Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 7 tytułów spełniających kryteria: Obiedziński, Mieczysław W.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  

 1.
Wybrane zagadnienia z analizy żywności / pod red. Mieczysława Obiedzińskiego.
Autor: Obiedziński, Mieczysław W. Red., Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). Wydawnictwo.
Wydawnictwo SGGW, 2009.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Sektor spożywczy i handlu artykułami spożywczymi - dostosowanie MSP do wymogów Unii Europejskiej : [poradnik przedsiębiorcy / Mieczysław Obiedziński, Jarosław Kujawa].
Autor: Obiedziński, Mieczysław W., Kujawa, Jarosław., Polska Agencja Rozwoju Przedsiębiorczości.
Polska Agencja Rozwoju Przedsiębiorczości, 2003.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Prawo żywnościowe Unii Europejskiej / pod red. Elżbiety Niteckiej i Mieczysława Obiedzińskiego ; Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa (FAPA), Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi.
Autor: Nitecka, Elżbieta. Red., Obiedziński, Mieczysław W. Red.
FAPA, 2002.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Wymagania jakościowe Unii Europejskiej dotyczące zawartości kwasu erukowego w olejach roślinnych, tłuszczach i produktach spożywczych / W. Obiedziński ; Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa (FAPA).
Autor: Obiedziński, Mieczysław W., Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa.
FAPA, 2000.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Prawo Żywnościowe Unii Europejskiej
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Wymagania jakościowe Unii Europejskiej dotyczące żywności mrożonej : kontrola i samokontrola / Mieczysław W. Obiedziński ; Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa (FAPA).
Autor: Obiedziński, Mieczysław W., Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa.
FAPA, 2000.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Prawo Żywnościowe Unii Europejskiej
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Systemowe wyróżnianie krajowych produktów rolnych i przetworów spożywczych w celu ich promocji na rynku krajowym i zagranicznym / Stanisław Tyszkiewicz, Mieczysław Obiedziński. Normy i standardy dla mleka, produktów mlecznych, warzyw i owoców w Unii Europejskiej / Lennart Johanson, Urszula Gołębiowska.
Autor: Tyszkiewicz, Stanisław., Obiedziński, Mieczysław W., Gołębiowska, Urszula., Johanson, Lennart. Normy i standardy dla mleka, produktów mlecznych, warzyw i owoców w Unii Europejskiej
Ekspert-SITR, 2000.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Prawo żywnościowe Unii Europejskiej / pod red. Elżbiety Niteckiej i Mieczysława Obiedzińskiego ; Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa (FAPA).
Autor: Nitecka, Elżbieta. Red., Obiedziński, Mieczysław W. Red.
FAPA, 2000.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal