Zaloguj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Wyszukiwanie
Konto czytelnika
Proste
Zaawansowane
Historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Autor - słowa kluczowe
Autorzy zbiorowi - alfabetycznie
Słowa z nazwy autora
Tytuły - alfabetycznie
Tytuły - słowa kluczowe
Czasopisma - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - słowa kluczowe
Hasła przedmiotowe - j. ang.
Hasła przedmiotowe - j. franc.
Serie - alfabetycznie
Serie - słowa kluczowe
ISBN
ISSN
Indeks główny
Opis - numer
Sygnatura
Numery norm
Tytuły prac doktorskich
Nr kontrolny rekordu
Zmień kryteria wyszukiwania
>
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Wyniki wyszukiwania
10
tytułów spełniających kryteria:
Żywność -- prawo europejskie.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
Autor
Data publikacji
Tytuł
Ogranicz:
Ogranicz:
--kolekcja: Czas. polskie IN II
--kolekcja: Czas. polskie - kol. retro
--kolekcja: Księg. statystyczny
--kolekcja: Czas. polskie ZN
--kolekcja: Czas. zagraniczne IN II
--kolekcja: Czas. zagraniczne - kol. retro
--kolekcja: Księg. statystyczny
--kolekcja: Księgozbiór CDE
--kolekcja: Księgozbiór CDE
--kolekcja: Księgozbiór CDE
--kolekcja: Czasopisma polskie
--kolekcja: Czasopisma zagr.
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Gab. dyrektora
--kolekcja: Gospodarka Turystyczna
--kolekcja: Informatorium II
--kolekcja: Informatorium III
--kolekcja: Wydawnictwa zwarte (książki)
--kolekcja: Księg. podręczny
--kolekcja: Lektury
--kolekcja: Prace magisterskie
--kolekcja: Księgozbiór MBAf
--kolekcja: Mikroformy
--kolekcja: Multimedia Książki
--kolekcja: Multimedia Czasopisma
--kolekcja: Multimedia Statystyka
--kolekcja: Normy
--kolekcja: Księg. profesorski
--kolekcja: Księg. pedagogiczny
--kolekcja: Księg. statystyczny
--kolekcja: Księg. towaroznawczy
--kolekcja: Długie wypożyczenie
--kolekcja: Dostępne na miejscu
--kolekcja: Krótkie wypożyczenie
--kolekcja: Księgozbiór WSB
--kolekcja: Zeszyty Naukowe
--jezyk: Arabic
--jezyk: Bengali
--jezyk: Chinese
--jezyk: Czech
--jezyk: Dutch
--jezyk: English
--jezyk: French
--jezyk: German
--jezyk: Hebrew
--jezyk: Hindi
--jezyk: Italian
--jezyk: Japanese
--jezyk: Kannada
--jezyk: Korean
--jezyk: Latin
--jezyk: Polish
--jezyk: Portuguese
--jezyk: Russian
--jezyk: Sanskrit
--jezyk: Spanish
--jezyk: Swedish
--jezyk: Tamil
--jezyk: Urdu
--jezyk: Yiddish
--lokalizacja: Biblioteka UE - czytelnie
--lokalizacja: Biblioteka UE - wypożyczalnia
--Media: Text (print, electronic, microform)
--Media: Archives and manuscripts
--Media: Printed music
--Media: Manuscript music
--Media: Printed maps
--Media: Manuscript maps
--Media: Videos, DVDs, films, slides, etc.
--Media: Nonmusical sound recordings
--Media: Musical sound recordings
--Media: Photos, prints, charts, etc.
--Media: Software, data files, etc.
1.
Opłaty i inne należności ustalane lub pobierane przez organy urzędowej kontroli żywności / Agnieszka Serlikowska.
Autor:
Serlikowska, Agnieszka.
, Wolters Kluwer Polska.
Wolters Kluwer, 2020.
Seria:
Monografie - Wolters Kluwer Polska
2.
Ekonomiczne problemy fałszowania żywności : instrumenty przeciwdziałania / Aleksandra Kowalska.
Autor:
Kowalska, Aleksandra (ekonomia rolna).
, Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). Wydawnictwo.
Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej, 2019.
3.
Znakowanie, prezentacja, reklama żywności : komentarz do rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 / Katarzyna Jędrych, Paulina Szczypkowska, Agnieszka Szymecka-Wesołowska ; redakcja naukowa Agnieszka Szymecka-Wesołowska.
Autor:
Szymecka-Wesołowska, Agnieszka. Autor komentarza Redaktor
, Jędrych, Katarzyna. Autor komentarza
, Szczypkowska, Paulina. Autor komentarza
, Wolters Kluwer Polska.
Wolters Kluwer, 2018.
Seria:
Komentarze Praktyczne
4.
Ochrona konsumenta na rynku żywności / Irena Ozimek.
Autor:
Ozimek, Irena.
Wydawnictwo SGGW, 2008.
5.
Bezpieczeństwo żywności i żywienia : komentarz do ustawy oraz przepisów wspólnotowych / Maria Grochowska.
Autor:
Grochowska, Maria.
, Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr (Gdańsk).
Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2007.
6.
Nowe prawo żywnościowe Unii Europejskiej a systemy GMP, GHP, HACCP / Jolanta Kowalska [et al.].
Autor:
Kowalska, Jolanta (technolog żywności).
, Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr (Gdańsk).
Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2006.
7.
Prawo żywnościowe Unii Europejskiej / pod red. Elżbiety Niteckiej i Mieczysława Obiedzińskiego ; Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa (FAPA), Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi.
Autor:
Nitecka, Elżbieta. Red.
, Obiedziński, Mieczysław W. Red.
FAPA, 2002.
8.
Wymagania jakościowe Unii Europejskiej dotyczące żywności mrożonej : kontrola i samokontrola / Mieczysław W. Obiedziński ; Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa (FAPA).
Autor:
Obiedziński, Mieczysław W.
, Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa.
FAPA, 2000.
Seria:
Prawo Żywnościowe Unii Europejskiej
9.
Prawo żywnościowe Unii Europejskiej / pod red. Elżbiety Niteckiej i Mieczysława Obiedzińskiego ; Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa (FAPA).
Autor:
Nitecka, Elżbieta. Red.
, Obiedziński, Mieczysław W. Red.
FAPA, 2000.
10.
Problemy prawa żywnościowego i normalizacji / Stanisław Tyszkiewicz ; Urząd Rady Ministrów. Biuro ds. Integracji Europejskiej oraz Pomocy Zagranicznej.
Autor:
Tyszkiewicz, Stanisław.
Real Press, 1993.
Seria:
Biała Księga, Polska - Unia Europejska. Gospodarka z. 17
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Chicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2013
SirsiDynix
All rights reserved.