaw. AR, 1979.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Skrypty Akademii Rolniczej w Poznaniu
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Badanie produktów spożywczych : badanie owoców i przetworów owocowych oraz produktów przemysłu fermentacyjnego : skrypt do ćwiczeń z towaroznawstwa produktów spożywczych / M. Kasperek, J. Krauze, A. Krauze.
Autor: Kasperek, Marian., Krauze, Jerzy (1927-2004)., Krauze, Alina.
Wydawnictwo Uczelniane Akademii Ekonomicznej, 1975.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Skrypty Uczelniane - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu 194
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Badanie wybranych produktów spożywczych. T. 1, Część ogólna / Marian Kasperek i Jerzy Krauze.
Autor: Kasperek, Marian., Krauze, Jerzy (1927-2004)., Wyższa Szkoła Ekonomiczna (Poznań).
nakł. Wyższej Szkoły Ekonomicznej, 1959.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Skrypty Uczelniane - Wyższa Szkoła Ekonomiczna w Poznaniu z. nr 4
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Badanie wybranych produktów spożywczych. T. 2, cz. 2 / Marian Kasperek i Jerzy Krauze.
Autor: Kasperek, Marian., Krauze, Jerzy (1927-2004)., Wyższa Szkoła Ekonomiczna (Poznań).
nakł. Wyższej Szkoły Ekonomicznej, 1959.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Skrypty Uczelniane - Wyższa Szkoła Ekonomiczna w Poznaniu z. nr 5
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Badanie wybranych produktów spożywczych. T. 3 / Marian Kasperek i Jerzy Krauze.
Autor: Kasperek, Marian., Krauze, Jerzy (1927-2004)., Wyższa Szkoła Ekonomiczna (Poznań).
nakł. Wyższej Szkoły Ekonomicznej, 1959.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Skrypty Uczelniane - Wyższa Szkoła Ekonomiczna w Poznaniu z. nr 6
 Dodaj do listy podr. 

   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal