Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 12 tytułów spełniających kryteria: Ryzyko zdrowotne.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.

 1.
Ryzyko zawodowe : metodyczne podstawy oceny / pod red. Wiktora M. Zawieski ; [zespół aut. Danuta Augustyńska et al.].
Autor: Zawieska, Wiktor M. Red., Augustyńska, Danuta.
CIOP - Centralny Instytut Ochrony Pracy - Państwowy Instytut Badawczy, 2009.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Foods derived from modern biotechnology / [Joint FAO/WHO Food Standards Programme, Codex Alimentarius Commission].
Autor: Joint FAO/WHO Codex Alimentarius Commission., Joint FAO/WHO Food Standards Programme.
World Health Organization : Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2009.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Codex Alimentarius
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Risk assessment of Campylobacter spp. in broiler chickens : technical report.
Dodaj do listy podr.
World Health Organization ; Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2009.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Microbiological Risk Assessment Series no. 12
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Risk assessment of Campylobacter spp. in broiler chickens : interpretative summary.
Dodaj do listy podr.
World Health Organization ; Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2009.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Microbiological Risk Assessment Series no. 11
 Dodaj do listy podr. 

 5.
HACCP : katalog zagrożeń biologicznych, fizycznych i chemicznych / Marek R. Zadernowski [et al.].
Autor: Zadernowski, Marek R., Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr (Gdańsk).
Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2008.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Exposure assessment of microbiological hazards in food : guidelines / World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations.
Autor: FAO., Światowa Organizacja Zdrowia.
WHO ; FAO of the UN, 2008.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Microbiological Risk Assessment Series 7
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Ryzyko zawodowe : metodyczne podstawy oceny / pod redakcją Wiktora M. Zawieski ; zespół autorski Danuta Augustyńska [i 32 pozostałych].
Autor: Zawieska, Wiktor M. Redaktor Autor, Augustyńska, Danuta. Autor
CIOP - Centralny Instytut Ochrony Pracy - Państwowy Instytut Badawczy, 2007.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Ocena ryzyka zawodowego / Leszek Pietrzak.
Autor: Pietrzak, Leszek., Wydawnictwo "Biblioteczka Pracownicza".
Biblioteczka Pracownicza, 2002.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Biblioteczka Pracownicza poradnik 139
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Ocena ryzyka zawodowego. 1, Podstawy metodyczne / pod red. Wiktora M. Zawieski ; [zespół aut. Danuta Augustyńska et al.].
Autor: Zawieska, Wiktor M. Red., Augustyńska, Danuta.
CIOP - Centralny Instytut Ochrony Pracy, 2001.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Zarządzanie Bezpieczeństwem i Higieną Pracy
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Zintegrowane oceny ryzyka i zarządzanie zagrożeniami w obszarach przemysłowych / Mieczysław Borysiewicz, Wanda Kacprzyk, Janusz Żurek ; pod redakcją Jerzego S. Michalika.
Autor: Borysiewicz, Mieczysław., Kacprzyk, Wanda. Autor, Żurek, Janusz (1937-2003). Autor, Michalik, Jerzy Stanisław (1938- ). Redaktor, Centralny Instytut Ochrony Pracy.
CIOP [Centralny Instytut Ochrony Pracy], 2001.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

  12Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal