Zaloguj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Wyszukiwanie
Konto czytelnika
Proste
Zaawansowane
Historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Autor - słowa kluczowe
Autorzy zbiorowi - alfabetycznie
Słowa z nazwy autora
Tytuły - alfabetycznie
Tytuły - słowa kluczowe
Czasopisma - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - słowa kluczowe
Hasła przedmiotowe - j. ang.
Hasła przedmiotowe - j. franc.
Serie - alfabetycznie
Serie - słowa kluczowe
ISBN
ISSN
Indeks główny
Opis - numer
Sygnatura
Numery norm
Tytuły prac doktorskich
Nr kontrolny rekordu
Zmień kryteria wyszukiwania
>
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Poprz. 30 Tytuł
Nast. 30 Tytuł
Tytuł
Data wyd.
Autor
1.
Lønstrukturen 1978/79 : vigtigste resultater
1985.
Wspólnoty Europejskie. Urząd Statystyczny.
2.
Lønstrukturen 1978/79 : vigtigste resultater
1984.
Wspólnoty Europejskie. Urząd Statystyczny.
3.
Lønstrukturen 1978/79 : vigtigste resultater
1984.
Wspólnoty Europejskie. Urząd Statystyczny.
4.
Lønstrukturen 1978/79 : vigtigste resultater
1985.
Wspólnoty Europejskie. Urząd Statystyczny.
5.
Lønstrukturen 1978/79 : vigtigste resultater
1986.
Wspólnoty Europejskie. Urząd Statystyczny.
6.
Lønstrukturen Inden for Handel, Banker og Forsikringvaesen 1974 : metoder og definitioner
1976.
Wspólnoty Europejskie. Urząd Statystyczny.
7.
Look and speak / Małgorzata Kersten, Zofia Sznuk, Kajetan Święcki ; Szkoła Główna Planowania i Statystyki.
1984.
Kersten, Małgorzata.
8.
Looking ahead in world food and agriculture : perspectives to 2050 / ed. by Piero Conforti ; [Food and Agriculture Organization of the United Nations. Economic and Social Development Department. Agricultural and Development Economics Division].
2011.
Conforti, Piero. Red.
9.
Loonstructuur 1978/79 : hoofdresultaten
1985.
Wspólnoty Europejskie. Urząd Statystyczny.
10.
Loonstructuur 1978/79 : hoofdresultaten
1984.
Wspólnoty Europejskie. Urząd Statystyczny.
Poprz. 30 Tytuł
Nast. 30 Tytuł
Wybierz (np. 1,2 5-10)
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2013
SirsiDynix
All rights reserved.