Zaloguj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Wyszukiwanie
Konto czytelnika
Proste
Zaawansowane
Historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Autor - słowa kluczowe
Autorzy zbiorowi - alfabetycznie
Słowa z nazwy autora
Tytuły - alfabetycznie
Tytuły - słowa kluczowe
Czasopisma - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - słowa kluczowe
Hasła przedmiotowe - j. ang.
Hasła przedmiotowe - j. franc.
Serie - alfabetycznie
Serie - słowa kluczowe
ISBN
ISSN
Indeks główny
Opis - numer
Sygnatura
Numery norm
Tytuły prac doktorskich
Nr kontrolny rekordu
Zmień kryteria wyszukiwania
>
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Rajkiewicz, Ewa.
Smoczyński, Stefan (1941- ). Promotor
Akademia Ekonomiczna (Poznań). Wydział Towaroznawstwa.
Hasła przedm.
Akademia Ekonomiczna (Poznań) -- rozprawy akademickie.
Woda pitna -- jakość -- rozprawy akademickie.
Przegląd katalogu
wg autora:
Rajkiewicz, Ewa.
Smoczyński, Stefan (1941- ). Promotor
Akademia Ekonomiczna (Poznań). Wydział Towaroznawstwa.
wg tytułu:
Wpływ cech fizykoche...
Opis MARC
Wpływ cech fizykochemicznych wody na jakość roztwarzanych produktów spożywczych w proszku / Ewa Rajkiewicz ; promotor Stefan Smoczyński.
Autor:
Rajkiewicz, Ewa.
, Smoczyński, Stefan (1941- ). Promotor
, Akademia Ekonomiczna (Poznań). Wydział Towaroznawstwa.
Poznań : AE, 2008.
Hasła przedm.
Akademia Ekonomiczna (Poznań) -- rozprawy akademickie.
Woda pitna -- jakość -- rozprawy akademickie.
Opis:
309 k.
Zawartość:
Niepublikowana praca doktorska.
Praca doktorska. Akademia Ekonomiczna, Poznań, 2008.
Bibliogr.
Praca dostępna w wersji elektronicznej w Wielkopolskiej Bibliotece Cyfrowej.
Źródło elektroniczne:
http://www.wbc.poznan.pl/dlibra/docmetadata?id=161443&from=publication
UWAGA! Zamawianie i rezerwacja książek TYLKO dla pracowników i doktorantów UEP.
Egzemplarze
Kolekcja
Sygnatura
Status
Typ egzemplarza
Czytelnia : Rozprawy doktorskie
S 4124
Nie do udostępniania
Do korzystania na miejscu
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2013
SirsiDynix
All rights reserved.