Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 5 tytułów spełniających kryteria: Produkty mleczne -- mikrobiologia.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  

 1.
Microbial toxins in dairy products / edited by Adnan Y. Tamime.
Autor: Tamime, Adnan Y. Red., John Wiley & Sons.
Wiley-Blackwell, 2017.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Society of Dairy Technology Series
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Fermented milk and dairy products / edited by Anil Kumar Puniya.
Autor: Puniya, Anil Kumar. Red., Taylor & Francis (Londyn).
CRC Press Taylor & Francis Group, cop. 2016.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Fermented Foods and Beverages Series
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Zarys chemii i technologii mleczarstwa. T. 2, Masło / Eugeniusz Pijanowski, Stanisław Zmarlicki.
Autor: Pijanowski, Eugeniusz (1906-1974)., Zmarlicki, Stanisław.
Państ. Wydaw. Rolnicze i Leśne, 1985.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Zarys chemii i technologii mleczarstwa. T. 1, Mleko surowe, mleko spożywcze, konserwy mleczne / Eugeniusz Pijanowski.
Autor: Pijanowski, Eugeniusz (1906-1974)., Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne.
Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne, 1971.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Mikrobiologia mleczarska oraz Wyrób i wady masła / Antoni Bal.
Autor: Bal, Antoni (mleczarstwo)., Bal, Antoni (mleczarstwo). Wyrób i wady masła
nakł. autora, z Drukarni J. A. Pelara i S-ki). 1937
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal