Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 20 tytułów spełniających kryteria: Żywność -- zaopatrzenie.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.

 1.
Food traceability : from binders to blockchain / Jennifer McEntire, Andrew W. Kennedy editors.
Autor: McEntire, Jennifer. Redakcja, Kennedy, Andrew W. Redakcja, Springer Nature.
Cham : Springer Nature Switzerland AG, © 2019.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Food Microbiology and Food Safety Series
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Geopolityka głodu : masowa zagłada / Jean Ziegler ; przeł. Ewa Cylwik.
Autor: Ziegler, Jean (1934- )., Cylwik, Ewa. Tł., Instytut Wydawniczy "Książka i Prasa".
Warszawa : Instytut Wydawniczy Książka i Prasa, 2013.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Biblioteka Le Monde Diplomatique
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Action plan of the global strategy to improve agricultural and rural statistics for food security, sustainable agriculture and rural development.
Autor: FAO.
Rome : Food and Agriculture Organization of the United Nations [etc.], 2012.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Safeguarding food security in volatile global markets / ed. by Adam Prakash.
Autor: Prakash, Adam. Red.
Rome : Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2011.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Right to food - making it happen : progress and lessons learned through implementation.
Autor: FAO.
Rome : Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2011.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Wojny żywnościowe / Walden Bello ; przeł. Paweł Michał Bartolik.
Autor: Bello, Walden F. (1945- )., Bartolik, Paweł Michał (1976- ). Tł.
Warszawa : Instytut Wydawniczy Książka i Prasa, 2011.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Biblioteka Le Monde Diplomatique
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Food chain integrity : a holistic approach to food traceability, safety, quality and authenticity / ed. by J. Hoorfar [et al.].
Autor: Hoorfar, J. Red., Woodhead Publishing.
Cambridge [etc.] : Woodhead Publishing, 2011.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Woodhead Publishing in Food Science, Technology and Nutrition no. 212
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Collaborative change : a communication framework for climate change adaptation and food security / [prep. by Mario Acunzo and Maria Protz] ; CSDI Communication for Sustainable Development Initiative, Ministero dell'Ambiente. Edella Tuteladel Territorio Edel Mare.
Autor: Acunzo, Mario. Oprac., Protz, Maria Oprac.
Rome : Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2010.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Bezpieczeństwo żywnościowe strategiczną potrzebą ludzkości / Jerzy Małysz.
Autor: Małysz, Jerzy.
Warszawa : AlmaMer. Wyższa Szkoła Ekonomiczna, 2008.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Report of the panel of eminent experts on ethics in food and agriculture : third session, 14-16 September 2005 / [ed. FAO Electronic Publishing Policy and Support Branch].
Autor: FAO Electronic Publishing Policy and Support Branch.
Rome : Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2006.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

  12Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal