Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 31 tytułów spełniających kryteria: Żywność -- jakość -- podręczniki akademickie.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.

 1.
Ocena jakości żywności / redakcja naukowa Anna Dankowska, Marta Szeliga, Wojciech Zmudziński ; autorzy Anna Dankowska, Iwona Jasińska-Kuligowska, Dorota Klensporf-Pawlik, Inga Klimczak, Maria Sielicka-Różyńska, Marta Szeliga, Wojciech Zmudziński ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
Autor: Dankowska, Anna Jadwiga. Redaktor Autor, Szeliga, Marta (technologia żywności). Redaktor Autor, Zmudziński, Wojciech. Redaktor Autor, Jasińska-Kuligowska, Iwona. Autor, Klensporf-Pawlik, Dorota. Autor, Klimczak, Inga. Autor, Sielicka, Maria. Autor, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań)., Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydawnictwo.
Wydawnictwo UEP, 2022.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Materiały Dydaktyczne - Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu 371
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Kształtowanie jakości żywności : wybrane zagadnienia / redakcja naukowa Maria Małecka, Urszula Samotyja ; autorzy Anna Dankowska, Iwona Jasińska-Kuligowska, Dorota Klensporf-Pawlik, Maria Małecka, Urszula Samotyja, Maria Sielicka-Różyńska, Ryszard Zieliński, Wojciech Zmudziński ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
Autor: Małecka, Maria. Redaktor Autor, Samotyja, Urszula. Redaktor Autor, Dankowska, Anna Jadwiga. Autor, Jasińska-Kuligowska, Iwona. Autor, Klensporf-Pawlik, Dorota. Autor, Sielicka, Maria. Autor, Zieliński, Ryszard (1951- ). Autor, Zmudziński, Wojciech. Autor, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań)., Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydawnictwo.
Wydawnictwo UEP, 2022.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Higiena produkcji żywności / pod redakcją Danuty Kołożyn-Krajewskiej ; autorzy rozdziałów podręcznika: Ewa Czarniecka-Skubina, Wiesława Grzesińska, Małgorzata Jałosińska, Danuta Kołożyn-Krajewska, Elżbieta Rosiak, Joanna Trafiałek, Dorota Zielińska.
Autor: Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ). Redaktor Autor, Czarniecka-Skubina, Ewa. Autor, Grzesińska, Wiesława. Autor, Jałosińska, Małgorzata. Autor, Rosiak, Elżbieta (technologia żywienia). Autor, Trafiałek, Joanna. Autor, Zielińska, Dorota (technologia żywności i żywienia). Autor, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). Wydawnictwo.
Wydawnictwo SGGW, 2019.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Kształtowanie jakości żywności : wybrane zagadnienia / redakcja naukowa Maria Małecka i Urszula Samotyja ; autorzy Anna Dankowska, Iwona Jasińska-Kuligowska, Dorota Klensporf-Pawlik, Maria Małecka, Urszula Samotyja, Maria Sielicka, Ryszard Zieliński, Wojciech Zmudziński.
Autor: Małecka, Maria. Autor Redaktor, Samotyja, Urszula. Autor Redaktor, Dankowska, Anna Jadwiga. Autor, Jasińska-Kuligowska, Iwona. Autor, Klensporf-Pawlik, Dorota. Autor, Sielicka, Maria. Autor, Zieliński, Ryszard (1951- ). Autor, Zmudziński, Wojciech. Autor, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydawnictwo.
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2018.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Towaroznawstwo żywności / Bogdan Pachołek, Wojciech Zmudziński, Jadwiga Podsiadłowska.
Autor: Pachołek, Bogdan., Zmudziński, Wojciech., Podsiadłowska, Jadwiga., Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydawnictwo.
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2015.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Materiały Dydaktyczne - Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu 300
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Żywność pochodzenia zwierzęcego : wybrane zagadnienia z przetwórstwa i oceny jakościowej / pod red. Danuty Jaworskiej.
Autor: Jaworska, Danuta (technologia żywności). Red., Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). Wydawnictwo.
Wydawnictwo SGGW, 2014.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Higiena produkcji żywności / pod red. Danuty Kołożyn-Krajewskiej ; [aut. rozdz. podręcznika: Ewa Czarniecka-Skubina et al.].
Autor: Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ). Red., Czarniecka-Skubina, Ewa., Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). Wydawnictwo.
Wydawnictwo SGGW, 2013.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Towaroznawstwo żywności / Bogdan Pachołek, Wojciech Zmudziński, Jadwiga Podsiadłowska.
Autor: Pachołek, Bogdan., Zmudziński, Wojciech., Podsiadłowska, Jadwiga., Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydawnictwo.
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2013.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Materiały Dydaktyczne - Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu 275
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Towaroznawstwo żywności pochodzenia zwierzęcego / pod red. Ewy Flaczyk, Danuty Góreckiej i Józefa Korczaka ; [aut. rozdz.: Agnieszka Bilska et al.].
Autor: Flaczyk, Ewa Maria. Red., Górecka, Danuta (technologia żywności). Red., Korczak, Józef (1951- ). Red., Bilska, Agnieszka., Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań). Wydawnictwo.
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2011.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Towaroznawstwo żywności pochodzenia roślinnego / pod red. Ewy Flaczyk, Danuty Góreckiej i Józefa Korczaka ; [aut. rozdz.: Janusz Czapski et al.].
Autor: Flaczyk, Ewa Maria. Red., Górecka, Danuta (technologia żywności). Red., Korczak, Józef (1951- ). Red., Czapski, Janusz (1946- )., Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań). Wydawnictwo.
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2011.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

  1234Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal