Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 10 tytułów spełniających kryteria: Żywność -- prawo europejskie.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  

 1.
Opłaty i inne należności ustalane lub pobierane przez organy urzędowej kontroli żywności / Agnieszka Serlikowska.
Autor: Serlikowska, Agnieszka., Wolters Kluwer Polska.
Wolters Kluwer, 2020.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Monografie - Wolters Kluwer Polska
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Ekonomiczne problemy fałszowania żywności : instrumenty przeciwdziałania / Aleksandra Kowalska.
Autor: Kowalska, Aleksandra (ekonomia rolna)., Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). Wydawnictwo.
Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej, 2019.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Znakowanie, prezentacja, reklama żywności : komentarz do rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 / Katarzyna Jędrych, Paulina Szczypkowska, Agnieszka Szymecka-Wesołowska ; redakcja naukowa Agnieszka Szymecka-Wesołowska.
Autor: Szymecka-Wesołowska, Agnieszka. Autor komentarza Redaktor, Jędrych, Katarzyna. Autor komentarza, Szczypkowska, Paulina. Autor komentarza, Wolters Kluwer Polska.
Wolters Kluwer, 2018.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Komentarze Praktyczne
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Ochrona konsumenta na rynku żywności / Irena Ozimek.
Autor: Ozimek, Irena.
Wydawnictwo SGGW, 2008.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Bezpieczeństwo żywności i żywienia : komentarz do ustawy oraz przepisów wspólnotowych / Maria Grochowska.
Autor: Grochowska, Maria., Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr (Gdańsk).
Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2007.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Nowe prawo żywnościowe Unii Europejskiej a systemy GMP, GHP, HACCP / Jolanta Kowalska [et al.].
Autor: Kowalska, Jolanta (technolog żywności)., Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr (Gdańsk).
Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2006.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Prawo żywnościowe Unii Europejskiej / pod red. Elżbiety Niteckiej i Mieczysława Obiedzińskiego ; Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa (FAPA), Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi.
Autor: Nitecka, Elżbieta. Red., Obiedziński, Mieczysław W. Red.
FAPA, 2002.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Wymagania jakościowe Unii Europejskiej dotyczące żywności mrożonej : kontrola i samokontrola / Mieczysław W. Obiedziński ; Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa (FAPA).
Autor: Obiedziński, Mieczysław W., Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa.
FAPA, 2000.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Prawo Żywnościowe Unii Europejskiej
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Prawo żywnościowe Unii Europejskiej / pod red. Elżbiety Niteckiej i Mieczysława Obiedzińskiego ; Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa (FAPA).
Autor: Nitecka, Elżbieta. Red., Obiedziński, Mieczysław W. Red.
FAPA, 2000.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Problemy prawa żywnościowego i normalizacji / Stanisław Tyszkiewicz ; Urząd Rady Ministrów. Biuro ds. Integracji Europejskiej oraz Pomocy Zagranicznej.
Autor: Tyszkiewicz, Stanisław.
Real Press, 1993.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Biała Księga, Polska - Unia Europejska. Gospodarka z. 17
 Dodaj do listy podr. 

   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal