Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 56 tytułów spełniających kryteria: Produkcja -- kontrola.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.

 1.
Tworzenie najlepszych ofert : produkty i usługi na których zależy klientom / Alexander Osterwalder, Yves Pigneur, Alan Smith, Gregory Bernarda ; projekt graficzny Trish Papadakos ; przekład Leszek Sielicki.
Autor: Osterwalder, Alexander., Pigneur, Yves. Autor, Smith, Alan. Autor, Bernarda, Greg. Autor, Papadakos, Trish. Ilustracje, Sielicki, Leszek. Tłumaczenie, Grupa Wydawnicza Helion.
Warszawa : Helion S. A., © 2022.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Ocena czynników warunkujących skuteczność nadzorowania i monitorowania alergenów w zakładach drobiarskich = The evaluation of factors determining the effectiveness of supervision and monitoring allergens in poultry plants / Ewa Sikora ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
Autor: Sikora, Ewa (bezpieczeństwo żywności)., Górna, Justyna (towaroznawstwo). Promotor, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań).
Poznań, 2022.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Higiena produkcji żywności / pod redakcją Danuty Kołożyn-Krajewskiej ; autorzy rozdziałów podręcznika: Ewa Czarniecka-Skubina, Wiesława Grzesińska, Małgorzata Jałosińska, Danuta Kołożyn-Krajewska, Elżbieta Rosiak, Joanna Trafiałek, Dorota Zielińska.
Autor: Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ). Redakcja Autor, Czarniecka-Skubina, Ewa. Autor, Grzesińska, Wiesława. Autor, Jałosińska, Małgorzata. Autor, Rosiak, Elżbieta (technologia żywienia). Autor, Trafiałek, Joanna. Autor, Zielińska, Dorota (technologia żywności i żywienia). Autor, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). Wydawnictwo.
Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2019.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Rola menedżera a jakość w procesie doskonalenia produkcji / Małgorzata Suchacka, Szymon T. Dziuba, Piotr Sygut.
Autor: Suchacka, Małgorzata., Dziuba, Szymon. Autor, Sygut, Piotr. Autor, Oficyna Wydawnicza Stowarzyszenia Menedżerów Jakości i Produkcji.
Częstochowa : Oficyna Wydawnicza Stowarzyszenia Inżynierów Produkcji i Jakości, 2017.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Lean Ceo : w drodze do doskonałości / Jacob Stoller ; przekład Bartosz Sałbut.
Autor: Stoller, Jacob., Sałbut, Bartosz. Tłumaczenie, MT Biznes.
Warszawa : "MT Biznes", copyright 2015.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Biblioteka PROFES
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Projektowanie propozycji wartości : jak stworzyć produkty i usługi, których zapragną konsumenci / napisali: Alex Osterwalder, Yves Pigneur, Greg Bernarda, Alon Smith ; projekt graficzny: Trish Papadakos ; [tłumaczenie: Łukasz Cioch ; redaktor prowadzący: Joanna Perzyńska].
Autor: Osterwalder, Alexander., Pigneur, Yves., Bernarda, Greg., Smith, Alan., Papadakos, Trish. Il., Perzyńska, Joanna. Red., Cioch, Łukasz. Tł., ICAN Institute.
[Warszawa] : ICAN Institute, cop. 2015.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Współczesne problemy zarządzania małym i średnim przedsiębiorstwem : monografia / red. nauk. Oksana Seroka-Stolka ; Politechnika Częstochowska. Wydział Zarządzania.
Autor: Seroka-Stolka, Oksana. Red., Politechnika Częstochowska. Wydział Zarządzania. Sekcja Wydawnictw.
Częstochowa : Sekcja Wydawnictw Wydziału Zarządzania Politechniki Częstochowskiej, 2013.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Logistyka produkcji : praktyczne aspekty. Cz. 2, Narzędzia, metody, systemy / Józef Bendkowski, Mirosław Matusek.
Autor: Bendkowski, Józef (1933- )., Matusek, Mirosław. Autor, Politechnika Śląska (Gliwice). Wydawnictwo.
Gliwice : Wydawnictwo Politechniki Śląskiej, 2013.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Determinanty skuteczności identyfikalności w nadzorze nad wyrobem niezgodnym w zakładach przetwórstwa mięsnego / Justyna Górna ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
Autor: Górna, Justyna (towaroznawstwo)., Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydawnictwo.
Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2012.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Rewolucja Six Sigma : jak General Electric i inne przedsiębiorstwa zmieniły proces w zyski / George Eckes ; przekł. Marcin Kowalczyk.
Autor: Eckes, George (1954- )., Kowalczyk, Marcin (tłumacz). Tł.
Warszawa : MT Biznes, cop. 2010.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

  123456Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal