Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 18 tytułów spełniających kryteria: Światowa Organizacja Zdrowia.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.

 1.
Codex Alimentarius Commission : procedural manual / Joint FAO/WHO Food Standards Programme.
Autor: Joint FAO/WHO Codex Alimentarius Commission., FAO., Światowa Organizacja Zdrowia.
Roma : Food and Agriculture Organization of the United Nations : World Health Organization, 1968-.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Pesticide residues in food 2013 : Joint FAO WHO Meeting on Pesticide Residues : report of the Joint Meeting of the FAO Panel of Experts on Pesticide Residues in Food and the Environment and the WHO Core Assessment Group on Pesticide Residues, Geneva, Switzerland, from 17 to 26 September 2013.
Autor: Światowa Organizacja Zdrowia., FAO.
Rome : World Health Organization : Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2014.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: FAO Plant Production and Protection Papers 219
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Compendium of food additive specifications : Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives, 77th Meeting 2013 / [Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization].
Autor: Meeting of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (77 ; 2013 ; Rzym)., FAO., Światowa Organizacja Zdrowia.
Rome : Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2014.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: FAO JECFA Monographs 14
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Multicriteria-based ranking for risk management of food-borne parasites : report of a joint FAO/WHO Expert Meeting, 3-7 September 2012, FAO Headquarters, Rome, Italy.
Autor: Światowa Organizacja Zdrowia., FAO.
Geneva : World Health Organization ; Rome : Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2014.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Microbiological Risk Assessment Series 23
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Food import and export inspection and certification systems.
Autor: Światowa Organizacja Zdrowia., FAO.
Rome : World Health Organization : Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2012.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Codex Alimentarius
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Prevention and reduction of food and feed contamination.
Autor: Światowa Organizacja Zdrowia., FAO.
Rome : World Health Organization : Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2012.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Codex Alimentarius
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Compendium of food additive specifications : Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives, 73rd Meeting 2010 / [Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization].
Autor: Meeting of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (73 ; 2010 ; Genewa)., FAO., Światowa Organizacja Zdrowia.
Rome : Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2010.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: FAO JECFA Monographs 10
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Viruses in food : scientific advice to support risk management activities : meeting report / World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations.
Autor: FAO., Światowa Organizacja Zdrowia.
Geneva : WHO ; Rome : FAO of the UN, 2008.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Microbiological Risk Assessment Series 13
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Microbiological hazards in fresh leafy vegetables and herbs : meeting report / World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations.
Autor: FAO., Światowa Organizacja Zdrowia.
Geneva : WHO ; Rome : FAO of the UN, 2008.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Microbiological Risk Assessment Series 14
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Enterobacter sakazakii (Cronobacter spp.) in powdered follow-up formula : meeting report / World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations.
Autor: FAO., Światowa Organizacja Zdrowia.
Geneva : WHO ; Rome : FAO of the UN, 2008.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Microbiological Risk Assessment Series 15
 Dodaj do listy podr. 

  12Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal