Zaloguj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Wyszukiwanie
Konto czytelnika
Proste
Zaawansowane
Historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Autor - słowa kluczowe
Autorzy zbiorowi - alfabetycznie
Słowa z nazwy autora
Tytuły - alfabetycznie
Tytuły - słowa kluczowe
Czasopisma - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - słowa kluczowe
Hasła przedmiotowe - j. ang.
Hasła przedmiotowe - j. franc.
Serie - alfabetycznie
Serie - słowa kluczowe
ISBN
ISSN
Indeks główny
Opis - numer
Sygnatura
Numery norm
Tytuły prac doktorskich
Nr kontrolny rekordu
Zmień kryteria wyszukiwania
>
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Lewandowicz, Jacek.
Śmigielska, Hanna. Promotor
Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości.
Hasła przedm.
Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań) -- rozprawy akademickie.
Skrobia -- analiza -- rozprawy akademickie.
Skrobia -- badania -- rozprawy akademickie.
Żywność -- domieszki -- rozprawy akademickie.
Żywność -- jakość -- rozprawy akademickie.
Rozprawy akademickie.
Przegląd katalogu
wg autora:
Lewandowicz, Jacek.
Śmigielska, Hanna. Promotor
Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości.
wg tytułu:
Charakterystyka właś...
Opis MARC
Charakterystyka właściwości fizykochemicznych i ocena możliwości wykorzystania skrobi woskowych = Physicochemical characteristics and evaluation of applicability of waxy starches / Jacek Lewandowicz ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu. Wydział Towaroznawstwa. Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości.
Autor:
Lewandowicz, Jacek.
, Śmigielska, Hanna. Promotor
, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości.
Poznań, 2017.
Hasła przedm.
Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań)
--
rozprawy
akademickie
.
Skrobia
--
analiza
--
rozprawy
akademickie
.
Skrobia
--
badania
--
rozprawy
akademickie
.
Żywność
--
domieszki
--
rozprawy
akademickie
.
Żywność
--
jakość
--
rozprawy
akademickie
.
Rozprawy
akademickie
.
Opis:
187 k. : il. ; 31 cm + Dodatek : [8] s., [14] k.
Zawartość:
Promotor: Hanna Śmigielska.
Niepublikowana praca doktorska.
Dodatek zawiera: streszczenie pol., ang. i recenzje.
Streszcz. ang.
Praca doktorska. Wydział Towaroznawstwa Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu, 2017.
Bibliogr. k. 159-180.
Praca dostępna w wersji elektronicznej w Wielkopolskiej Bibliotece Cyfrowej.
Źródło elektroniczne:
http://www.wbc.poznan.pl/publication/512033
Wariant tytułu:
Physicochemical characteristics and evaluation of applicability of waxy starches
UWAGA! Zamawianie i rezerwacja książek TYLKO dla pracowników i doktorantów UEP.
Egzemplarze
Kolekcja
Sygnatura
Status
Typ egzemplarza
Czytelnia : Rozprawy doktorskie
S 4521
Nie do udostępniania
Do korzystania na miejscu
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2013
SirsiDynix
All rights reserved.