Zaloguj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Wyszukiwanie
Konto czytelnika
Proste
Zaawansowane
Historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Autor - słowa kluczowe
Autorzy zbiorowi - alfabetycznie
Słowa z nazwy autora
Tytuły - alfabetycznie
Tytuły - słowa kluczowe
Czasopisma - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - słowa kluczowe
Hasła przedmiotowe - j. ang.
Hasła przedmiotowe - j. franc.
Serie - alfabetycznie
Serie - słowa kluczowe
ISBN
ISSN
Indeks główny
Opis - numer
Sygnatura
Numery norm
Tytuły prac doktorskich
Nr kontrolny rekordu
Zmień kryteria wyszukiwania
>
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Wyniki wyszukiwania
19
tytułów spełniających kryteria:
Światowa Organizacja Zdrowia.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
Autor
Data publikacji
Tytuł
Ogranicz:
Ogranicz:
--kolekcja: Czas. polskie IN II
--kolekcja: Czas. polskie - kol. retro
--kolekcja: Księg. statystyczny
--kolekcja: Czas. polskie ZN
--kolekcja: Czas. zagraniczne IN II
--kolekcja: Czas. zagraniczne - kol. retro
--kolekcja: Księg. statystyczny
--kolekcja: Księgozbiór CDE
--kolekcja: Księgozbiór CDE
--kolekcja: Księgozbiór CDE
--kolekcja: Czasopisma polskie
--kolekcja: Czasopisma zagr.
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Gab. dyrektora
--kolekcja: Gospodarka Turystyczna
--kolekcja: Informatorium II
--kolekcja: Informatorium III
--kolekcja: Wydawnictwa zwarte (książki)
--kolekcja: Księg. podręczny
--kolekcja: Lektury
--kolekcja: Prace magisterskie
--kolekcja: Księgozbiór MBAf
--kolekcja: Mikroformy
--kolekcja: Multimedia Książki
--kolekcja: Multimedia Czasopisma
--kolekcja: Multimedia Statystyka
--kolekcja: Normy
--kolekcja: Księg. profesorski
--kolekcja: Księg. pedagogiczny
--kolekcja: Księg. statystyczny
--kolekcja: Księg. towaroznawczy
--kolekcja: Długie wypożyczenie
--kolekcja: Dostępne na miejscu
--kolekcja: Krótkie wypożyczenie
--kolekcja: Księgozbiór WSB
--kolekcja: Zeszyty Naukowe
--jezyk: Arabic
--jezyk: Bengali
--jezyk: Chinese
--jezyk: Czech
--jezyk: Dutch
--jezyk: English
--jezyk: French
--jezyk: German
--jezyk: Hebrew
--jezyk: Hindi
--jezyk: Italian
--jezyk: Japanese
--jezyk: Kannada
--jezyk: Korean
--jezyk: Latin
--jezyk: Polish
--jezyk: Portuguese
--jezyk: Russian
--jezyk: Sanskrit
--jezyk: Spanish
--jezyk: Swedish
--jezyk: Tamil
--jezyk: Urdu
--jezyk: Yiddish
--lokalizacja: Biblioteka UE - czytelnie
--lokalizacja: Biblioteka UE - wypożyczalnia
--Media: Text (print, electronic, microform)
--Media: Archives and manuscripts
--Media: Printed music
--Media: Manuscript music
--Media: Printed maps
--Media: Manuscript maps
--Media: Videos, DVDs, films, slides, etc.
--Media: Nonmusical sound recordings
--Media: Musical sound recordings
--Media: Photos, prints, charts, etc.
--Media: Software, data files, etc.
Nast.
1.
Pesticide Residues in Food. Evaluations / joint meeting of the FAO Panel of Experts on Pesticide Residues in Food and the Environment and the WHO Core Assessment Group.
Autor:
FAO Panel of Experts on Pesticide Residues and the Environment.
, FAO Working Party on Pesticide Residues.
, Światowa Organizacja Zdrowia. Expert Committee on Pesticide Residues.
, FAO Panel of Experts on Pesticide Residues in Food and the Environment.
, WHO Core Assessment Group.
Food and Agriculture Organization of the United Nations, 1978-.
Seria:
FAO Plant Production and Protection Papers
2.
Pesticide Residues in Food ... : report of the Joint Meeting of the FAO Panel of Experts on Pesticide Residues in Food and the Environment and the WHO Core Assessment Group on Pesticide Residues.
Autor:
Joint Meeting of the FAO Panel of Experts on Pesticide Residues in Food and the Environment and the WHO Core Assessment Group on Pesticide Residues.
, FAO Panel of Experts on Pesticide Residues and the Environment.
, FAO Working Party on Pesticide Residues.
, Światowa Organizacja Zdrowia. Expert Committee on Pesticide Residues.
, FAO Panel of Experts on Pesticide Residues in Food and the Environment.
, WHO Core Assessment Group.
Food and Agriculture Organization of the United Nations ; World Health Organization, 1966-.
Seria:
FAO Plant Production and Protection Papers
3.
Codex Alimentarius Commission : procedural manual / Joint FAO/WHO Food Standards Programme.
Autor:
Joint FAO/WHO Codex Alimentarius Commission.
, FAO.
, Światowa Organizacja Zdrowia.
Food and Agriculture Organization of the United Nations : World Health Organization, 1968-.
4.
Compendium of food additive specifications : Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives, 77th Meeting 2013 / [Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization].
Autor:
Meeting of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (77 ; 2013 ; Rzym).
, FAO.
, Światowa Organizacja Zdrowia.
Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2014.
Seria:
FAO JECFA Monographs 14
5.
Multicriteria-based ranking for risk management of food-borne parasites : report of a joint FAO/WHO Expert Meeting, 3-7 September 2012, FAO Headquarters, Rome, Italy.
Autor:
Światowa Organizacja Zdrowia.
, FAO.
World Health Organization ; Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2014.
Seria:
Microbiological Risk Assessment Series 23
6.
Pesticide residues in food 2013 : Joint FAO WHO Meeting on Pesticide Residues : report of the Joint Meeting of the FAO Panel of Experts on Pesticide Residues in Food and the Environment and the WHO Core Assessment Group on Pesticide Residues, Geneva, Switzerland, from 17 to 26 September 2013.
Autor:
Światowa Organizacja Zdrowia.
, FAO.
World Health Organization : Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2014.
Seria:
FAO Plant Production and Protection Papers 219
7.
Food import and export inspection and certification systems.
Autor:
Światowa Organizacja Zdrowia.
, FAO.
World Health Organization : Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2012.
Seria:
Codex Alimentarius
8.
Prevention and reduction of food and feed contamination.
Autor:
Światowa Organizacja Zdrowia.
, FAO.
World Health Organization : Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2012.
Seria:
Codex Alimentarius
9.
Compendium of food additive specifications : Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives, 73rd Meeting 2010 / [Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization].
Autor:
Meeting of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (73 ; 2010 ; Genewa).
, FAO.
, Światowa Organizacja Zdrowia.
Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2010.
Seria:
FAO JECFA Monographs 10
10.
Exposure assessment of microbiological hazards in food : guidelines / World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations.
Autor:
FAO.
, Światowa Organizacja Zdrowia.
WHO ; FAO of the UN, 2008.
Seria:
Microbiological Risk Assessment Series 7
1
2
Nast.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Chicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2013
SirsiDynix
All rights reserved.