Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Lewandowicz, Jacek.
     
  •  
  • Śmigielska, Hanna. Promotor
     
  •  
  • Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości.
     
     Hasła przedm.
     
  •  
  • Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań) -- rozprawy akademickie.
     
  •  
  • Skrobia -- analiza -- rozprawy akademickie.
     
  •  
  • Skrobia -- badania -- rozprawy akademickie.
     
  •  
  • Żywność -- domieszki -- rozprawy akademickie.
     
  •  
  • Żywność -- jakość -- rozprawy akademickie.
     
  •  
  • Rozprawy akademickie.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Lewandowicz, Jacek.
     
  •  
  •  Śmigielska, Hanna. Promotor
     
  •  
  •  Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości.
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Charakterystyka właś...
     
     
     
     Opis MARC
    Charakterystyka właściwości fizykochemicznych i ocena możliwości wykorzystania skrobi woskowych = Physicochemical characteristics and evaluation of applicability of waxy starches / Jacek Lewandowicz ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu. Wydział Towaroznawstwa. Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości.
    Autor: Lewandowicz, Jacek., Śmigielska, Hanna. Promotor, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości.
    Poznań, 2017.
    Hasła przedm.
  • Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań) -- rozprawy akademickie.
  •  
  • Skrobia -- analiza -- rozprawy akademickie.
  •  
  • Skrobia -- badania -- rozprawy akademickie.
  •  
  • Żywność -- domieszki -- rozprawy akademickie.
  •  
  • Żywność -- jakość -- rozprawy akademickie.
  •  
  • Rozprawy akademickie.
  • Opis: 
    187 k. : il. ; 31 cm + Dodatek : [8] s., [14] k.
    Zawartość: 
    Promotor: Hanna Śmigielska.
    Niepublikowana praca doktorska.
    Dodatek zawiera: streszczenie pol., ang. i recenzje.
    Streszcz. ang.
    Praca doktorska. Wydział Towaroznawstwa Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu, 2017.
    Bibliogr. k. 159-180.
    Praca dostępna w wersji elektronicznej w Wielkopolskiej Bibliotece Cyfrowej.
    Źródło elektroniczne: 
     http://www.wbc.poznan.pl/publication/512033
    Wariant tytułu: 
    Physicochemical characteristics and evaluation of applicability of waxy starches
    Dodaj do listy podr. 
    UWAGA! Zamawianie i rezerwacja książek TYLKO dla pracowników i doktorantów UEP.

    Egzemplarze
    KolekcjaSygnaturaStatusTyp egzemplarza 
    Czytelnia : Rozprawy doktorskieS 4521Nie do udostępnianiaDo korzystania na miejscu 

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):


    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
    Horizon Information Portal