Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 2 tytułów spełniających kryteria: Mięso jagnięce -- produkcja i handel.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  

 1.
Owcze produkty spożywcze : aspekty towaroznawcze / Władysław Kędzior.
Autor: Kędzior, Władysław., Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne.
Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, 2005.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Prace z zakresu towaroznawstwa żywności / [red. nauk. z. Marian Cichoń].
Autor: Cichoń, Marian (1930-2008). Red., Akademia Ekonomiczna (Kraków).
Akademia Ekonomiczna, 1997.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Zeszyty Naukowe - Akademia Ekonomiczna w Krakowie nr 495
 Dodaj do listy podr. 

   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal